دوست عزیز شما online بازی کردی برات مشکلی مثل قطع شدن وسط بازی یا خالی بودن friends list وجود نداشت؟
اگه نه میشه بگی از چه کرکی استفاده کردی؟
و از چه سیستمی برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنی؟ ADSL؟
دوست عزیز شما online بازی کردی برات مشکلی مثل قطع شدن وسط بازی یا خالی بودن friends list وجود نداشت؟
اگه نه میشه بگی از چه کرکی استفاده کردی؟
و از چه سیستمی برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنی؟ ADSL؟
سلام
ممنون از کرکی که گذاشتی ولی متاسفانه باز هم ارور میده که سرور فعال نیست بعدا سعی کنین
کرک رو به محل برنامه کپی کردم اون تغییرات پسورد و یوزر رو هم انجام دادم اما بازم نمیشه
میشه مراحل کرک رو دقیقتر بگین
راستی بعد ریختن این کرک همه مراحلی که گذروندم و سیو کرده بودم از بین رفتن میشه یه جور دوباره فعالش کرد ؟
مسیر سیو کجاست که یه بار چکش کنم
Last edited by aban366; 18-05-2010 at 11:39.
من friendو که پیدا کردم با هم رفتیم تو بازی.وسط بازی خالی بودن friend برام نیومد.ولی بعضی موقع ها بازی تیک میزد.فکر کنم بخاطر اینترنت بود.وسط بازی طرف pauseمیزد منم pauseمیشدم و برعکس.ولی آخرای مرحله که بودیم اومدم رئیس دزدارو بترکونمکه یهو صفحه قفل شد و تکون نمیتونستی بخوری و از بازی اومدم بیرون.از adsl استفاده میکنم و همچنین از کرک زیر:
http://s89.eu.rapidbaz.com/get/_Eq9p/tcsccmc.rar
سلام
خواهش میکنم
من از اینجا کمک گرفتم.پست دوم:
مسیر سیو بازی هم اینجاست.البته تو ویندوز 7:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Users\Amir\AppData\Local\storage\SKIDROW
اینو هم بگم که وقتی بازیو ران کردم رفتم تو coop & multiبعدش find match بعدش اون پایین یه گزینه هست که هی چشمک میزنه و رنگش هم قرمزه رو او کلیک کردم و 5-6دقیقه ای هم صبر کردم تا یکیو پیدا کردم.
من ساعت 9:45 دقیقه وصل شدم
وقتي ميخوام وارد بازي بشم سريع مياد بيرون اما وقتي به اينترنت وصل هستم بازي اجرا ميشه.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
سلام
اوه دقیقا مشکل منو داری
من این کارو کردم درست شد
برو local area conecction و فعال کن درست میشه مرد![]()
ممنون ولي متوجه نشدم كجا رو ميگيد؟ اگه ميشه دقيقتر توضيح دهيد
ممنون
ویندوزت چیه؟
xp.........
از همون کارت شبکه ات هست
دقیقا نمیدونم تو xpکجاست من الان 7 هستم اگه پیداش نکردی باید برم تو xp![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)