چرا اینجا هیشکی جواب آدمو نمیده؟![]()
چرا اینجا هیشکی جواب آدمو نمیده؟![]()
تو تاپیکهای قبلی لینکی گذاشتم که می تونید با اون نقشه برای trekBuddy درست کنید از هر جای زمین
دوستان یکم این تاپیک رو بگردند خوب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
خوب دیگه در عوض کلی امکانات و قدرت و ثبات گوشی بالاتره
اگر واست مهمه باید S8003JPIF4 رو باید نصب کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
خودتون بسازید بالاتر لینک دادم
كدومش جديدتره؟ مال خودم mjpil 1 هست .
از راهنماییت ممنون Amin جان...من اون جایی رو که میخواستم رو با زوم 15 دانلود کردم ولی رو برنامه که Load کردم همه کاراش میشه ولی نقشه رو سفید نشون میده.ممکنه درست دانلود نکردم یا چیز دیگه ای داشته باشه.اگه ممکنه یه راهنمایی کن...با تشکر![]()
سلام.کلا صفحه های amoled بر چسب ضد خش نمیخواد چون ضد خشه.شما اگه گوشیتو از بغل بگیری بعد یه کم با نوک ناخن فشار بدی وجود یه تلق رو حس میکنی.
نه باب کی همچین حرفی زده ؟؟!!
گوشیه من که 2 ماه نیست خریدمش صفحش پره خش شده !
اونم که فشار میدی میره پایین مربوط به تاچ گوشی میشه که اگه خش افتاد و خواستی عوض کنی باید کل تاچ رو عوض کنی و 40 50 تومن پیاده شی !
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
اینا همشون قدیمین , جدیدشو فقط نمایندگی ها مایکروتل دارن
نمی دونم کی هم با ناخنش یه خط افقی رو صفحه گوشی من کشیده
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
این یه مجموعه فایل فشرده شده در فرمت tar میده بهت
خوب اینو باید باز کنی تو یه فولدری بهتره تو مموری گوشی ت بریزی
بعدشم از داخل برنامه فایل map اونو لوود کنی من که مشکلی نداشتم هر نقشه ای رو هم تونستم بگیرم و باز کنم
دادا ما كه همشهري هستيم . بگو اين نمايندگي واموندش كجاست؟!
دوستان چنتا سوال يه كم فرق فريمورا رو ميگين مثلا اونايي كه فارسي رو چپكي ميخونه چه حسنايي داره؟
من trekk buddy رو نصب كردم نقشه تهرانم ريختم اما تو محيط باز start كه ميزنم پيدا نميكنه مدتيم صبر كردم ولي نمي كنه
عزیزان جریان اینS8003 jet چیه؟
چه فرقی با مدل اصلی یعنیS8000 jet داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)