تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 472 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

خوب دوست عزیزم اولا که تو کارت طلایی ماشین نوشته اگه بیشتر از 24 ساعت بمونه بجاش روزی 10 هزار تومن میدن اما این وسط من و شما هستیم که گول میخوریم
    کارت طلایی ماشین تنها به منزله ی یک کارت طلایی رنگ که صرفا جهت زیبایی و +بیمه بدنه ی خودرو و اشتراک 2 ساله ی امداد خودرو میباشد و هیچ کار دیگه ازش نمیاد
    و حالا اون ماجرای ماشین دادن اون مال اولای سمند بود الان فقط روزانه 10 هزار واسه کارت 3 ستاره و 15 واسه 4 ستاره میدن تازه
    اگر موتور ماشین شما مثل ماله من بشه اون جزو خدمات گارانتی حساب میشه نه کارت طلایی پس اون 10 و 15 فقط یه تبلیغ سادست
    حالا میرسیم سر سوختن موتور من اولا به گفته ی مکانیک تعمیرگاه که میگفت با این که موتوری که اونا جمع میکنن مهندس میبنده و من فقط یه مکانیکم موتوری که من میبندم خیلی بهتر از مال اونا کار میکنه
    دوما ماشین من 5042تا کار کرده بود که سر همون 42 تا اینا گفتن نمیشه من تازه شکایت هم کردم اما اونا دیگه گفتن اگه 1000 تا کار کرد باشه میشه موتور نو بدیم اما شما 5000 تا راه رفتی ماشین دیگه 0 نیست
    حالا میرسیم سر خدماتش که به خاطر کمبود قطعه تا 2 ماه باید صبر کنی و ایرانخودرو گفت ما پول خواب خودرو رو میدیم منم گفتم چقدره گفت حدود روزی 5 هزار تومن منم گفتم اخه من اولا که اگه به ماشینم مدل بخوره قیمتش میشه 14 تومن از 17.5 و این که روزی 50 هزار تومن به خاطر کاری که دارم دارم پول کرایه تاکسی میدم خجالت بکشید
    اینم از پول خواب ماشین
    دیگه این که به نظر من خدمات سایپا خیلی بهتر از ایرانخودروه!تازه با این که ایساکو اول شده تو تامین قطعات
    خلاصه هم این که هر بلایی دلشون بخواد دارن سرم در میارن اما
    شماره ی معاونت بازرسی ایرانخودرو رو که پیدا کردم خیلی کارمو راه انداخت اما در کل 2 تا چیز رو خوب فهمیدم یکی این که EF7 ماشین به درد نخوریه و این که موقع خرید هر ماشینی اول برم تعمیرگاه و با یه مکانیک مشورت کنم
    pishooعزیز اولاً یه طرفه به قاضی رفتن شما کاملا منطقیه و منم اگه جای شما بودم همین رفتا‌رو می‌کردم اما این دلیل نمی‌شه که شما چشمتون روی حقیقت ببندیند و دم به دیقه بد بگین از این ماشین،به نظر من این بلایی که سرتون اومده فقط و فقط تقصیر خودتونه شما چه جوری همت کردی ماشین نو رو ۲۰۰ باش بری ؟ اینوهم بگم که منِ ‌ای ف‌‌۷ دارم و کاملا هم ازش راضیم و تو این ۴۰۰۰تا هیچی‌ عیبی توش ندیدم.در ضمن اینم بگم من موافق محصولات بده ایران خودرو هستم و اصلا منکر این موضوع نمی‌‌شم.ایشالا که مشکلت زود حل شه.

2. 3 کاربر از farshid_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

pishooعزیز اولاً یه طرفه به قاضی رفتن شما کاملا منطقیه و منم اگه جای شما بودم همین رفتا‌رو می‌کردم اما این دلیل نمی‌شه که شما چشمتون روی حقیقت ببندیند و دم به دیقه بد بگین از این ماشین،به نظر من این بلایی که سرتون اومده فقط و فقط تقصیر خودتونه شما چه جوری همت کردی ماشین نو رو ۲۰۰ باش بری ؟ اینوهم بگم که منِ ‌ای ف‌‌۷ دارم و کاملا هم ازش راضیم و تو این ۴۰۰۰تا هیچی‌ عیبی توش ندیدم.در ضمن اینم بگم من موافق محصولات بده ایران خودرو هستم و اصلا منکر این موضوع نمی‌‌شم.ایشالا که مشکلت زود حل شه.
    خوب داداش گلم ببین چند تا نکته رو میگم تا با هم مرور کنیم و بعد شما ببین من چند طرفه به قاضی میرم
    نکته ی اول :سمند یه برند ملیه و وقتی این نام روی یه وسیله قرار میگیره به معنیه اینه که بهترین یا شاید با کیفیت ترین برند یه کشوره حالا این اصلا مهم نیست
    نکته ی دوم : موتور ef7 یه موتور با برند ملیه این هم به معنیه یه موتور با بازده بسیار بالا و ساپورت
    نکته سوم : ببینم داداش شما اگه وارد نمایندگی بشی ببینی 4 تا سمند در موتورش بازه میگن روغن میده اونورو نگاه میکنی میبینی 2 تا خوابیده یکیش 500 تا رفته موتورش سوخته یکیش 700 تا بعد ماشین خودت سر 5000 تا موتورش میسوزه میره بغل اون 2 تای دیگه اون 2 تا 2 ماهه خوابیدن ماشین منم الان 1.5 ماهه بعد میری پیش مکانیک تعمیرگاه میگه اخه پسر چرا بدون تحقیق ماشین میخری شروع کنه به بد گفتن از ماشین و یه بار مصرف بودنش و کمبود قطعاتش و ایرانخودرو رو به فحش بکشه و بگه جوون میخوای پول بدی چرا حواستو جمع نمیکنی چرا گول موتور هایی رو خوردی که سری اول تماما از المان اومده بود مگه ال4 یا tu5 چش بود که این وو خریدی
    و حالا این که 2ماه ماباید بی ماشین باشی اگه ماشینت عیب کنه ببین داداشی هرچقدرم که ماشین خوب باشه وقتی 1 درصد هم احتمال بدی قطعه ی ماشینت گیر نمیاد اگه یه روز خراب بشه چه حالی میشی؟ببین مثلا یه مسافرت بری موتور 206 بسوزه یه روزه میتونی درستش کنی برگردی اما این ماشین و یا باید از جیبت 500 هزار تومن بدی بیاریش خونه بذاریش نمایندگی یا بذاریش مثلا تو مشهد 2 ماه دیگه بری مشهد بیاریش میدونی که امداد خودرو تورو به نزدیک ترین نمایندگی مجانی میبره بیشتر ازون باید پول بدی اگه 206 بود میرفتم قطعاتشو از بیرون میگرفتم سوار میشدم تا وقتی قطعه گارانتیش بیاد اما حتی اینا اجازه ندارن یه پیچ ماشینو باز کنن فقط همین اجازه گرفتنا واسه باز کردن ماشین 2 هفته بی ماشیینت میکنه حتی اگه قطعاتش باشه
    و تازه فامیلامون یه سری اولشو داره صداش و شتابش و مصرفش زمین تا اسمون با این فرق داره
    و تازه دیدی که الان تمام موتور ها رو با tu5دارن عوض میکنن اگه ef7موتور خوبی بود به جای tu5چراموتورef7 رو چرا نذاشتن پس بدون یه مشکلی داره که خودشونم توش موندن!!!!!!!
    بازم بگم؟
    پس اگه ادم الان که ماشین 0 رو داره یه اگهی بده یه ادم پیدا کنه با 500 تا800 تومن ضرر بفروشتش فک کنم بشه تا 16400×16500ردش کرد بره یه 206 اس دی یا یه ماشین با موتوره tu5بگیره یا پرشیا اتوماتیک بگیره یا یه پرشیا ی موتور زانتیا یا ال 4 بگیره خیلی ازین بهتره لااقل اعصابت ارومه
    Last edited by pishooo2; 20-02-2012 at 13:14.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدیدا انگار کارت طلایی رو دارن بر میدارن ولی قیمت ها رو نبردن بالا
    از این سمت سر مردم رو گرم میکنن که ما قیمت رو نبردیم بالا ولی از اونور کارت طلایی رو برمیدارن و 500 تومنی به نفع خودشون تموم میکنن
    اره داداش دقیقا همینه که میگی یا برش داشتن یا 1 ستارش کردن یه ستارشم به نظر من براشون خیلی میصرفه اخه هیچ چیز خاصی روش نداره فقط 300.000تومن الکی پولشه

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

خوب داداش گلم ببین چند تا نکته رو میگم تا با هم مرور کنیم و بعد شما ببین من چند طرفه به قاضی میرم
    نکته ی اول :سمند یه برند ملیه و وقتی این نام روی یه وسیله قرار میگیره به معنیه اینه که بهترین یا شاید با کیفیت ترین برند یه کشوره حالا این اصلا مهم نیست
    نکته ی دوم : موتور ef7 یه موتور با برند ملیه این هم به معنیه یه موتور با بازده بسیار بالا و ساپورت
    نکته سوم : ببینم داداش شما اگه وارد نمایندگی بشی ببینی 4 تا سمند در موتورش بازه میگن روغن میده اونورو نگاه میکنی میبینی 2 تا خوابیده یکیش 500 تا رفته موتورش سوخته یکیش 700 تا بعد ماشین خودت سر 5000 تا موتورش میسوزه میره بغل اون 2 تای دیگه اون 2 تا 2 ماهه خوابیدن ماشین منم الان 1.5 ماهه بعد میری پیش مکانیک تعمیرگاه میگه اخه پسر چرا بدون تحقیق ماشین میخری شروع کنه به بد گفتن از ماشین و یه بار مصرف بودنش و کمبود قطعاتش و ایرانخودرو رو به فحش بکشه و بگه جوون میخوای پول بدی چرا حواستو جمع نمیکنی چرا گول موتور هایی رو خوردی که سری اول تماما از المان اومده بود مگه ال4 یا tu5 چش بود که این وو خریدی
    و حالا این که 2ماه ماباید بی ماشین باشی اگه ماشینت عیب کنه ببین داداشی هرچقدرم که ماشین خوب باشه وقتی 1 درصد هم احتمال بدی قطعه ی ماشینت گیر نمیاد اگه یه روز خراب بشه چه حالی میشی؟ببین مثلا یه مسافرت بری موتور 206 بسوزه یه روزه میتونی درستش کنی برگردی اما این ماشین و یا باید از جیبت 500 هزار تومن بدی بیاریش خونه بذاریش نمایندگی یا بذاریش مثلا تو مشهد 2 ماه دیگه بری مشهد بیاریش میدونی که امداد خودرو تورو به نزدیک ترین نمایندگی مجانی میبره بیشتر ازون باید پول بدی اگه 206 بود میرفتم قطعاتشو از بیرون میگرفتم سوار میشدم تا وقتی قطعه گارانتیش بیاد اما حتی اینا اجازه ندارن یه پیچ ماشینو باز کنن فقط همین اجازه گرفتنا واسه باز کردن ماشین 2 هفته بی ماشیینت میکنه حتی اگه قطعاتش باشه
    و تازه فامیلامون یه سری اولشو داره صداش و شتابش و مصرفش زمین تا اسمون با این فرق داره
    و تازه دیدی که الان تمام موتور ها رو با tu5دارن عوض میکنن اگه ef7موتور خوبی بود به جای tu5چراموتورef7 رو چرا نذاشتن پس بدون یه مشکلی داره که خودشونم توش موندن!!!!!!!
    بازم بگم؟
    پس اگه ادم الان که ماشین 0 رو داره یه اگهی بده یه ادم پیدا کنه با 500 تا800 تومن ضرر بفروشتش فک کنم بشه تا 16400×16500ردش کرد بره یه 206 اس دی یا یه ماشین با موتوره tu5بگیره یا پرشیا اتوماتیک بگیره یا یه پرشیا ی موتور زانتیا یا ال 4 بگیره خیلی ازین بهتره لااقل اعصابت ارومه
    دوست گلم من از خیلی از مکانیکای ایران خودرو پرسیدم اون مشکل روغن ریزی همه ی سری های این موتور دارند که با عوض کردن واشر در سوپاپ حل میشه.(از نمایندگی های شهر اراک,خمین و گلپایگان اینو پرسیدم .چون وسواسی هستم از کسایی که دیدم این ماشین رو دارن هم این چند وقت سوال کردم واونا هم اینو گفتند.)
    اما مشکل اون ماشین های موتور سوخته که شما تو اون نمایندگی دیدی احتمالا صاحب اون ماشینا مثل شما از سمند ساخت ایران توقع بنز و بی ام دبلیو رو داشتن, باش 200تا رفتن.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست گلم من از خیلی از مکانیکای ایران خودرو پرسیدم اون مشکل روغن ریزی همه ی سری های این موتور دارند که با عوض کردن واشر در سوپاپ حل میشه.(از نمایندگی های شهر اراک,خمین و گلپایگان اینو پرسیدم .چون وسواسی هستم از کسایی که دیدم این ماشین رو دارن هم این چند وقت سوال کردم واونا هم اینو گفتند.)
    اما مشکل اون ماشین های موتور سوخته که شما تو اون نمایندگی دیدی احتمالا صاحب اون ماشینا مثل شما از سمند ساخت ایران توقع بنز و بی ام دبلیو رو داشتن, باش 200تا رفتن.
    ببین داداش ماشین من از از روز اول که 200 تا نرفتم بعدشم گفتم اصلا بهش فشار نیووردم میرفت منم رفتم به زور که نبردمش و این که 50% میدونم تقصیر منه اما بقیشو نه و این که گفتم سمند سورن دارم الان با 190 تا میرم 3 سالم هست هیچیش نشده قبلشم 2 تا دیگه داشتم ال 90 داشتم ماشین سوار نشده نیستم که بعدشم؟
    یعنی پرسیدی از چند تا مکانیک گفت این ماشین خوبیه ؟میارزه به قیمتش؟انتخابای بهتری به این قیمت نیست ؟که لااقل خیالت واسه قطعاتش راحت باشه ؟ بعدشم ببین داداشی درسته که روغن دادن با یه واشر حل میشه اما به نظر شما این منطقیه که ماشین 0 مشکل داشته باشه ؟مگه تو کاخونه نمیدونن یه واشر میخواد؟ چرا همونجا عوضش نمیکنن؟بعدشم ببین داداش الان گارانتی داره دلت نمیسوزه گارانتی تموم شه چی؟ مشکل قطعه هاش چی؟
    بازم میارزه ؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

یه چراغ نارنجی هست زیر سرعت سنج (فک کنم همون چک انجین) بعضی وقتا روشن میشه چیکار باید بکنیم (قبل استارت که همیشه روشنه بعد استارت هم بعضی وقتا روشن میشه) ماشین هم تقریبا نو ـه 5000 تا کار کرده

البته اینو از گوگل زدم ولی همون چراغه زرد
    +
    ماشینو روزایی که هوا سرده همینجوری روشن کنم مشکلی پیش میاد؟ یا باید یه خرده گرمش کرد بعد راه افتاد؟اگه باید گرم کرد چقدر چجوری(اینجا هوا خیلی سرده صبحا تقریبا همه زمستون زیر صفره)

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چراغ نارنجی هست زیر سرعت سنج (فک کنم همون چک انجین) بعضی وقتا روشن میشه چیکار باید بکنیم (قبل استارت که همیشه روشنه بعد استارت هم بعضی وقتا روشن میشه) ماشین هم تقریبا نو ـه 5000 تا کار کرده

البته اینو از گوگل زدم ولی همون چراغه زرد
    +
    ماشینو روزایی که هوا سرده همینجوری روشن کنم مشکلی پیش میاد؟ یا باید یه خرده گرمش کرد بعد راه افتاد؟اگه باید گرم کرد چقدر چجوری(اینجا هوا خیلی سرده صبحا تقریبا همه زمستون زیر صفره)
    عزیزم در مورد سوال اول چراغ چک وقتی روشن میشه که مشکلی توی ماشین باشه و وقتی خاموش میشه که مشکل حل بشه و وقتی کامپیوتر ماشینت یه مشکل رو ثبت کنه توش میمونه ببرش یه دیاگ بهش بزن بگو مشکلی که ثبت شده رو بخونه واست اما اینو بگم توی ماشینای دوگانه سوز این مشکل هست مخصوصا دوگانه های دستی یه بار وقتی گازت کلا تموم شد ماشینو خاموش کن و دوباره روشن کن ببین چراغ اگه روشن نشه چیز زیاد مهمی نیست اگه هم روشن بشه که معلومه یه مشکلی داره ولی اگه بخوای خیالت راحت بشه ببر دیاگ بگو مشکل رو واست بخونه ایشالا که چیزی نیست
    و سوال دوم :ماشین های جدید نیازی به گرم کردن موتور نداره فقط ضد یخ فراموش نشه
    بهترین روش اینه : اگه خیلی سرد باشه 1 دقیقه روشن کن و صبر کن و بعد با دور موتور پایین شروع به حرکت کن اما مثلا توی دفترچه ی ال نود خوندم به محض روشن شدن به ارامی حرکت کنید این روش کم اصطحلاک ترین روش برای گرم کردن موتوره

9. این کاربر از pishooo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ببین داداش ماشین من از از روز اول که 200 تا نرفتم بعدشم گفتم اصلا بهش فشار نیووردم میرفت منم رفتم به زور که نبردمش و این که 50% میدونم تقصیر منه اما بقیشو نه و این که گفتم سمند سورن دارم الان با 190 تا میرم 3 سالم هست هیچیش نشده قبلشم 2 تا دیگه داشتم ال 90 داشتم ماشین سوار نشده نیستم که بعدشم؟
    یعنی پرسیدی از چند تا مکانیک گفت این ماشین خوبیه ؟میارزه به قیمتش؟انتخابای بهتری به این قیمت نیست ؟که لااقل خیالت واسه قطعاتش راحت باشه ؟ بعدشم ببین داداشی درسته که روغن دادن با یه واشر حل میشه اما به نظر شما این منطقیه که ماشین 0 مشکل داشته باشه ؟مگه تو کاخونه نمیدونن یه واشر میخواد؟ چرا همونجا عوضش نمیکنن؟بعدشم ببین داداش الان گارانتی داره دلت نمیسوزه گارانتی تموم شه چی؟ مشکل قطعه هاش چی؟
    بازم میارزه ؟
    به نظرم میارزه .از مکانیکم پرسیدم فقط ازش تعریف کرد و راجع به همون واشر فقط گفت.
    بعد اگه یه ماشین اومدیم 300تا رفت باید باش بری , آدم باید معقولانه عمل کنه.
    در مورد اینکه گفتید چرا واشرو خودشون عوض نمیکنن .من ازینایی که پرسیدم بعد چند ماه اینجوری شده بود نه اون موقع که تحویل گرفته بودند.
    در مورد قطعات هم وقتی تو این حجم دارن تولید میکنند قطعشم کم کم تو همه لوازم یدکیا میاد.ببینم پراید یا پژو 405 که اول اومد قطعش همه جا فراوون بود, نه والا اونا هم اون موقع مشکل داشتن اگه موتورشون میسوخت.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم میارزه .از مکانیکم پرسیدم فقط ازش تعریف کرد و راجع به همون واشر فقط گفت.
    بعد اگه یه ماشین اومدیم 300تا رفت باید باش بری , آدم باید معقولانه عمل کنه.
    در مورد اینکه گفتید چرا واشرو خودشون عوض نمیکنن .من ازینایی که پرسیدم بعد چند ماه اینجوری شده بود نه اون موقع که تحویل گرفته بودند.
    در مورد قطعات هم وقتی تو این حجم دارن تولید میکنند قطعشم کم کم تو همه لوازم یدکیا میاد.ببینم پراید یا پژو 405 که اول اومد قطعش همه جا فراوون بود, نه والا اونا هم اون موقع مشکل داشتن اگه موتورشون میسوخت.
    ادمی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما ادمی که خودشو به خواب زده نه
    حدود 4 سال از تولیدش میگذره کی دیگه میخواد قطعاتش بیاد واسه ال 90 و 405 نهایتا یه سال تا 2 سال همه بازار پر از قطعه شد
    Last edited by pishooo2; 20-02-2012 at 17:37.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ادمی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما ادمی که خودشو به خوا زده نه
    حدود 4 سال از تولیدش میگذره کی دیگه میخواد قطعاتش بیاد واسه ال 90 و 405 نهایتا یه سال تا 2 سال همه بازار پر از قطعه شد
    دوست گلم نه خوابم نه خودمو به خواب زدم بلکه با 10ها نفر که این ماشینو دارن و تعمیرکارای چنتا از نمایندگی ها صحبت کردم حالا شما که موتور سوزوندید استثنا هستید.
    بعد ببینم مطمئنی 4سااله تولید میشه. تا اونجا که ما میدونیم از 88 پایین تر نداره آقا گله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •