شما فایل های آپدیت رو دانلود کردی ؟
اگه دانلود کردی بگو برات ساده تر توضیح بدم
شما فایل های آپدیت رو دانلود کردی ؟
اگه دانلود کردی بگو برات ساده تر توضیح بدم
من فایلها رو بصورت معمولی(بدون نرم افزار NSU) از همون سایتی که چند پست قبل نوشتم ، دانلود کردم . بعد فایل ها رو کپی کردم توی مسیری که نرم افزار NSU فایل هاشو کپی میکنه .بعد با استفاده از NSU بصورت عادی آپدیت کردم ولی با این تفاوت که او مرحله ای که NSU میخواد فایل هارو دانلود کنه کمتر از 30 ثانیه تمام میشه و بعد از اون نرم افزار گوشی عوض میشه!!
هیچ تغییری هم تو تنظیمات و کانتکت هام ایجاد نشد!!!
پس این روش رو استفاده کنید بهتره . من این روش رو بلد نبودم با فونیکس فلش کردم![]()
یکی میشه به صورت کامل توضیح بده که تغییرات عمده اش چیه . ورژن 30 ؟؟؟؟؟
تغییراتی که بنده مشاهده کردم بیشتر توی میوزیک پلیره.شکل منو ها یه کم عوض شدن.یکی میشه به صورت کامل توضیح بده که تغییرات عمده اش چیه . ورژن 30 ؟؟؟؟؟
همه منوهای گوشی هم قابلیت اسکرول بدون نوار اسکرول رو پیدا کردن.
یه ایکون به اسم Shazam هم اضافه شده که دقیقا نمیدونم چیه!
یه تغییر دیگه هم پیدا کردم!!!
وقتی اس ام اس مینویسم تو حالت QWERTY با زدن Enter حالت نوشتن همون abc میمونه!در حالیکه توی ورژن 20 به حالت Abc تبدیل میشد!
در ضمن وقتی Enter میزنم و یه حرف می نویسم و بعد پاکش مینم حالت نوشتن Abc میشه!یکی نیست به این مهندس های نوکیا بگه این چه به روز سازیه!! به نظر من این یه اشکاله.
نکته جالب اینجاست تو حالت عمودی این مشکل وجود نداره!
یه تغییر دیگه : قبلا وقتی گوشی رو می چرخوندی یه کم طول می کشید تا صفحه عوض بشه و عمودی , افقی بشه اما حالا به محض اینکه گوشی تکون می خوره صفحه سریع حالتش عوض میشه !
شتاب سنجش هم قوی شده . می تونید تو اون بازی ماشین خودش تست کنید
من با دوستام که 5800 داشتن با بلوتوث این ماشین بازی رو مسابقه می دادم همش می باختم بهشون حالا خیلی بهتر شده این ...
Last edited by behii; 11-06-2010 at 19:55.
سلام
با استفاده از Shazam ميتونين فايلهاي موسيقي كه اسمشو نميدونين پيدا كنين، البته اين يكي از قابليتهاشه كه به نظر من مهمترينشونه
اطلاعات بيشتر در لينك زير:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by music boy; 11-06-2010 at 20:05.
اگه بتونه عکس آلبوم و اینجور چیزاش رو هم بگیره که خیلی خوبه !! دنبال همچین چیزی می گشتم
اقایون با شرمندگی تمام من نفهمیدم قضیه چیه
اقا من فردا میرم شرکت اونجا وایرلس دارم میتونم از طریق خود گوشی اپدیت کنم؟
اون لینکی که دوستان دادن من نفهمیدم کدوم رو باید دان کنم بعدشم nsu چیه برنامس؟
بابا زیر دیپلم توضیح بدین پلیز ما هم بفهمیم کف کردم انقدر تعریف کردین ازش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)