تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 173 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من دو روزه دارم این ایتمهای دو ستاره مال quest مربوط به tailor لول 4 رو میسازم.به نظر میرسه میشه روزی یکی از این ایتمهی دو ستاره ساخت.چون این wraith robe رو من 3 بار ساختم هر سه بار دو ستاره از کار در اومد نمی دونم شانسیه یا نه.ولی اون bazuband رو چندین بار ساختم تا دو ستاره شد.
    این ایتمها رو هم دو بار 250K خریدن ازم.البته ملت بالای 500k گذاشته بودن ولی فروش نمی ره معمولا.
    به هر حال اگه هر روز بشه اینکارو کرد در امد خوبیه.
    مثل اینکه هرچی گیر اوردن متریالهاش سختتر باشه احتمال دو ستاره شدنش بیشتره.
    ماله black smith رو هنوز امتحان نکردم.برای هر کدوم باید دو روز متریال جمع کنم.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه این لباسا رو از کجا آوردی؟
    راستی پی پال رو شارژ کردی؟

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من دو روزه دارم این ایتمهای دو ستاره مال quest مربوط به tailor لول 4 رو میسازم.به نظر میرسه میشه روزی یکی از این ایتمهی دو ستاره ساخت.چون این wraith robe رو من 3 بار ساختم هر سه بار دو ستاره از کار در اومد نمی دونم شانسیه یا نه.ولی اون bazuband رو چندین بار ساختم تا دو ستاره شد.
    این ایتمها رو هم دو بار 250K خریدن ازم.البته ملت بالای 500k گذاشته بودن ولی فروش نمی ره معمولا.
    به هر حال اگه هر روز بشه اینکارو کرد در امد خوبیه.
    مثل اینکه هرچی گیر اوردن متریالهاش سختتر باشه احتمال دو ستاره شدنش بیشتره.
    ماله black smith رو هنوز امتحان نکردم.برای هر کدوم باید دو روز متریال جمع کنم.
    شما اینقدر میسازی تا آیتم دو ستاره بده . حالا اگه شما لول 3 و 70 درصد باشی و کوئست رو داشته باشی اون سه تا آیتم آخری که میسازی هر 3 تا دو ستاره و آیتم کوئست در میاد و لول 3 هم 100صد در صد میشه .
    این اتفاق برای من توی تیلور 4 افتاد اون موقع من متوجه نشدم ولی زمانی که BS رو داشتم 4 میکردم از همون اول شروع کردم به ساخت آیتمها . تا 50 درصد دوتا رو داد ولی از اون به بعد هر چی میساختم نمیداد تا اینکه 90 درصد شدم و آخرین آیتمی که ساختم دو ستاره شد و BS لول 3 هم 100 شد .

اوه این لباسا رو از کجا آوردی؟
    راستی پی پال رو شارژ کردی؟
    این ست Priate هستش . تازه از جیب پشتم هم یه لیوان آویزونه
    durability داره تا 10 روز دیگه تموم میشه . یکی از friend هام (بچه مایه دار) خریده بود دیگه لازمش نداشت فروخت به من . کل ست رو ازش 20.000 تا خریدم . اینو هم همینطوری گفت بده .

نه هنوز شارژ نکردم . احتمالا آخر ماه (البته اگه پشیمون نشم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما اینقدر میسازی تا آیتم دو ستاره بده . حالا اگه شما لول 3 و 70 درصد باشی و کوئست رو داشته باشی اون سه تا آیتم آخری که میسازی هر 3 تا دو ستاره و آیتم کوئست در میاد و لول 3 هم 100صد در صد میشه .
    این اتفاق برای من توی تیلور 4 افتاد اون موقع من متوجه نشدم ولی زمانی که BS رو داشتم 4 میکردم از همون اول شروع کردم به ساخت آیتمها . تا 50 درصد دوتا رو داد ولی از اون به بعد هر چی میساختم نمیداد تا اینکه 90 درصد شدم و آخرین آیتمی که ساختم دو ستاره شد و BS لول 3 هم 100 شد .
    نکته جالبی بود.
    البته این دو تا اخری رو بعد از quest ساختم .
    برای black smith با این حساب باید یک عمر متریال جمع کنم.البته میشه 7 تای اول رو ایتمهایی بسازم که متریال کمتر می خواد و بعد اون 3 تا ایتم quest رو بسازم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این ست pirate مثل اینکه ماله halloween هست.سه تا quest جدید هم به همین مناسبت به بازی اضافه شده.که همین ست pirate هم جایزه یکی از quest هاشه.البته یک هفته دووم داره.ولی دائمیش تو بوتیک هست.
    quest ها هم تا 2 نوامبر میشه انجام داد

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حالا این کوئست ها رو از کی باید بگیریم ؟

البته یک هفته دووم داره.
    راستی فکر میکنم دو هفته یا بیشتر durability داشته باشه . چون من که خریدم 10 روز و چند ساعت مونده بود ازش ! الان هم 8 روز مونده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حالا این کوئست ها رو از کی باید بگیریم ؟

راستی فکر میکنم دو هفته یا بیشتر durability داشته باشه . چون من که خریدم 10 روز و چند ساعت مونده بود ازش ! الان هم 8 روز مونده .

طرف سرتو کلاه گذاشته.
    اینا مجانی هست.quest رو از jolly old jones میشه گرفت. مکانش همونجایی هست که برای اولین بار بازی رو شروع می کنیم،نزدیک dragon quest director .
    در اصل quest نیست باهاش حرف میزنی و ایتم میگیری. یکیش همون ست pirate هست یکی هم یک چیزیه که قدرته حمله رو افزایش میده.شبیه همونایی که تو dungeon ها میگیریم.
    یکی از ایتمهاش رو هم باید بجاش 100k پول بدی.که معمولا چیز بدربخوری نمیده.اما یک احتمال کمی وجود داره که یک ایتم خیلی خوب بده مثل شمشیر پرنده یا پرنده های گرون قسمت.من 5 بار به همین امید 100k مصرف کردم ولی چیزی گیرم نیومد.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همین ست رو 300K فروختم ! اتفاقا خیلی ها هم میخریدن .
    ست Priate مجانی که فکر نمیکنم باشه یعنی تقریبا مطمئنم نیست چون همینطوری آیتمهاش رو به NPC بفروشی نزدیک 40.000 پول گیرت میاد . مگر اینکه اون یکی سرور اینطوری باشه .
    بالاخره من توش 250.000 خوردم (دلالی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

همین ست رو 300K فروختم ! اتفاقا خیلی ها هم میخریدن .
    ست Priate مجانی که فکر نمیکنم باشه یعنی تقریبا مطمئنم نیست چون همینطوری آیتمهاش رو به NPC بفروشی نزدیک 40.000 پول گیرت میاد . مگر اینکه اون یکی سرور اینطوری باشه .
    بالاخره من توش 250.000 خوردم (دلالی)
    عجب
    اگه اینجوره برو چند تا کاراکتر بساز از طریق اون quest هی از اینا بگیر بفروش به ملت.
    البته ست دائمش هم هست که تو بوتیک هست ولی این 10 روزه ها رو از همون یارو jolly old jones می تونی بگیری.منم دو تا برای دو تا کاراکتر گرفتم.در ضمن برای همه سرورها همین quest هست.اینجا توضیح داده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته ممکنه یک عده برای رنگش خریده باشن که همه لباسهاشون یک رنگ بشه.یا اینکه کلا در جریان نبودن.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون بابت اطلاعات . دستت درد نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •