سلام یه سوال دارم چه جوری میتونم روی یک Static Mesh متریال مورد نظرم رو بندازم؟
![]()
سلام یه سوال دارم چه جوری میتونم روی یک Static Mesh متریال مورد نظرم رو بندازم؟
![]()
سلام
خب من که گفتم راه های دیگه ای هم داره، خودم نه از این راه می رم، نه راهی که بهت گفتم، ولی راه کلیش همون بود.
این روش هم محدودیت داره و کلی نیس، ولی می تونی تا وقتی جوابتو میده ازش استفاده کنی.
بهترین راهشو زمانی که ادیتورها رو معرفی کردم، میگم.
سلام
روی استاتیک مش دوبار کلیک کن تا Unreal StaticMesh Viewer باز بشه. حالا از Content Browser متریالی که می خوای رو انتخاب کن تا دورش زرد رنگ بشه و صفحه رو ببند. الان سمت راست مش این مسیر که می گم رو برو:
خب الان رو اون فلش سسبز رنگ کلیک کن، اگه همه جا رو درست رفته باشی، می بینی که متریال به مش اضافه میشه. یادت باشه پکیج رو هم سیو کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی ویدئوها رو که داری می گیری، هان؟
فعلا.![]()
آقاجان اینجا یه تاپیک فنی هست ناسلامتی ها.
پیخام خصوصی رو گداشتن واسه این جور وقتا.
سلام
دوست عزیز با سون مشکلی نداره.
با کدومش مشکل داری؟ کامپایلر یا مدلر؟ بازش می کنی چه میشه؟ پیغام میده؟ کدوم بیلد UDK نصب داری؟
شما کلا از این به بعد خودت برا سوالات یه مقدار توضیح هم بده. فعلا.![]()
وای چه حالیه..همه چی عالیه ... عجب موتور باحالیه!!!!!!!
دوستان من از همین جا ازتون تشکر میکنم واقعا خیلی دوست داشتم این برنامه رو دانلود کنم و فقط کمی توش شک داشتم که کار باهاش چه جوریه و آموزش داره یا نه؟ که الان با این پست های شما فهمیدم
راستی دوستان با این یو دی کی میشه بازی دو بهدی هم ساخت؟؟
ممنون از همگی
دوبعدی بهتره بری سراغ گیم میکر سه بعدی بهترینه ولی زبون اش یکم سخته
----------------------------------------------------------------
اقا دستت درد نکنه .
حالا یه سوال دارم . چرا موقع حرکت کارکتر صحنه هم همراش بالا و پایین میره؟
یه سوال مهم . speed tree من وقتی می خوای توش درخت وارد کنی یا خودت درست کنی ارور open GL میده .
اگه متوجه سوالم نشدین بگین عکس بزارم.
سلام به همه بازی سازان و همه دوست داران بازی سازی
من و سه چهار نفر دیگه از دوستام میخوایم شروع به بازی سازی کنیم و واقعا هم علاقه داریم.البته یه طراح و گرافیست خوب هم داریم.
اول تصمیم ما برای شروع یک بازی دوبعدی بود ولی حالا.... نمیدونم...من به شک افتادم اون هم با دیدن چنین موتور فوق العاده ای :43:
میخواستم نظر شما ها رو بدونم که چی کار کنیم یعنی میسرفه که ما وقتمون را برای بازی دو بعدی بذاریم یا سه بعدی؟؟ ها؟
و در ضمن باید بگم که ما تقریبا هیچی از برنامه نویسی c++ بلد نیستیم(البته با این جور چیزا آشنایی دارم)
خیلی ممنون میشم کمک کنید
ولی جدای همه ی این چیزا عجب پستی زدینا
دمتون گرم
سلام
بسته به نظر خودت داره . من الان خودم سه بعدی بیشتر دوست دارم .
در مورد udk هم انجین واقعا قدرتمندیه کافیه به بازی هایی که باهاش ساخته شدن یه نگاه بندازی.
برای طراحی صحنه بازی نیاز به برنامه نویسی نداری و تقریبا بیشتر کارا رو می تونی بدون
برنامه نویسی هم انجام بدی .
البته یه سری برنامه نویسی به قولی پیش فرض هم داره که می تونی با کیسمت اون رو داشته باشی .
اینم محدودیت داره .
حالا اگه می خوای واقعا بازی بسازی باید واقعا برنامه نویسی رو یاد بگیری .
حتی بازی دوبعدیشم به برنامه نویسی نیاز داره .
حالا فعلا از ویدئو هایی که توی اینترنت ریخته شروع کن . وقتی نیاز پیدا کردی اینجا عزیزانی هستند که کمکت کنند![]()
راستی اینم یادم رفت بگم
برای یادگیریش ویدئو زیاد اومده .
اگه اینترنت پرسرعت داری لینک میدم دانلود کن
http://download.udk.com/tutorials/using-udk/user_interface.zip
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------
توی این سایت هم اموزش زیاد دارده.
http://www.moddb.com
--------------------------------------------------------------------
اموزش های سایت eat3d.com هم هست که خیلی مفیده
---------------------------------------------------
ببخش من تا اینجا همینا رو یادم اومد .
اگه اینترنت پرسرعت هم نداری . سایتمی فروشه . ویدئو های جالبی داره . فکر کنم حدود 10 تا محصول درباره این نرم افزار داشته باشه که امروز هم رفتم سه تا دیگه بهش اضافه شد . خودم هم ازش دوسه بار خرید کردم .اگه هم حرف من رو قبول نداری بروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحات قبل تر رو ببین دوستان دربارش زیاد حرف زدن .
دوستان بخشید زیاد سوال می کنم ولی یک سوال غیرتخصصی درباره udk داشتم epic ایران تحریم که نکرده نه همچین برای پابلیش کردن بازی؟
ببخشید اینو می پرسم راستش گفتم چون من دارم رایگان استفاده می کنم شاید اگه بازی ساختم پس فردا epic نگه تو ایرانی غلط کردی با موتور ما بازی ساختی؟
بازم شرمنده بابت سوالت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)