تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 107 از 414 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

با سلام:

امروز رفتم شرکت راصد واسه شارژ وایرلس.

بعد از مدت طولانی سایت رسمی شرکت راصد افتتاح شد.

البته تمام کسانی که اکانت از این شرکت دارند بجای یوزرشون شماره تلفن ثابت جایگزین کردن با همون پسورد قبلی. البته در سایت میشه پسورد هم عوض کرد.

امکانات دیگه هم تو سایت در اختیار کاربرا هستش.(مثل شاتلی ها)

http://www.rasednetwork.com
    نیما جان لطف کن یه عکس از محیط کاربری سایت راصد بگیر بزار تا بقیه هم ببینن .

2. 2 کاربر از A.J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خدمت شما دوست عزیز:

4. 2 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

مرسی نیما جان ...

صفحه کاربریش تقریباً شبیه ماله طلوع رایانه هست ...
    اون موقع که ما از طلوع رایانه سرویس میگرفتیم صفحه کاربریش تقریباً این شکلی بود ...

اینطوری هم که مشخص هست توی عکس هنوز آدرس اصلی نداره و باید با آی پی وارد شد
    طلوع رایانه هم با آی پی ما وارد میشدیم (85.185.228.70)

این شاتل خیلی وضعش داغون شده ..
    امروز من تازه شارژ کردم
    کلی کیفیتش از چند روز پیش که داشتم افتضاح تر شده ...!

6. 3 کاربر از A.J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان...

بنده اخيرا مهمون شما شدم... دانشجوي ورودي جديد چمرانم... توي خوابگاه مجدزاده (24 متري) سکونت داريم... من با لپتاپ آنتناي(نتورک؟) زيادي پيدا ميکنم(طبقه ي آخر هستم!)... آيا اگه بخوام وايرلس استفاده کنم بايد حتما حتما آنتن نصب بشه؟ يعني آيا امکانش نيست مثل دانشکده به صورت وايرلس کانکت شد؟ بعد ديگه اينکه بفرماييد مناسب ترين ارائه دهنده کدومه؟ من بيشتر نياز دارم دانلود کنم... يعني محدوديت حجمي نداشته باشه... همچنين وقت زياد دارم(يعني ميتونم لپتاپ رو بذارم خوابگاه و دانلود کنه!) بنابراين پهناي باند بالايي لازم ندارم...

وقتي ميخوام به نتورکايي که پيدا ميکنم کانکت بشم به بعضيا کانکت نميشه... بعضي ها هم پسورد ميخوان... اگه دوستان توضيح کاملي بدن ممنونم ميشم....

8. 3 کاربر از amintnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان...

بنده اخيرا مهمون شما شدم... دانشجوي ورودي جديد چمرانم... توي خوابگاه مجدزاده (24 متري) سکونت داريم... من با لپتاپ آنتناي(نتورک؟) زيادي پيدا ميکنم(طبقه ي آخر هستم!)... آيا اگه بخوام وايرلس استفاده کنم بايد حتما حتما آنتن نصب بشه؟ يعني آيا امکانش نيست مثل دانشکده به صورت وايرلس کانکت شد؟ بعد ديگه اينکه بفرماييد مناسب ترين ارائه دهنده کدومه؟ من بيشتر نياز دارم دانلود کنم... يعني محدوديت حجمي نداشته باشه... همچنين وقت زياد دارم(يعني ميتونم لپتاپ رو بذارم خوابگاه و دانلود کنه!) بنابراين پهناي باند بالايي لازم ندارم...

وقتي ميخوام به نتورکايي که پيدا ميکنم کانکت بشم به بعضيا کانکت نميشه... بعضي ها هم پسورد ميخوان... اگه دوستان توضيح کاملي بدن ممنونم ميشم....

دوست عزیز کارت وایرلس لب تاپ شما آنتن های های فلت و امنی رو پیدا میکنه. شما نمی تونید به اون ها کانکت بشید.

چیزی که شما میخواهید که راحت لب تاپ رو بدون هیچ رادیو یی به نت وصل کنید سرویس وایمکس هستش که هنوز تو اهواز راه اندازی نشده

با سرویس وایمکس می تونید هر جا(خوابگاه دانشگاه محل کار خونه دوست دخترتون وسط بیایون وسط اقیانوس وسط جهنم و... به اینترنت پر سرعت وصل بشید)

در حال حاضر شما یک رادیو نانو یا پاور نیاز دارید (چون در مرکز شهر هم هستید و به دکل چند ای اس پی نزدیک هستید یک رادیو لوکال 70 تومانی هم کارتون رو راه می اندازه)..

فقط از انتن های انتن پارابولیک یا همون پژوهش استفاده نکنید چون این انتن ها مثل هلو رعد برق رو بخودشون می گیرن و باعت میشه بوستر و کارت شبکه شما بسوزه.

آنتن پارابولیک

بهترین سرویس ها در نزدیک شما لقمان رایانه و پارس آنلاین هستش (آدرس در پست اول ) این شرکت ها وایرلس خوبی دارن .

شرکت لقمان که طالقانی هستش سرویس 256 بدون محدویت ماهی 35 تومان میده.

10. 5 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز کارت وایرلس لب تاپ شما آنتن های های فلت و امنی رو پیدا میکنه. شما نمی تونید به اون ها کانکت بشید.

چیزی که شما میخواهید که راحت لب تاپ رو بدون هیچ رادیو یی به نت وصل کنید سرویس وایمکس هستش که هنوز تو اهواز راه اندازی نشده

با سرویس وایمکس می تونید هر جا(خوابگاه دانشگاه محل کار خونه دوست دخترتون وسط بیایون وسط اقیانوس وسط جهنم و... به اینترنت پر سرعت وصل بشید)

در حال حاضر شما یک رادیو نانو یا پاور نیاز دارید (چون در مرکز شهر هم هستید و به دکل چند ای اس پی نزدیک هستید یک رادیو لوکال 70 تومانی هم کارتون رو راه می اندازه)..

فقط از انتن های انتن پارابولیک یا همون پژوهش استفاده نکنید چون این انتن ها مثل هلو رعد برق رو بخودشون می گیرن و باعت میشه بوستر و کارت شبکه شما بسوزه.

آنتن پارابولیک

بهترین سرویس ها در نزدیک شما لقمان رایانه و پارس آنلاین هستش (آدرس در پست اول ) این شرکت ها وایرلس خوبی دارن .

شرکت لقمان که طالقانی هستش سرویس 256 بدون محدویت ماهی 35 تومان میده.

اقا نیما، شما که واردی به نظرت واسه کیانپارس از کجا وایرلس بگیرم که ضدحال نباشه مخصوصا بعد از خرج آنتنو این حرفا. راستی خرجش سر جمع چقد میشه حدودی. بازم ممنون از اطلاعات خوبت

12. 2 کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه سوال دیگه داشتم از بچه هایی که اینترنت ماهواره ای گرفتن. بین انترنت ماهواره ای و بیسیم کدوم رو ترجیح میدید؟
    از لحاظ هزینه و دانلود بی حساب کتاب

14. 2 کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام:

دوست عزیز من خودم ساکن کیانپارس هستم و از وایرلس شرکت راصد استفاده میکنم از هر نظر عالیه. افت سرعت نداره قطعی هم خیلی خیلی کم هستش شاید در طول یک ماه 2 ساعت قطع شده باشه.

در هر صورت اگه شما هم ساکن کیانپارس هستید و به برج خ 14 دید دارید از شرکت راصد اکانت بگیرید.

الان رادیو ارزون شده یک رادیو نانو استیشن کارتون راه میندازه قیمتش الان 125 هزارتومان هستش.

تعرفه ی راصد هم تو سایتش هست می تونید ملاحضه کنید

Last edited by nima_ir; 30-11-2009 at 17:27.

16. 3 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در خدمت دوستان گل اهوازی مخصوصآ بچه های این فروم هستیم.

18. 3 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad_boy2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شهر ما یعنی لالی از ای اس پی پژوهشگران جنوب واقع در شهر اهواز استفاده میکند ایا به من خط adsl میدند میخواستم ببینم اگه میدند هزینش چقدر میشه.اگه هم نمیدند باید چکار کنم
    با تشکر

20. این کاربر از milad_boy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •