سلام
یه سوال
چه جوری عکسهارو زوم کنم؟
ممنون
منم وقتی داشتمش قاطی می کرد
کلا میخوام دنیای ویندوز موبایل رو بزارم کنار و برم سراغ بلک بری چون الان قیمتهاش عالین
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
اگر منظورت عکسهای توی گالریه که یاید با قلمش یک داره رو صفحه بکشی تا زوم کنه
سلام
یه مشکل دارم
جدیدا هر نرم افزاری نصب میکنم بدون سوال میره تو حافظه گوشی و در نهایت پر میشه
میشه یه کمکی بکنید...
ممنون
سلام دوستان می خواستم بدونم که آیا viva مثل daimond عمل می کنه .
منظورم تو ورق زدن اس ام اس ها یا عکس ها رو با حرکت دست به طرفین عوض کنه یا نه .
من خیلی دوست دارم مثل تاچ دایموند عمل کنه . آیا با افق و عمودی کردن گوشی تصویر نیز به همان صورت چرخش تغییر حالت می ده یا نه چون می خوام viva رو بخرم و نمی دونم این کارایی رو داره یا نه
viva هم مثل diamond عمل میکنه اس ام اس ها یا عکس ها رو با حرکت دست به طرفین عوض میکنه که البته این ربتی به گوشی نداره یک نرم افزار هست که گوشی های جدید htc اکثرا دارن اسمش هم تاچ فلو هست .
در مورد سوال دوم نه با افق و عمودی کردن گوشی تصویر به همان صورت چرخش تغییر حالت نمی ده . این مورد سخت افزاری هست هر گوشی که توی مشخصاتش دیدی نوشته G-sensor یعنی این قابلیت چرخش رو داره![]()
آقا دستت درد نکنه
بعد از 48 ساعت شما جواب منو دادین .
یک سوال دیگه هم دارم یکجا خوندم می شه رو ویوا ویندوز 6.5 رو نصب کرد واقعا می شه اگه می شه از نظر سی پی یو کم نمیاره و قیمت ویوا در حال حاضر چقدر هست .
سلام دوست عزیز
یه پیشنهاد اول بدم سعی کن یه کم صبرت بیشتر باشه تو انجمن ممکنه پست های پشت سر همتو به عنوان اسپم گزارش کنن که خوب نیست
اما در جواب سوالت ویندوز 6.5 به طور رسمی برای ویوا نیومده ولی رام ها (ویندوز ها) ی کوک شده (دستکاری شده) ورژن 6.5 برای ویوا موجوده و توی فروم ها می تونی پیدا کنی. کسایی بودن که نصب کردن و تنها مشکلی که همشون چه فروم های ایرانی چه خارجی بهش اشاره می کنن مصرف بالای باتریه. فکر نکنم به صرفه باشه نصبش. همین 6.1 خیلی عالیه برای این گوشی
موفق باشی
رامش مشکلی نداره که بخوای عوضش کنی
سلام به کاربر عزیز Aryanlandمیخواستم منو راهنمایی کنید. توی تاپیک معرفی نرم افزار دیدم که یه کاربریوراهنمایی کردی که چجوری تم 2d نصب کنه. اگه مکنه یبار دیگه اولا بگو تم 2d از کجا بیارم. و دوما چجوری نصب کنم.با تشکر
سلام به همه ی کاربران عزیز
اگه کسی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه.
آیا Theme هایی هست که بشه ظاهر گوشیو تغییر داد. البته بدون نرم افزار spb shell
یعنی فقط ظاهر گوشی عوض بشه بدون اینکه تاچ فلو رو از دست بدم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)