خب تقریبا" هم نظر هستیم که اندروید سیستم عامل خیلی خفنیه ، فقط تو این امر تفاوت داریم که شما می گید هنوز راه داره تا بشه سیستم عامل خوب، ولی من می گم الان هم سیستم عامل خوبیه و تنها جای پیشرفتش گرفتن جای ios هست !
ممنون بابت گفتگوی دوستانتون /
خب تقریبا" هم نظر هستیم که اندروید سیستم عامل خیلی خفنیه ، فقط تو این امر تفاوت داریم که شما می گید هنوز راه داره تا بشه سیستم عامل خوب، ولی من می گم الان هم سیستم عامل خوبیه و تنها جای پیشرفتش گرفتن جای ios هست !
ممنون بابت گفتگوی دوستانتون /
چطور باید گوشی را safe remove و Eject کرد ( در ویندوز 7 ) ، من هر چی گشتم پیدا نکردم لطفا من را راهنمایی کنید ؟
گویا امنیا لایتی ها دیگه به این تاپیک سر نمیزنن و از موضوع هم خارج شده تاپیک!لطفا راهنمایی بفرمایید
- چطوری میتونم از نرم افزارهای مختلف یه میانبر بیارم تو صفحه ی اول؟
- یه برنامه معرفی کنید بتونه تصویر شکلک های اسمس رو هنگام ارسال یا دریافت نشون بده
- نرم افزاری شبیه به برنامه ی MyPhoneExplorer که برای سونی اریکسون است برای ویندوز موبایل هست که بشه اسمس ها - تماس ها - دفترچه تلفن و ... رو تو کامپیوتر مدیریت کرد؟
مدیر این انجمن باید رسیدگی کنه به همچیم موضوعاتی پشت های بی ربط رو حذف و یا منتقل کنه و تذکر بده به کاربر ها
gps خوب برای این گوشی چی هست لطفا gps را معرفی کنید که راحت بتوان را پیدا کرد و دانلود کرد یا اگر لینک دانلود را دارید لطفا آن را بگذارید .
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
لطفا لینک دیکشنری ها را که دارید را بگذارید نیاز فوری دارم . ممنون
شرمندتم
ادنرم لینکاشو
یه سرچ بکنی پیدا میکنی
راستی واسه توضیح:
آکسفرد و لکسیگو انگلیسی به انگلیسیند
و تنها m&m انگلیسی به فارسی هست
راستی لینک اینترفیس آخریه رو داری؟؟
مال کدوم ورژن spb هست؟؟
برای ویندوز 6.5 هست یا 7
![]()
نام اپراتور رو چجوری بیارم رو صفحه که نشون بده؟
و همین طور:
همچنان نیازمند یاری ....تان هستیم- چطوری میتونم از نرم افزارهای مختلف یه میانبر بیارم تو صفحه ی اول؟
- یه برنامه معرفی کنید بتونه تصویر شکلک های اسمس رو هنگام ارسال یا دریافت نشون بده
- نرم افزاری شبیه به برنامه ی MyPhoneExplorer که برای سونی اریکسون است برای ویندوز موبایل هست که بشه اسمس ها - تماس ها - دفترچه تلفن و ... رو تو کامپیوتر مدیریت کرد؟
![]()
سلام دوستان
من برنامه GARMIN را را نصب و اکتیو کردم ولی نمی دونم چرا ماشینی که در VIEW MAP است روی آفریقا جنوبی گیر کرده ، همچنین نقشه ایران را نصب کردم ولی روی نمی دونم چرا GPS نمی تون موقعیت درست را بده لطفا اگر کسی راه حلی می دونه کمک کنه . ممنون
بله ، من از این فارسی ساز استفاده میکنم.
در حال حاضر فارسی ساز مرصاد بهترین فارسی سازی هست که برای این گوشی اومده .
دقت کنید که فقط از ورژن Mersad Persian Language pack V1 b100 Final non customized استفاده کنین نه ورژن های دیگه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)