یه سوال دیگه من بازی Battlefield Bad Company™ 2 رو گرفتم ولی داخل بازی هی موس به سمت راست و بالا کشیده میشه ، نه میشه بیای به سمت چپ نه میشه بیای پایین ، لطفا راهنمایی کنید .
یه سوال دیگه من بازی Battlefield Bad Company™ 2 رو گرفتم ولی داخل بازی هی موس به سمت راست و بالا کشیده میشه ، نه میشه بیای به سمت چپ نه میشه بیای پایین ، لطفا راهنمایی کنید .
من تازگی این بازیو گرفتم ولی یه مشکلی داره
نمیدونم اینجا مطرح شده یا نه ... با کنترلش مشکل دارم ... موسو چه به پایین چه به بالا ببرم فقط میره بالا و پایین نمیاد ... همینطور در جهت چپ و راست و حرکت ... تو کنترلشم درسته ... یعنی چپش d هست و راستش a ولی فقط به راست میره حتا اگه a رو بزنم
لطفاً راهنمایی کنید
سلام . برای آنلاین بازی کردن باید چه کار کنیم؟! کرک یا پچ خاصی می خواد؟!
xfire سرور های این بازی رو پیدا نمی کنه .
دوستان ، شما این بازی رو بازی می کنین ؟ به نظرم گرافیکش رو خیلی مزخرف کردن ، مگه نه ؟ آخه من نیمتونم این بازی رو بازی کنم
چون به رزولیشن بالاتر از 1024 نیاز داره !!! یکی ترفندی داره بذاره ؟![]()
مصخرف نیست فقط بیخود سنگینه!!!
اونم اگه از ضعف گرافیکت نباشه با آپگرید درایور اون فریم دهی خیلی بهتر میشه
در ضمن اگه نمیتونی رزولوشن رو کم کنی روی آیکون اصلی بازی راست کلیک کن و از گزینه compatibility یه رزولوشن ساده تر رو انتخاب کن ببین بهتر میشه یا نه!!
آره منم امروز نصب کردم تا رفتم تو بازی همین مشکل رو داشتم!!!
فکر کنم مشکل داره کلآ چون من با دسته هم تست کردم ولی درست نشد!
دوستان اگر کسی میدونه مشکل کجاست به ما هم بگه که دیگه آخر هر چی زد حال شده
خدایی بدون تعارف بگم کیفیت صدای تیر و نوع انفجارها خیلی طبیعی کار شده...یکم از mwf2 طبیعی تره به نظرم(فقط تیر اندازی ها و انفجارها) گرافیک محیط به mwf2 نمیرسه![]()
من وقتی میرم توی بازی بازی تمام صفحه اجرا نمیشه وقتی میزنم رو همون صفحه که داره فیلمه اولشو نشون میده که فول اسکرینش کنم صفحه 3 ثانیه سیاه میشه و از بازی میپره بیرون --آیا مشکل از کرکه ؟؟؟میشه یه کرک سالم واسه من بزارید و اگه از کرک نیست راهش چیه ؟؟در ضمن گرافیکم اصلا ضعیف نیست و این بازی رو قورت میده
کرک 18 مگی و دیگر کرک ها همگی فیلترند ممنون میشم جایی دیگه آپ کنید
درایو گرافیک بروزه--ویندوز 7
Last edited by ali_disslove; 15-07-2010 at 04:26.
دوست عزیز شما همه محتویاط داخل پوشه کرک رو (حتی فایلهای not ) رو کپی کن در محل بازی درست میشه
به تنظیمات گرافیک بازی هم الکی دست نزن که فقط خرابترش می کنه
موفق باشی
مشکل از dirext x بود من نمیدونم چرا واسه این بازی گیر میداد وگرنه هیچ بازی مشکل نداشت--دایرکس رو که گرفتم عینه هولو اجرا شد
ممنون
من توی یه مرحله گیر کردم برفه باید هزاران کیلومتر بدوم وبعد یه آدمو بکشم بعد باید به 3 جا برم یعنی 3 جا رو تو نشقه نشون میده منم میرم توی یه قلعه و آدما رو میکشم اما همش تو قلعه گیر میکنم یعنی راهی نیست که دیگه از این شهر یا قلعه برم بیرون
چی کار کنم ؟کجا برم ؟اصلا از همون اول لازم بود برم تو قلعه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)