ممنون حسین جان مثل همیشه عالی بود...
این ابتکار کونامی منو خیلی مشتاق کرده به نظر میرسه یه سبک متفاوتی از خودش نشون بده خدا کنه خوب بتونه این ایده هارو پیاده کنه....
ممنون حسین جان مثل همیشه عالی بود...
این ابتکار کونامی منو خیلی مشتاق کرده به نظر میرسه یه سبک متفاوتی از خودش نشون بده خدا کنه خوب بتونه این ایده هارو پیاده کنه....
منتظر جواب سوالم.
بهتره از خود مسئولان سایت گیم اسپات بپرسین...
تقریبا 3 ماه دیگه باید منتظر انتشار بازی بود
و تا این لحظه میفرمایید 50 درصد بازی ساخته شده
به نظر من برای 3 ماه دیگه الان باید 90 درصد بازی ساخته میشد
بابا یه دفعه که حسین جان گفتن 50 در صد به اون معنی نیست که هنوز نصفش مونده بلکه الان اصل کلیت بازی ساخته شده فقط مونده انکه کدگزاری بشه یعنی مثلا انیمشناش آمادس فقط باد روش برنامه نویسی شه که وارد بازی شه....
جالب بود یکی ار adam سوال کرده بود در مورد انیمیشنهای جدید تو بازی پرسیده بود ...!؟
adam در جوابش اینو گفته بود که بازی 50 در صدش درست شده بوده و این که اگه بازی 70 درصد کامل رو بازی کنه بازم نمیشه چیزی گفت ...adam در جوابش گفت که باید بازی از 90 درصد ساخت بگزره بعد میشه یه چیزایی گفت ....
انگار که این چیزی که adam بازی کرده مقدمه pes2010 بوده
.................................................. ................
سوال دیگه این بود در مورد سرعت بازی بود که یکی سوال کرده بود که شما گفتین سرعت بازی کم شده اما چرا پس تو اون مانیتورهایی که جلوی اون یارو هستش سرعت بازی زیاده ؟!
adam جواب داده بود که سرعت بازی از fifa09 هم کمتر هستش .....بطور کلی pes2010 و fifa 10 از نظر سرعت عاقلانه هستند ...
.................................................. .........................
لیست گزینه های تعریف شده برای System Card
Attack/Defense
Extra Attacker
Deep Cover
Olverlapping run
All out attacker
Incisive run
Mazing run
Cut back pass
Goal Poacher
Pinpoint Pass
Box to box
Long Ranger
Free Roaming
Fox in the box
Dummy Runner
Last edited by google_boy07; 17-07-2009 at 23:17.
امیدوارم همینطور که میگه باشه..........جواب داده بود که سرعت بازی از fifa09 هم کمتر هستش
فیفا 10 هم گفته شده که سرعتش از فیفا 09 کمتر و از فیفا 08 بیشتر هست!با این وجود احتمالا سرعت دو بازی یکسان باشه
اقا این جریان کارت ها چیه؟
این گزینه ها مربوط به چی میشن؟
به صورت کلی بگم ......
هر کارت یک تعریف مخصوص داره و یک کار براش تعریف شده برای مثال به بازیکنی مثل alves رو میخوای مثل یک پیستون جلوزن در سمت خودش مثل بارسلونا بیاد جلو ....میری و کارت مخصوص به این کار رو انتخاب میکنی و برای اون تعریف میشه و در طول بازی وظیفش این میشه که میاد جلو ...
انواع کارتها رو داره .........
مثل شکل زیر ....نگاه کن .....متوجه شدی ..
گرفتی چی شد .....
.................................................. ......................................
اینم یک ویدیو جدید که از روی مانیتور گرفته شده و کیفیتش از اونای دیگه هم بهتره و صحنه های جدیدی داره ...
البته من اینو ندیدم حالا نمیدونم شما دیدین یا نه .....اما به نگاه کردنش میرزه چون حجمی نداره (2.8 mb )
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمود جان من همین فایل ویدئویی رو دارم یک مقدار کیفیتش بهتره البته حجمش حدود 22 مگ میشه اگه میخوای یک جا آپلود کنم .
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 4039; 18-07-2009 at 14:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)