تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 1049 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

منم قبول دارم 5500 به صورت غیر قابل قبولی گرون هست و بیشتر از 350 تومن به اون پول دادن اشتباه محضه. اینم حساب کنید که اون سیستم 4 تا پایه هم میخواد و تمام بلنگو هاش بدین پایه هستند که 4* 30 میشه 120 تومن ناقابل.

فاصله سینماهای قابل قبول با اون اسپیکر حدود 200 تومن هست.

ولی تنها راه چاره برای داشتن کیفیت بالا ، خرید کارت صوتی با خروجی دیجیتال به قیمت 100 تومن "حداقل" و یه سیستم سینمای خانگی هست مثلا RC30 که به عنوان اسپیکر استفاده بشه که این کار هم جیگر شیر میخواد تا از سیستمی با اون قابلیت فقط واسه اسپیکر استفاده کنید.

راه دیگه ای به فکر دوستان میرسه؟؟ برای داشتن صدایی به بلندی و کیفیت RC30 ؟؟ مثلا 1000 وات RMS؟؟

آمپلی خریدن به همراه اسپیکر چقدر هزینه داره؟؟ بدون پلیر RC30 رو چند میشه خرید؟؟

کاش بانه از اینا هم میاوردند حتما میشد با 450 تومن خریدشون

پی نوشت: تلوزیونی که بانه 1450 هست نمایندگی لطف میکنه با گارانتی 2 ساله میده 2300

دوست عزيز ، حالا چه اصراري به خريد rs30 داريد ؟
    با 470 تومن مي تونيد 787 بگيريد . مطمئن باشيد كه صداش از يه ست اسپيكر حرفه اي + كارت صدا بهتره و كاملا شما رو ارضا مي كنه .تازه امكان پخش dvd به همراه پشتيباني از فرمت هاي مختلف صوتي و تصويري و.... رو هم داره.
    البته مقايسه كردن اسپيكر pc با سينماي خانگي در اصل اشتباهه ! ولي براي شما كه صرفا كيفيت صدا براتون مهمه ، استفاده از يه سينماي خانگي با قيمت معقول و متناسب ، منطقي به نظر مي رسه.

2. این کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزيز ، حالا چه اصراري به خريد rs30 داريد ؟
    با 470 تومن مي تونيد 787 بگيريد . مطمئن باشيد كه صداش از يه ست اسپيكر حرفه اي + كارت صدا بهتره و كاملا شما رو ارضا مي كنه .تازه امكان پخش dvd به همراه پشتيباني از فرمت هاي مختلف صوتي و تصويري و.... رو هم داره.
    البته مقايسه كردن اسپيكر pc با سينماي خانگي در اصل اشتباهه ! ولي براي شما كه صرفا كيفيت صدا براتون مهمه ، استفاده از يه سينماي خانگي با قيمت معقول و متناسب ، منطقي به نظر مي رسه.
    یه سیستم های فای تو خونه مونده خاک میخوره "البته قدیمی هست" من اصلا نمیتونم از چیزی به غیر از کامپیوتر برای گوش دادن آهنگ استفاده کنم. برای فیلم هم همینطور.

البته ناگفته پیداست که همه سینماها بدون بلوری در ضمینه فیلم یکم ضعیف هستند "MKV و مشکل زیرنویس و ..."

واسه همین شخصا هیچ اعتقادی به سینمای خانگی به عنوان پلیر ندارم و طرفدار پروپا قرص HTPC هستم و الان در مورد کیس و اسپیکر و کارت صداش کاملا درمونده شدم.

صدا برای خیلی ها مثل من خیلی مهمتر از تصویر هست بنابراین به دلیل عدم وجود ورودی دیجیتال 787 یکم ضعیف هست و تازه قدرت خروجیش هم ارضا کننده نیست.

کسی میدونه بدون پلیر اینارو میفروشن یا نه؟ قیمت دارید؟

پست قبل همش نوشتم RC30!!!!!!!
    Last edited by amir3408; 16-05-2010 at 17:55.

4. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه سیستم های فای تو خونه مونده خاک میخوره "البته قدیمی هست" من اصلا نمیتونم از چیزی به غیر از کامپیوتر برای گوش دادن آهنگ استفاده کنم. برای فیلم هم همینطور.

البته ناگفته پیداست که همه سینماها بدون بلوری در ضمینه فیلم یکم ضعیف هستند "MKV و مشکل زیرنویس و ..."

