فارسی رو کامل ساپورت میکنه . مسیج. اینترنت . اما منو ها فکر نکنم فارسی بشن . البته برای کمتر کسی منو فارسی مهمه !
بلوتوث هم هیچ محدودیتی نداره
راستی باطریش اینه :
1400 mAh Li-Ion BP6X battery
فارسی رو کامل ساپورت میکنه . مسیج. اینترنت . اما منو ها فکر نکنم فارسی بشن . البته برای کمتر کسی منو فارسی مهمه !
بلوتوث هم هیچ محدودیتی نداره
راستی باطریش اینه :
1400 mAh Li-Ion BP6X battery
رام عربیک داره که توش میشه بدون ریختن فارسی ساز ، فارسی داشته باشی!
البته رام سیانوژن داره که منو ها هم فارسی میشه!
بلوتوث هم هیچ محدودیتی نداره!![]()
سلااام و خسته نباشید به همه.چند روز پیش مایلستون 2 خریدم.از کف علائدین.500 تومن...
گوشیه خوبیه.با دیزایر اچ دی هم کار کردم.دوربین دیزایر ی چیز دیگست(بایدم باشه.8 کجا.5 کجا)ان 82 هم داشتم.حتی احساس میکنم دوربین و فلش اون(مخصوصا فلشش) از این بهتر بود.... وایرلسش از دیزایر بهتره(ولی نه خیلی) . زیر نور آفتاب بد کم میاره... باتریش از دیزایر بهتر به نظر میرسه... کیبوردش حرف نداره و راحت باهاش تایپ میکنم...
مشکل اساسی که کلا گوشیهای موتورولا دارن اینه که خوب ساپورت نمیشن... گشتم و واسش ورژن عربی رسمی پیدا نکردم...(اگه کسی داره بگه.ممنون.توجه کنید.رسمی باشه) ورژن اندرویدش 2.2 ست... یجا 2.3 رسمی دیدم ولی Build Number اش با Build Number گوشیم نمیخوند و دیگه دانلود نکردمش.
و یک مشکل به شدت اساسی و بدی که داره اینه که به حافظه داخلیش که 8 ته اصلا دسترسی نداری.یعنی داری.ولی عملا چیز خاصی به جز نرم افزار نمیتونی توش بریزی(حداقل من نتونستم)(اگه راهی داره و کسی بلده...بگه)
ی نکته بسیاااار مثبتی که داره(از نظر شخص خودم)اینه که ی دستی هم میشه باهاش کار کرد و اس ام اس فرستاد.دیزایر که داشتم به خطر 4.3 اینچ بودنش نمیتونستم یک دستی باهاش کار کنم
از لحاظ وزنی هم.ای.به نسبت سنگینه و تو دست که میگیره اولین نکته ایه که به ذهنت میاد.
گوشیه که میتونم بگم از 10 نفر شاید 8 نفر ندیده باشنش(نفر که میگم نفر کوچه بازاریا...نه گوشی باز) از نظر خودم این ی مزیت بزرگیه.
کلا گوشیه خوب و خوش ساختاریه... بخری پشیمون نمیشییییی
کلوپ موتورولا ميلستون 2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من 2.2.1 رو نصب کردم باطری خیلی کمتر مصرف میکنه ولی سرعت گوشی به شدت اومده پایین مجبور شدم دوباره به 2.1 برگردم . کسی این م7 با اور هم مشکل حل نشد.
Last edited by masoudbrg; 13-06-2015 at 11:12.
زیر 400 هم پیدا میشه .
رام سیانوژن یا miui رو نصب کن . خیلی عالی هستن . نیاز به اورکلاک هم ندارن .
شما که زحمت کشیدید راهنمایی کردید کاش لینک هم قرار میدادی . کلاس فروم میره بالا![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من یه مشکل دارم مودم وایرلس دارم میخواستم بدونم اگه بخوام گوشیمو بهش وصل کنم و از wifi استفاده کنم چیکار باید بکنم چون سرچ میکنم اما پیداش نمیکنم اون تیظیمات مربوط به مودم هم همه رو گذاشتم رو اتومات
احتمالا تنظیمات وای فای مودم اشکال داره دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)