منو real-madrid
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منو real-madrid
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 29-12-2009 at 21:10.
لوگوی زیدان برای تونل ورودی
Last edited by Mehdi.ss; 29-12-2009 at 21:10.
PES Editor 1.6 که عالیه به نظرم بهترین گزینه برای ویرایش آپشن فایل هست از پرو-اوو هم بهتره امکانات جالبی برای ویرایش داره (منظورم ادیت فایله)
لینکشو هم مهدی یکی دو روز پیش گذاشت. خیلی کم حجم هم هست
ارمین جان فکر کنم اس ام پچ 1.6 جی دی بیاش کامل باشه اگه شد امشب دانلودش میکنم فردا خبرشو میدم
مهدی قربون دست گلت این SMPatch_3.5.zip انگار gdb ها رو داره می تونی دانلود کنی gdb تیم های ملی + 7 تا تیم لالیگا رو آپ کنی؟ یا هر کس که سرعت بالا داره خیلی خوب میشه اینو دانلود کنه gdb هاش خیلی به درد می خوره
منبع: GamingAccess.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این پچ را دانلود کردم، GDB کامل لیگ انگلیس و آلمان و 2 تیم از سری A و 13 تیم ملی را داره ولی GDB لالیگا را نداره.
آرمین جان شما منظورت این برنامه هست
میدونی یه چیزی میخوام تو مایه های CR برای fifa
hd-emblems-for-peseditcom-2010-patch
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)