واسه همین شخصا هیچ اعتقادی به سینمای خانگی به عنوان پلیر ندارم و طرفدار پروپا قرص HTPC هستم و الان در مورد کیس و اسپیکر و کارت صداش کاملا درمونده شدم.

صدا برای خیلی ها مثل من خیلی مهمتر از تصویر هست بنابراین به دلیل عدم وجود ورودی دیجیتال 787 یکم ضعیف هست و تازه قدرت خروجیش هم ارضا کننده نیست.

کسی میدونه بدون پلیر اینارو میفروشن یا نه؟ قیمت دارید؟

پست قبل همش نوشتم RC30!!!!!!!
    مدل 787 ورودی دیجیتال داره و 600 وات هم خروجی صدا داره که چیز کمی نیست.
    اسیکرهای سری rs بصورت جداگونه بفروش نمیرسه ولی اگر فرضا هم جداگانه فروخته میشد قیمتش در حدود 500 تومنی بود چون اسپیکرهای بدون پلیر قیمت بالایی داره.
    شما چقدر می خواید هزینه کنید؟سقف بودجتون رو اعلام کنید تا بشه به بهترین نحو با بچه ها مشورت کنی.اسپیکرهای مختلف و قوی و نیمه حرفه ای و حرفه ای زیاد هست منتهی در درجه اول شما چقدر می خواید هزینه کنید؟

6. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي ادرس نمايندگي پايونير به غير از زير پل حافظ و سهروردي رو ميدونه ؟ميخام يه 787 بخرم ممنون ميشم راهنمايي كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

حالا چرا نمی خوای از اون بخری؟
    دو تا دیگه تو پاساژ شرکا هستند ولی اسمشونو یادم نمیاد

9. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مدل 787 ورودی دیجیتال داره و 600 وات هم خروجی صدا داره که چیز کمی نیست.
    اسیکرهای سری rs بصورت جداگونه بفروش نمیرسه ولی اگر فرضا هم جداگانه فروخته میشد قیمتش در حدود 500 تومنی بود چون اسپیکرهای بدون پلیر قیمت بالایی داره.
    شما چقدر می خواید هزینه کنید؟سقف بودجتون رو اعلام کنید تا بشه به بهترین نحو با بچه ها مشورت کنی.اسپیکرهای مختلف و قوی و نیمه حرفه ای و حرفه ای زیاد هست منتهی در درجه اول شما چقدر می خواید هزینه کنید؟
    هزینه هرچی کمتر بهتر ولی آدمی هستم که برای لذت بردن از کیفیت اگه مجبور شم و واقعا ارزشش رو داشته باشه حاضرم هزینه کنم. من قدرت و کیفیتی مابین 787 و ار اس 30 میخوام و سعی میکنم با کمترین هزینه تامینش کنم و یا اینکه مقداری از ویژگی هاش رو به قیمت قابل قبولی از دست بدم.

الان بیشتر دورا دور بحث های شما رو دید میزدم که نمیدونم چی شد که اومدم داخل بحث.

به این زودی قصد خرید ندارم و هدفم بیشتر جمع بندی هست چون کیس مناسب برای HTPC هنوز کمیابه.

فکر میکنم تفاوت قیمت 200 تومنی 787 با ار اس 30 ارزشش رو داشته باشه "به خاطر خروجی قویتر و بهتر" ولی در مجموع اینکه از سیستمی با اون قدرت و قیمت استفاده در حد اسپیکر بشه یکم سنگین میاد واسم و حتی اگه به اجبار مجبور بشم بخرمش، از خریدم اصلا راضی نخواهم بود.

قیمت لاجتک 5500 هم حتی اگه هم کیفیت با 787 باشه بازهم ارزش خرید نداره و حتی با 350 تومن هم بازم دلیل قانع کننده ای برای خریدش رو نمیشه داشت.

سازنده های اسپیکر انگار بازار آنچنانی ندارند که زیاد فعال نیستند در رده اسپیکرهای قوی و با کیفیت.

چون آدمی نیستم که وسیله ای رو بفروشم و ترجیح میدم نگهش دارم حتی اگه استفاده هم نکنم، تصمیم گرفتن برام خیلی سخته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظر من اصلا صدای اسپیکرهای کامپیوتر قابل قیاس با سینماهای درجه 1 توی بازار نیست.صدای یه سیستم خوب که فقط کوبیدن و بلندی نیست.
    اسپیکری میتونه قوی عمل کنه که بتونه همه فرکانس های صدارو به زیبایی به نمایش بذاره.من صدای چند مدل از اسپیکرهای کامپیوتر رو شنیذم،صدای لاجیتک 5500 رو هم که فکر کنم الان حرف اول رو میزنه شنیدم ولی بازم صداش در برابر سیستمی مثل rs پایونیر هیچی نیست.صداش خیلی خشک کار شده و خیلی میره تو مخ،گوش دادن با صدای بلند برای چند دقیقه خیلی آدم رو اذیت می کنه.به نظرم خیلی سعی کردن که روی ساب کار کنند،ساب ووفر خوبی داره ولی عالی نیست.
    کلا به نظر من نباید اسپیکرهای کامپیوتر رو با سینماها و یا اسپیکرهای دیگه مقایسه کرد چون زیاد جالب نیست همچین مقایسه ای.
    ولی در کل هرکس نظری و سلیقه ای داره.این نظر شخصی من بود.
    در مورد اسپيکر Logitech Z-5500 من با اين حرف​هاي شما مخالفم. هرچند صداي اونو از نزديک نشنيدم ولي يه ريويو کامل از اون تو مجله عصر شبکه شماره 95 خوندم تحت عنوان "خداحافظ سينماي خانگي". بايد بگم من به اين مجله کاملا اعتقاد دارم و اونو هم سطح مجلات معتبر بين المللي ميدونم. خودشون اسپيکر را به مدت 2 هفته در آزمايشگاهشون تست کرده بودند و ادعا داشتند که هر کس صداشو ميشنيده تصور ميکرده يه سينماي خانگي در حاله تست هستش! من از اول قصد خريد اين اسپيکر را داشتم در کنار لپتاپم با بلوري، ريموت و خروجي HDMI ست کاملي ميشد ولي اولا نداشتن پايه، دوما خود شما تو تاپيک HTPC گفته بوديد که صداش 80% Pioneer 787 هست ولي حالا داريد با سري RS مقايسش ميکنيد در حالي که خود منم ميدونم اين اسپيکر با سري RS قابل مقايسه نيست و سوما پيدا نکردن کارت صوتي اکسترنال با خروجي اپتيکال که از صداي 5.1 پشتيباني کنه باعث شد به فکر استفاده از اسپيکرهاي سينما بيفتم.

12. این کاربر از wxShayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دسوما پيدا نکردن کارت صوتي اکسترنال با خروجي اپتيکال که از صداي 5.1 پشتيباني کنه باعث شد به فکر استفاده از اسپيکرهاي سينما بيفتم.
    به نظرم نیاز به کارت صدای اکسترنال و هزینه زیاد نیست . در حال حاضر مادربوردهای با خروجی صدای اپتیکال هم در بازار هستش.مثل این مادربورد که هم چیپ گرافیکی سری 4000 از ATI داره و هم خروجی صدای اپتیکال قیمتش هم حدودا 115 هزار تومان :
    GA-MA785GMT-UD2H
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا مدل GIGABYTE GA-770T-USB3 که 115 تومن هست و چیپ گرافیک آنبورد مثل مدل قبلی نداره ولی خروجی صدای اپتیکال و کواکسیال و USB3 هم داره.

14. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظرم نیاز به کارت صدای اکسترنال و هزینه زیاد نیست . در حال حاضر مادربوردهای با خروجی صدای اپتیکال هم در بازار هستش.مثل این مادربورد که هم چیپ گرافیکی سری 4000 از ATI داره و هم خروجی صدای اپتیکال قیمتش هم حدودا 115 هزار تومان :
    GA-MA785GMT-UD2H
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا مدل GIGABYTE GA-770T-USB3 که 115 تومن هست و چیپ گرافیک آنبورد مثل مدل قبلی نداره ولی خروجی صدای اپتیکال و کواکسیال و USB3 هم داره.
    عزيز من يه کارت صوتي اکسترنال واسه لپتاپ ميخواستم وگرنه واسه PC که دسته آدم خيلي بازه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان و اساتید گل من، دیروز به اتفاق دوست عزیزم dada -zebel رفتیم و از سری rs تست گرفتیم . واقعا صدای محشری داره. ولی یه چیز برامون اتفاق افتاد واون اینکه تو سری rs30 وقتی ولوم رو تا حدود 50 -60 بالا بردیم صدا قاطی شد و به هم ریخت . یادمه همینجا دوستان اشاره ای داشتن به اینکه . با زیاد کردن صدا تو این سری اصلا صدا قاطی نمیشه . میخواستم نظر اساتید رو هم بدونم . آیا این حالت طبیعیه؟

پاینده باشید

17. این کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •