برد رو تبریک میگم,علی رغم اینکه دو ست اول هم تو دریافت هم تو سرویس افتضاح بودیم,تونستیم خوب به بازی برگردیم
امیدوارم بازی بدمون تو دو ست اول به خاطر خستگی و ناآشنایی باشه و فردا بهتر بازی کنیم.
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
برد رو تبریک میگم,علی رغم اینکه دو ست اول هم تو دریافت هم تو سرویس افتضاح بودیم,تونستیم خوب به بازی برگردیم
امیدوارم بازی بدمون تو دو ست اول به خاطر خستگی و ناآشنایی باشه و فردا بهتر بازی کنیم.
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
دیشب 3 خوابیدم صبح ست اول هم از دست دادم ولی دستشون درد نکنه خواب رو پروندن حالا بعد میام در موردش مینویسم
فعلا کمی بریم بخوابیم
تبریک میگم
ها ها....تبریک....
پ.ن : واقعا چرا دوتا ست اول رو اونقدر علکی و کشکی تقدیم حریف کردیم؟!
تبریک تبریک تبریک
من حتی برای فوتبال هم این ساعت صبح بیدار نشده بودم امروز راس 4.59 دقیقه موبایلم رو کوک کرده بودم فقط برای والیبال![]()
حیف یک امتیاز که از دستمون رفت
یکی هم از ایتالیا از دست دادیم می ترسم برای رفتن به مرحله دوم افسوسش رو بخوریم
خوابم میاد، ولی دمشون گرم ، ارزششو داشت از خواب بزنم و بازی رو ببینم
خسته نباشن،
دیگه 5 شدنمون تو گروه قطعی شده
با نتیجه هایی هم که تیمای دیگه گرفتن حتی میتونیم سوم هم بشیم
رفتن به مرحله دو که با یه سری اما و اگر های ضعیف ممکنه! و کمتر کسی توی اولین ایران، چنین توقعی داره!
خود FIVB م به صورت آوانس مجوز حضور برای سال بعد رو بهمون داده!
آوانس چیه دوست عزیز
قانون بازیها اینه که اگه ششم نشیم تو گروه حداقل 2 سال دیگه تو لیگ هستیم
تیم ششم میره گروه C
تیم های پنجم و ششم گروه C هم به پلی اف سقوط میکنند
از گروه A و B تیمی حذف نمیشه از لیگ
متاسفانه دیگه خیلی خیلی بعیده به دور دوم صعود کنیم چون اگه 9 امتیاز هم به دست بیاریم تازه 18 امتیازی میشیم
بهتره بگیم دیگه امکانش نیست دوم بشیم و صعود کنیم چون ایتالیا از 2 بازی آینده به 2 امتیاز فقط احتیاج داره.روسیه هم تو ست شماری از ما خیلی جلویه و بازی مستقیم هم برده و با همین 18 امتیاز صعود میکنه
ولی بازم امید هست که سوم بشیم و حداقل رنکینگمون رو بالا ببریم تا سال بعد ما 3 بازی میزبان باشیم
مثلا اگه ما جلوی روسیه میزبان بودیم حداقل دیگه 1 امتیاز رو میگرفیتم و شانس صعود داشتیم.واقعا الان میشه حسرت اون ست پنجم با ایتالیا و یا اون باخت مفت به صربستان رو خوردش
اولین برد مقابل کوبا کسب شد
اونم چه بردی به این شکل دلچسب!تبریک میگم
واقعا این روحیه امید و جنگندگی تیم ایران -چیزی که تو این چند سال به وجود اومده- ستودنیهبالاخره اون بچه غولشون هم دفاع شد کجا امتیاز آخر
دیروز یک بازیکن سابق کوبا که اومده بود سر تمرین ایران مصاحبه کرده بود که ایران در مجموع دو بازی بیشتر از دو ست نمیگیره و هر دو رو میبازه ببین یک بازی 3 ست گرفتیم و پیروزی
جا داره یک تسلیت ویژه هم عرض کنم به هواداران کوبا که تو این تاپیک هستند
اما چی باعث شد ببریم و بازی برگرده:
سرویس رو خوب زدیم یا حداقل خراب نکردیم شانس اشتباه اونا و شانس دفاع روی تور خودمون واقعا کمک کرد!ست چهارم سرویس های تشکری نجات داد
محمد موسوی!چه میکنه این بازیکن بازم 100% حمله موفق و دفاع های جانانه!
استاد حمزه کلا استراحت میکرد تو امتیاز های حساسیه نکته جالب ست سوم اولین سرویس رو حمزه زد تو تور ولاسکو تو یه وقت بهش گفت بزن تو اوت ایرادی نداره تو تور نزن سرویس بعدی رو حمزه با اقتدار زد تو اوت قیافه ولاسکو :
در نهایت با این خستگی و مشکلات اگه کمی دقت میکردیم 3 امتیاز میگرفتیم همین الان هم آخر نشدن قطعی شد و سال بعد تو گروه های high class هستیماگه بشه سوم گروه بشیم تو اولین سال حضور رکورد جالبی ثبت میشه ...
ببینید دوستان درسته به صربستان 3 امتیاز دادیم یا از روسیه 1 امتیاز هم نگرفتیم اما اونور 4 امتیاز از ایتالیا گرفتیم اتفاقات خوب و بد تو این دوره برامون افتاده هرچند با کمی خوش شانسی میتونستیم نیم نگاهی به صعود هم داشته باشیم ولی همین سومی رو بتونیم کسب کنیم نتیجه فوق الاده ست برای سال اول!آلمان رو دست کم نگیریم ...
پ.ن:توپ جمع کن ها دختر بچه 12 ساله بودن با ساق بلند موقع سرویس هم بلند میشدن میخندیدن (فکر کنم به صدا و سیما)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)