تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 1291 اولاول ... 757971031041051061071081091101111171572076071107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من تو خون ام كه طبقه پايين بود با واي فا
    البته ميتوانيد آنتن هاي واي فاي 17 db هم از بيرون بگيريد فقط دقت كنيد فيش آنتن به فيش واي فاي شما بخورد ميتواني انتن را باز كنيد ببريد مغازه تا موقع خريد مطمئن شويد.
    سلام و ممنون
    منظور از وای فای همون مودم داخلیه و یا واقعا مودم وای فای که بشه با موبایل و لپتاپ استفاده کرده و آیا اگه اینطوره می ارزه که اونو بگیریم یا همون مودم فلاسکی زرده
    ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام و ممنون
    منظور از وای فای همون مودم داخلیه و یا واقعا مودم وای فای که بشه با موبایل و لپتاپ استفاده کرده و آیا اگه اینطوره می ارزه که اونو بگیریم یا همون مودم فلاسکی زرده
    ممنون
    مودم داخلی Wi FI دار بهتره چون می توانید با موبایل و لپتلپ بهش وصل بشید و همچنین قابلیت Voip داره که بعدها برای تلفن اینترنتی به کار میاد و دیگه لازم نیست چیز دیگری بعدا بخرید.

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

9

سلام دوستان
    من برای شرکت می خوام سرویس 256 نامحدود 6 ماهه با مودم Wi-Fi بگیرم.
    نظرات اینقدر متفاوته که من واقعاً گیج شدم
    بلاخره بگیرم یا نگیرم. از نظر هزینه با توجه به نامحدود بودنش و اینکه مورد رو هم می تونم 30000 تومانی بخرم (یعنی 70000 تومان تخفیف) به نظر مناسب می یاد نسبت به جاهای دیگه.
    لطفا چند تن از دوستان حرفه ای نظر بدن که وقت تنگ است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای شرکت می خوام سرویس 256 نامحدود 6 ماهه با مودم Wi-Fi بگیرم.
    نظرات اینقدر متفاوته که من واقعاً گیج شدم
    بلاخره بگیرم یا نگیرم. از نظر هزینه با توجه به نامحدود بودنش و اینکه مورد رو هم می تونم 30000 تومانی بخرم (یعنی 70000 تومان تخفیف) به نظر مناسب می یاد نسبت به جاهای دیگه.
    لطفا چند تن از دوستان حرفه ای نظر بدن که وقت تنگ است
    فقط در مورد نامحدود بودنش اگر می خواهی 24 ساعته بگذاری واسه دانلود نامحدود نیست چون ایرانسل یک سقفی تعیین کرده که اگر به اون برسید سرویس رو قطع میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

فقط در مورد نامحدود بودنش اگر می خواهی 24 ساعته بگذاری واسه دانلود نامحدود نیست چون ایرانسل یک سقفی تعیین کرده که اگر به اون برسید سرویس رو قطع میکنه.

با این حساب پس خالی بندیه؟؟
    می دونید سقفش چند گیگابایته؟

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با این حساب پس خالی بندیه؟؟
    می دونید سقفش چند گیگابایته؟
    دوست عزيز من با چند تا از اپراتور هاى ايرانسل صحبت كردم و همين سوال رو از همشون پرسيدم ، كه هيچكدومشون نميدونستن كه سقفش چقدره و ميگفتن چنين قانونى وجود داره ولى هنوز چيزى به ما ابلاغ نكردن!
    بنابراين بايد هميشه با ترس و لرز از اينترنت استفاده كنيد كه مبادا از سقف مجاز عبور كنيد!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزيز من با چند تا از اپراتور هاى ايرانسل صحبت كردم و همين سوال رو از همشون پرسيدم ، كه هيچكدومشون نميدونستن كه سقفش چقدره و ميگفتن چنين قانونى وجود داره ولى هنوز چيزى به ما ابلاغ نكردن!
    بنابراين بايد هميشه با ترس و لرز از اينترنت استفاده كنيد كه مبادا از سقف مجاز عبور كنيد!!!
    دقیقا همینطوره در کل قانون گذاریشون اینه. در مورد سرویس gprs هم که میگفتن نامحدوده هیچ اپراتوری سقف رو نمیگفت ولی چون سقفش 10 گیگ بود خیلیها بهش زود رسیدن و مشخص شد. در این مورد هم نمیشه واقعا نظری داد که سقف دانلود چقدره مگر اینکه بهش برسید.

داخل صفحه زیر ذکر شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.

9. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

قا من هیچی در مورد وایر لس و ایرانسلو مبین نت نمیدونم.....
    میخوام یکی بگیرم و سرعتش واسم مهم نیس ولی میخوام نامحدود باشه و تا آخرین حد ممکن ارزون باشه......
    از مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟؟؟قیمتا چجوریه؟؟؟

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قا من هیچی در مورد وایر لس و ایرانسلو مبین نت نمیدونم.....
    میخوام یکی بگیرم و سرعتش واسم مهم نیس ولی میخوام نامحدود باشه و تا آخرین حد ممکن ارزون باشه......
    از مبین نت بگیرم یا ایرانسل؟؟؟قیمتا چجوریه؟؟؟
    دوست عزيز قيمت هاى اين دو شركت تقريبا مثل همه!
    منتها مهم كيفيت هست كه هنوز نميشه قضاوت كرد چون سرويس هاى مبين نت هنوز بصورت درست و حسابى راه نيفتاده!
    سرويس هاى نامحدود ايرانسل داراى سقف دانلود ميباشن كه نبايد از اون سقف دانلود عبور كنيد! (سقفش براى هيچ كس معلوم نيست كه چقدره!) ولى مبين نت چنين سقفى رو در نظر نميگيره و نامحدودش واقعا نامحدوده!
    ايرانسل سرعت ٢ مگابيت هم بصورت يكماهه ارائه ميده ولى مبين نت تا سرعت ١ مگابيت فقط ارائه ميده!

12. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    چنانکه خبر دارید وایمکس مبین نت در تبریز نیز راه اندازی شده است
    لطفا هنگام خرید به موارد زیر توجه کنید
    1-برای کنترل Indoor یا Outdoor بودن به سایت مبین نت یا به دفتر شرکت مراجعه کنید
    2- مودم Indoor قابل انتقال می باشد
    3- کل تبریز در پوشش مبین نت می باشد برای دریافت اطلاعات کامل به دفتر مراجعه کنید
    برای خرید به کنسرسیوم A&D مراجعه کنید 5549121

14. این کاربر از dibagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •