ممنون جناب t_tanhayam که جواب منو دادید.
من هم یه لینک پیدا کردم که شاید به درد بقیه هم بخوره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون جناب t_tanhayam که جواب منو دادید.
من هم یه لینک پیدا کردم که شاید به درد بقیه هم بخوره.
خواهش ميكنم ارمين عزيز البته اين قضيه محاسباتو پيشنهاداتي هم داره با توجه به فضاي خونه ورعايت فاصله استاندارد
منتها باز هم سليقه اي هست به من باشه يك 80 اينچ ميزارم توي اتاق 3*4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا صحبتی از این دو مدل در این تاپیک نشده؟
قصد خرید یکی از این مدل ها رو دارم اما اول نمی دونم وارد ایران شده یا خواهد شد اصلا ( با یا بدون گارانتی مهم نیست ) دوم نمی دونم قیمتهای دبی یا بانه یا نمایندگی کلا قیمتشون رو نمی دونم چند هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو لینکها نوشته EU2010 و US2010 ولی امیدوارم بازار ایران یا دبی موجود باشن این مدلها
نظرتون در مورد این مدلها چی هست؟
+++++++++++++++++++++++++++
چون تعداد پستهام کمه دکمه تشکر ندارم؟
دوستان توی تلویزیونهای 40 اینچ چه مدلی رو پیشنهاد میکنند (قیمت مهم نیست) از چه برندی خودم سونی دوست دارم ولی هرچی دوستان بگند
شما براي چه كاري ميخواي ؟؟؟
بازي يا چي ؟؟
هزينه ؟؟؟
معمولا از همون برندي كه دوست داري بگير ...
ميتوني به سري c650 , b650 سامسونگ هم فكر كني ...
در مورد اين دو پنل خوب هنوز بصورت رسمي گويا وارد نشده وبايد منتظر بود تا وارد بشه اتفاقا دوستان زيادي مثل شما منتظر ورودي پلاسماهاي جديد پانا هستند
در مورد قيمت گذاري ديگه بايد ديد نماينده رسمي بانيان در ايران چه قيمت هايي ميده
v20 و g20 احتمال زياد رسمي وارد خواهند شد كمي بايد صبر كنيد تا شهريور گويا
در مورد نظر خوب جز بهترين hdtvهاي دنيا هستند كه قبلا مفصل بحثش بوده واقا مهدي لطف كردند وكامل بررسي شده:
بازی Xbox ، ماهواره HD ،به کامپیوتر برای فیلم وصل بشه البته ماهواره هم از روی کامپیوتر هست
بازم هزينه رو نگفتي ...
ميتوني از سامسونگ c650 , b650 بگيري ...
از پاناسونيك هم g10
بازم هزيت=نه رو بگيد تا بهتر بشه كمك كرد ...
سلام دوستان---تفاوت LA---LB---LC---تو چي هستش؟؟؟اول اسم همه مدلهاي ال سي دي نوشته شده----حالا كدوم بهتره؟؟؟؟ A---B---يا C ؟؟؟؟؟؟؟
راستي از اين دو مدل پايين كدوم بهتره---من خودم مدل اولي رو دارم و ازش راضي ام----يكي از آشناها سوال كرده----البته مشخصات هر دو رو ديدم فقط ميخوام بدونم كدوم يكي قابل اطمينانتره؟؟؟آخه مدل دومي رو وقتي جستجو ميكنم اصلا مطلبي راجع بش نيست!!!!!!(البته تو سايتهاي خارجي)-----
40B579 SAMSUNG
40C585 SAMSUNG
سلام دوست عزيز a b c بر ميگرده به سال ساخت و مدل اون سال
c 2010 ...b 2009...a2008 خوب با توجه به اينكه معمولا برند هاي مختاف سعي ميكنند روز به روز مدل هاي بهتري ارائه بدن قا عدتا بايد cبهتر از همه باشه
واما در مورد مدل خوب نام گذاري سام اينطوريه مدل مورد نظر شما همون c550 هست فكر ميكنم
و طبق قاعده كلي بالا مدل C بهتر هم از نظر داشتن ديزاين بهتر .كنتراست بالاتر .داشتن usb movei و....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)