تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 166 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1651

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N900 Internet Table با سیستم عامل ا Maemo5 ا

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

@ فرشید: یه کلمه از مادر عروس ) رانندگی رو ادم همیشه انجام میده اگرم انجام نده هزارتا چیز نداره که بخوای فراموش کنی هر چیزم هر روز اضافه نمیشه همه همه 10 چیز داره ولی کارهایی کامپیوتری یکی دوتا نیستید ببینم اصلا تا حالا با کامپیتوتر کار کردی ؟ میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی .

با وایرلس کانکت میکنم ! مشکلم چیه ؟
    @ ky2010 : راستش من مودمم adsl از نوع معمولیش بعد برای اینکه منتقلش کنم به گوشی رفتم یه تبدیل گرفتم که اسمش d-link dwa-110 هستش میخواماز طریق این اینترنتو بفرستم برای گوشیم از طریق این مدم گرفتن اسونه و بخوای از طریق این مودم برای کسایی دیگه بفرستی یه کمی دنگو فنگ داره که من همنو میخوام .
    Last edited by scott_tomes; 17-06-2010 at 11:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنون Farshid72 عزیز
    توی برنامه های مخازن گوشی، فیلترشکن اساسی ندیدم اگه شما فیلترشکنی مثل ultrasurf میشناسی به بنده هم معرفی کنید دانلود می کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان کسی هست که هنوز توی قسمت update گوشیش update جدید نیمده باشه؟!
    من یه جا خوندم که بر اساس سریال هایه گوشی update ها قرار میگیره،ولی هنوز که هنوزه update جدیدی رو گوشیه من نمیشناسه،با nsu هم که میخوام update کنم،میگه که گوشیه شما آخرین ورژن موجوده!
    میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل از کجاست یا اینکه کماکان صبر کنم تا شاید update جدید روی گوشیم بیاد؟؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دانشگاه ما وایلس داره ولی من هر کاری میکنم کانکت نمیشه میگن باید وی پی ان بسازی کسی بلده روش کارشو

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دانشگاه ما وایلس داره ولی من هر کاری میکنم کانکت نمیشه میگن باید وی پی ان بسازی کسی بلده روش کارشو
    دانشگاه اصلا مثل اینکه سیستمش فرق می کنه تازه از چند نفر شنیدم که می گه سیستمش روش قفل هست.
    ببین اگه تونستی با لپ تاپ یا گوشی دوستات وصل شی مثلا گوشی n95 اون وقت اگه اون وصل شد و تو نتونستی وصل شی در این صورت کشکل از گوشی و یا تنظیماتش هست درغیر این صورت سیستم دانشگاه مشکل داره.شرمنده من هنوز دانش آموزن و داشجو نیستم که از کل سیستم سر در بیارم و فقط در همین حد میتونم راهنمایی کنم.
    با تشکر.

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

دوستان کسی هست که هنوز توی قسمت update گوشیش update جدید نیمده باشه؟!
    من یه جا خوندم که بر اساس سریال هایه گوشی update ها قرار میگیره،ولی هنوز که هنوزه update جدیدی رو گوشیه من نمیشناسه،با nsu هم که میخوام update کنم،میگه که گوشیه شما آخرین ورژن موجوده!
    میخواستم ببینم کسی میدونه مشکل از کجاست یا اینکه کماکان صبر کنم تا شاید update جدید روی گوشیم بیاد؟؟!
    هیچ آپ دیتی رو نمیشناسه یا فقط آپ دیت گوشی رو می شناسه ؟؟؟ اگه هیچ آپ دیتی رو نمی شناسه باید چند بار رفرش بدی تا حد اقل آپ دیت نرم افزار ها بیاد اون وقت اگه بین اون آپ دیت ها آپ دیت خوده گوشی نبود اونوقته که دیگه باید از روش سوم که همون دانلود آپ دیت و فلش گوشی هست بری.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

@ فرشید: یه کلمه از مادر عروس ) رانندگی رو ادم همیشه انجام میده اگرم انجام نده هزارتا چیز نداره که بخوای فراموش کنی هر چیزم هر روز اضافه نمیشه همه همه 10 چیز داره ولی کارهایی کامپیوتری یکی دوتا نیستید ببینم اصلا تا حالا با کامپیتوتر کار کردی ؟ میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی .

@ ky2010 : راستش من مودمم adsl از نوع معمولیش بعد برای اینکه منتقلش کنم به گوشی رفتم یه تبدیل گرفتم که اسمش d-link dwa-110 هستش میخواماز طریق این اینترنتو بفرستم برای گوشیم از طریق این مدم گرفتن اسونه و بخوای از طریق این مودم برای کسایی دیگه بفرستی یه کمی دنگو فنگ داره که من همنو میخوام .
    منظورت از مادر عروس چی بود ؟؟؟ ( گزارش بدم به مقامات ) ؟؟؟فتو شاپ فرق می کنه من اسم ها یادم نمی ره ولی ممکنه که مثلا یادم بره که LAYER ها کجا بودن.
    فکرش رو بکن که هر روز می برم تو My computer تا یادم نره کجا بودهبعضی چیزا فرارن ولی همیشه راهی هست که دوباره یادت بیاد مثل دفترچه راهنما و یا دوستانی مثل شما
    امیدوارم مشکلت هر چه زود تر حل بشه!!!.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

هیچ آپ دیتی رو نمیشناسه یا فقط آپ دیت گوشی رو می شناسه ؟؟؟ اگه هیچ آپ دیتی رو نمی شناسه باید چند بار رفرش بدی تا حد اقل آپ دیت نرم افزار ها بیاد اون وقت اگه بین اون آپ دیت ها آپ دیت خوده گوشی نبود اونوقته که دیگه باید از روش سوم که همون دانلود آپ دیت و فلش گوشی هست بری.
    با تشکر.
    چرا آپدیت نرم افزار هارو میشناسه،ولی آپدیت گوشی رو نمیشناسه. ورژن گوشیه من اینه 2.2009.51.1.205.1،از بعده این دیگه هیچ آپدیتی برای آپدیت کرده گوشی بهم اعلام نکرده،یه جا خوندم که بر اساس سریال هایه گوشی آپدیت ها میاد،یکم دلمو خوش کرده بودم که خوب بالاخره میاد،اما الان دیگه خیلی ازین آپدیت آخری میگذره،نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

@فرشید
    عزیز شما اینو یه بار دیگه با دقت بخونی فکر کنم درست متوجه بشی . : )))
    میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی
    البته اینم من اضافه کنم بنده ادمی نستیم که هر روز بشینم پشت کامپیوتر روزی 5 ساعت وقتمو هدر بدم راستش من برای خودم برنامه دارم شما رو دیگه نمدونم .
    و اینم بگم توی پستهای قبل نوشتی فلان چیزو اینجا ننویس اونجا بنویس من گفتم حتما ادمینی الان که میگی میخوای گزارش بدم ؟!!! اون کار قبلیت میدونی شیبه چی بود مثل این بود که یه عابر پیاده ای داره از " توی یه خیابون " رد میشه به یکی که کنار تابلو ایستادن ممنوع داره پارک میکنه بهش بگه اقا اینجا چرا پارک میکنی جرو بحث بشه بعد هم به دعوا خطم بشه این چیو نشون میده ؟که اون عابر پیاده یا خیلی بیکاره از بیکاری نمیدونه چیکار کنه یا اینکه مریضه پلیس راهنمایی رانندگی رو برای صلوات فرستادن توی خیابون ها نزاشتن این فروم رو هم برای منو تو گزاشتن که کارهامونو انجام بدیم بریم نزاشتن بکه عین این پیره زنها پشت پنجره بشینن کشیک بدن کی چیکار میکنه کی چیکار نمیکنه .
    بهت بر نخوره ولی من رشتم روانشناسی مطمعنم یه مشکلی داری اگر بچه شمالی حتما بهم سر بزن خوشحال میشم بهت کمک کنم. البته بهت توهین نکردم که گفتم یه مشکلی داری گفتم بیای با هم یه گپی بزنیم . ادرس دقیقو توی پست خوصوصی برات ارسال میکنم /.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

