سلام بچه ها یه سوالی دارم شاید از نظر بعضبی ها خنده دار باشه!! چرا تو ترانسفر منیجر مود نمیشه از تیمای رقیب بازیکن خرید؟مثلا" با میلان نمیشه از اینتر بازیکن گرفت!! به نظر شما در فیفا 2010 این مشکل حل میشه؟
سلام بچه ها یه سوالی دارم شاید از نظر بعضبی ها خنده دار باشه!! چرا تو ترانسفر منیجر مود نمیشه از تیمای رقیب بازیکن خرید؟مثلا" با میلان نمیشه از اینتر بازیکن گرفت!! به نظر شما در فیفا 2010 این مشکل حل میشه؟
باگ تعریف خاص خودش رو داره. به هر اشتباهی که باگ نمی گن . سازندگان فیفا تصمیم گرفتن که free Kick در training بدین شکل باشه. از دید اونها این Free Kick درسته و از دید خیلی از ما این روش غلطیه و باید مثل PES مکان توپ آزاد باشه. باگ بیشتر به اشتباه در برنامه نویسی گفته میشه و باعث رویدادن اتفاقاتی در بازی میشه که سازنده ها پیش بینی نکرده بودند. مثلا چند روز پیش داشتم فیفا 2009 بازی می کردم. دروازه بان حریف توپ رو از محوطه ی جریمه شوتید و بعد تو مرکز زمین خودش توپی که شوتیده بود رو کنترل کرد!! یا مثلا تو Crysis توی یک مرحله، یه باگ معروف وجود داره که باعث میشه علامت سبز رنگ در نقشه ظاهر نشه و بازیکن ندونه باید کجا بره.اما شما گفتی باگ نیست من میگم باگ هست
PC بازها شکست خورده اند که نمی تونند از بهترین بازیهای ورزشی این شرکت بهره ای ببرند. اگه EA دچار مکث شده بود که فیفاش الان بهترین بازی فوتبال نبود.EA از نظر من یک شرکت شکست خورده هست
نه مطمئنا مشکل free Kick باگ هست و خود EA هم این رو می دونه و مشکل برنامه نویسی باعث شده چون توی نسخه های قبل این طور نبود دلیلی نداره که توی یه نقطه خطا بشه ضربه ازاد رو 10 متر بیان جلو تر بزنن. توی Fifplay هم این مشکل توی قسمت باگ ها طبقه بندی شده بود اگه باور نداری لینک بدم خودت ببین
اگه دقت کرده باشید من در مورد Free Kick در Training بحث کردم نه در مورد Free Kick در خود بازی. Free Kick در Training در جاهای از قبل تعیین شده توسط خود سازندگان EA زده میشه در حالی که در PES میشه به راحتی انتخاب کرد از کجا باید ضربه ی آزاد زده بشه.نه مطمئنا مشکل free Kick باگ هست و خود EA هم این رو می دونه و مشکل برنامه نویسی باعث شده چون توی نسخه های قبل این طور نبود دلیلی نداره که توی یه نقطه خطا بشه ضربه ازاد رو 10 متر بیان جلو تر بزنن. توی Fifplay هم این مشکل توی قسمت باگ ها طبقه بندی شده بود اگه باور نداری لینک بدم خودت ببین
سلام بچه ها یه سوالی دارم شاید از نظر بعضبی ها خنده دار باشه!! چرا تو ترانسفر منیجر مود نمیشه از تیمای رقیب بازیکن خرید؟مثلا" با میلان نمیشه از اینتر بازیکن گرفت!! به نظر شما در فیفا 2010 این مشکل حل میشه؟ لطفا"اگر کسی میدونه جواب بدهه!!!
ايا واسه پي سي هم تمرين كردن فرق كرده يا نه مثل پارساله
سلام؛
مگه مال کنسول بجز اضافه شدن منوی Practice که تو PC بود تغییر دیگه ای هم کرده که EA بیاد قسمت Practice پیسی رو عوض کنه؟!
سلام؛
کاور استرالیایی بازی با حضور تیم کاهیل و وین رونی:
![]()
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه منظورم تغييري كه امسال نشون دادن هست
آيا تغيير مكان داد ه يا نه مثل 3 سال پيش همون جاس
سلام؛
دموی FIFA 10 سه روز دیگر منتشر خواهد شد:
اما در کانادا، آمریکا و تعدادی دیگر از کشور ها:
در ضمن کاور ایتالیایی هم تایید شده!
![]()
سلام؛
این هم نمایی از استادیوم سانتیاگو برنابئو در FIFA 10:
![]()
Last edited by MHSou; 08-09-2009 at 02:03. دليل: 4FUN!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)