عزیز چاره که الکی زده اصلا نداره فقط یک مدل لنوو و ایسر5742zg داره من زنگیدم خودشونم زنگ زدن گفتن نداریم این رو داریم البته این زد جی5742 با گرافیگ و رم 3 گیگ هارد 500 و سی پی یو دوال کور3مگ بود 625 فکر کنم.
عزیز چاره که الکی زده اصلا نداره فقط یک مدل لنوو و ایسر5742zg داره من زنگیدم خودشونم زنگ زدن گفتن نداریم این رو داریم البته این زد جی5742 با گرافیگ و رم 3 گیگ هارد 500 و سی پی یو دوال کور3مگ بود 625 فکر کنم.
خیلی خوب zg عالیه .
lenovo s10 چی؟ اگه نیست صبر کنین بیاره . بهنرین نت بوکه چون رزولوشنش از همه نت بوکا بیشتره . رمش از اول 2 هست و پردازنده 2 هسته .
مثل اینکه 5742z رو دوباره سازگار ارقام داده تو بازار . این بار با cpu 2.13 GHz . توی رایانه دات کام هست . چاره هم باید آورده باشه .
عزیز تو سایتشون زدن دارن اما درخواست می دی میگن نداریم.من برای سری5742z داده بودم زنگیدن گفتن 5742zg داریم. البته این 5742zg هم کانفینگ و قیمت خوبی داره
دوستان بنظر شما چاره مورد اطمینان هست.اخه من شهرستانم می خوام پول بریزم برام با پست یا اتو بوس بفرستن؟سایت چاره تو وزارت کشور ثپت شده مود اطمینان هست؟
اینم کانفینگ که می خوام بخرم
دوستان سی پی یو دوال کور هست با 3 مگ کش فکر کنم برای هر هست 1 مگ باشه درسته؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظر شمااین سی پی یو برای فتوشاپ و ادیت فیلم تو پرو خوب هست اذیت نمی کنه؟
چون فکر نکنم با سی پی یو Cor ı3 اونقدر تفاوت داشته باشه؟
کسی نبود منو توی خرید راهنمایی کنه
یه لپ تاپ مناسب که به خوبی آفیس و نرم افزارای مهندسی ( شامل ماتریسی و محاسباتی و آماری ) رو اجرا کنه
یه لپ تاپ زیر 500 نیاز دارم
ممنون میشم کمکم کنین
از اینچ بالا به اینچ پایین
دوتا معرفی کنین هم خوبه، یه اینچ بالا یکی پایین، ولی اگه مثلن یه 10 اینچی بهتر از یه 15 اینچی باشه، اونو میخرم
زیر 500 میتونم acer emachines رو پیشنهاد بدم. 460 تومن صفحه 15.6 اینچ. cpu dual t4500 .منتها 1 گیگ رم داره که یک 2 گیگ هم می گذاری روش میشه حدود 490.گارانتی سازگار
این اگر پیدا بشه خیلی خوبه
میدونم نداشتن ولی میگم آوردن فکر کنم . یه نشونش این که سری قبلی cpu intel p6100 داشت ولی حالا هم چاره و هم یارانه دات کام زدن p6200 و ضمنا این 5742z با این cpu توی رایانه همین چند روز پیش اضافه شد .عزیز تو سایتشون زدن دارن اما درخواست می دی میگن نداریم.من برای سری5742z داده بودم زنگیدن گفتن 5742zg داریم. البته این 5742zg هم کانفینگ و قیمت خوبی داره
اینو تو کدوم سایت میفروشن؟
اینو پاساژ ایران قیمت داشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)