@فرشید
    عزیز شما اینو یه بار دیگه با دقت بخونی فکر کنم درست متوجه بشی . : )))
    میتونی بگی منحرفیه فتوشاپم بعد از یک سال کار نکردن باز هم بگی من همه چیزا رو بلدم یادمه ؟ اگه بگی اره خیلی بخشیدا ولی مثل ... دروغ گفتی چون توی کامپیوتر انقدر چیزهایی زیادی وجود داره و فرار هست که هر چقدر هم وارد باشی اگه هر از چند وقتی تکرارش نکنی فراموشش میکنی
    البته اینم من اضافه کنم بنده ادمی نستیم که هر روز بشینم پشت کامپیوتر روزی 5 ساعت وقتمو هدر بدم راستش من برای خودم برنامه دارم شما رو دیگه نمدونم .
    و اینم بگم توی پستهای قبل نوشتی فلان چیزو اینجا ننویس اونجا بنویس من گفتم حتما ادمینی الان که میگی میخوای گزارش بدم ؟!!! اون کار قبلیت میدونی شیبه چی بود مثل این بود که یه عابر پیاده ای داره از " توی یه خیابون " رد میشه به یکی که کنار تابلو ایستادن ممنوع داره پارک میکنه بهش بگه اقا اینجا چرا پارک میکنی جرو بحث بشه بعد هم به دعوا خطم بشه این چیو نشون میده ؟که اون عابر پیاده یا خیلی بیکاره از بیکاری نمیدونه چیکار کنه یا اینکه مریضه پلیس راهنمایی رانندگی رو برای صلوات فرستادن توی خیابون ها نزاشتن این فروم رو هم برای منو تو گزاشتن که کارهامونو انجام بدیم بریم نزاشتن بکه عین این پیره زنها پشت پنجره بشینن کشیک بدن کی چیکار میکنه کی چیکار نمیکنه .
    بهت بر نخوره ولی من رشتم روانشناسی مطمعنم یه مشکلی داری اگر بچه شمالی حتما بهم سر بزن خوشحال میشم بهت کمک کنم. البته بهت توهین نکردم که گفتم یه مشکلی داری گفتم بیای با هم یه گپی بزنیم . ادرس دقیقو توی پست خوصوصی برات ارسال میکنم /.

بهتر نیست بحث تموم شه ؟؟؟؟!!!
    __________________________________________________ _______________________

بچه ها من وقتی می خوام با pc suit وصل شم به pc نمی شه من سی دی n73 رو نصب کردم ولی نشد سی دی د85 رو هم می خوام وصل کنم.البته دوستمم که n85 داره نمی تونه با pc suit وصل بشه به pc.
    مشکل از کجاست ؟؟؟؟
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چرا آپدیت نرم افزار هارو میشناسه،ولی آپدیت گوشی رو نمیشناسه. ورژن گوشیه من اینه 2.2009.51.1.205.1،از بعده این دیگه هیچ آپدیتی برای آپدیت کرده گوشی بهم اعلام نکرده،یه جا خوندم که بر اساس سریال هایه گوشی آپدیت ها میاد،یکم دلمو خوش کرده بودم که خوب بالاخره میاد،اما الان دیگه خیلی ازین آپدیت آخری میگذره،نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوسته گل آپدیت الان گوشی من اینه v 3.2010.02-8.003 من گوشیمو یک بار آپ دیت کردم اونم همون 16 مگابیتی بده دیگه بعده اون یا قبله اون آپ دیت نکردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •