گویا اینم تاپیکش - ــه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا اینم تاپیکش - ــه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کمک پورتال ها و اون سنگ دوار باید از درب های طبقه های بالا وارد استیج ها بشی پرتو ها رو باید از هر استیج هدایت کن تا جمجمه متلاشی و عزرائیل آزاد بشه
این تیکه از بازی نیاز به دقت و صبر و حوصله و تمرکز داره
سلام متشکرم جواب دادی
ولی من یکی از اون جمجمه هارو متلاشی کردم ولی بعد از اون فیلمشو که نشون میده دری که باید بری توش هم نشون میده + اون دری که قفل هست و کلید میخواد تو اتاقی که نشون داده میرم گوشه اتاق 2 تا سنگ شبیه اسانسور بالا و پایین میرن از اونجا به بعدشو بلد نیستم کلید هم هنوز نگرفتم تو اسانسور که میپرم میوفته میره پایینلطفآ دقیق راهنماییم کنید
![]()
سلام لطفآ کمک کنید
2 روزه اینجا گیر کردم در حالی که کل بازیو تا اینجاش 2 روزه اومدم دیگه دارم قات میزنم
تو اون اتاق که 2 تا اسانسور بالا پایین میرن رو هر کودوم هم یه پورتال هست گیر کردم نمیدونم چه جور رد شم
اصلآ بعد از اینکه یکی از جمجمه ها که پیش عزرایله نا پدید میشه کلید او دری که بالاست کجاست چیکار کنم ؟
باید هر جفتشون رو سوپر پورتال درست کنی پرتال معمولی پرتابت نمی کنه باید وقتی پورتال می سازی نگه داری پر بشه بعد پورتال رو ایجاد کنی
مرسی بازی تموم شد همه لولو هارو کشتم![]()
سلام . من اینجای بازی موندم . نمیدونم چطور از تیغ استفاده کنم که بتونم اینجارو رد بکنم !
عکسی ک موندم رو گذاشتم . میشه بگین باید چیکار کنم ! با تیغ چطور بزنم به مشعل ؟
salam
علامت نشونه که میاد رو نگه دار و بعد موسو بچرخون روی مشعل و بعدش روی کریستال قرمزه و بعدش تیغو پرت کن.تیغ میخوره به مشعل و بعدش به قرمزه.![]()
باید طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کنی...
همزمان شد![]()
Last edited by mehdy.z; 30-04-2012 at 22:11.
سلام دوباره
آقا شرمنده . باز تو یه جاش گیر کردم !
میشه بگین دقیقا این حرکت رو چطوری باید انجام بدم ؟
دفاع بکنم بعد ضربه بزنه . مثل این که تو این عکس گذاشتم خاسته
هرکار کردم سر در نیوردم چجوریه !
دفاع رو میگیرم اما نمیدونم چجوری ضربه بزنم که مث اینکه خاسته بکنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)