دوستان دفترچه قرار بود امروز بیاد..
اومده بریم تهیه کنیم؟
دوستان دفترچه قرار بود امروز بیاد..
اومده بریم تهیه کنیم؟
قضيه اين پودماني كارداني به كارشناسي چيه؟
يكي كامل توضيح بده منو روشن كنه.يكي از اشناهامون كليد كرده به من كه چيه منم هيچي نميدونم.
هر كي مدرك كارداني داشته باشه ميتونه شركت كنه.يكي ميگفت پودماني شرط معدله و آزمون ندارهولي اخبار ديشب ميگفت آزمونش تو ارديبهشته؟
سلام دوستان
دانشگاه علمي كاربردي
كارشناسي ناپيوسته پودماني ثبت نام ميكنه
من كارشناسي ترمي تهران
و كارداني ترمي كرمان قبول شدم
بيمه و آي تي
ولي خب نميشد برم شهرستان
بنظرتون پودماني شركت كنم؟
آينده كاري كه نداره ديگه نه؟؟؟
شهريه هاش چه جوريه؟
نظرتون خيلي مهمه دوستان ! مرسي
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
اي بابا ....... دلمون خوش بود به اين !
كارداني به كارشناسي هست كه !!!
نشد ...
بله اومده قیمت 11100 تومان
پودمانی تو این مقطع اولین باره داره برگزار میشه
دوره کاردانی پودمانی یک آزمون جامع آخر داشت که باید قبول میشدی تا مدرک بهت بدن حالا تو این دوره کارشناسی ناپیوسته اومدن اون آزمون رو اول گذاشتن و هرکس قبول شد میتونه بره درس بخونه و دیگه آخر کار آزمون جامع برگزار نمیشه
با هر مدرک کاردانی میشه رفت البته بهتره که بررسی کنید رشته کاردانی شما مطابق باشه با رشته امتحانی در این مقطع
شما باید مدرک کاردانی رو داشته باشید برای شرکت در این آزمون
من دیپلم تجربی دارم و دارم پیش میخونم و همچنین دارم به صورت آزاد دیلپم کار و دانش می گیرم که تا آخر تابستون مدرکم رو میگیرم.
می خواستم بدونم امتحان کاردانی ترمی دانشگاه علمی و کاربردی کی برگزار میشه و کی دفترچه ش میاد؟
اگه تا اون موقع دیپلم کامپیوتر نتونستم بگیرم با دیپلم تجربی هم میشه کاردانی رفت؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دفترچه حدود مهر و آبان ماه میاد
بله با هر مدرک دیپلمی میتونید تو مقطع کاردانی شرکت کنید
دوستان الان زمان ثبت نام پودمانی کارشناسی ناپیوسته هست.
میخواستم بدونم که اگر چند واحد پومدان رو پاس کنیم بعد انصاراف بدهیم برای سراسری سال دیگه می توانیم واحد هایی رو که گذراندیم تطبیق بدهیم؟
کلا واحدهای دانشگاه علمی کاربردی رو خیلی کم تطبیق میزنن و اگر مثلا 10 واحد رو بگذرونی شاید 4 واحد رو و اونم درس هایی که بخوره به هم رو براتون تطبیق بزنن
سرفصل دروس دانشگاه علمی کاربردی تقریبا با سایر دانشگاه ها کمی متفاوته
ممنونم
نمیدونم چیکار کنم ثبت نام کنم و سراسری سال دیگه قبول شدم انصراف بدم.
نمیدونم ارزش داره؟
اگر مطمئن هستید دانشگاه غیر انتفاعی و یا دولتی قبول میشید به نظر من ثبت نام نکنید و الا با صرف 11 هزار تومان میتونید تو آزمون شرکت کنید و چیزی رو هم از دست نداده باشید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)