تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 288 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خیلی دو دل موندم بین HD2 و ساتیو . راستش دوربین ساتیو رو دوست دارم در مقابلش از ویندوز موبایل نمیتونم بگذرم .انتخاب سختیه

گوشی الانم X1 هست خیلی به ویندوز عادت کردم و در مقابل از سیمبین نفرت دارم ولی خوب دوربین هم برام مهمه قیمت هم که

خیلی نزدیکه . شما باشید چه سلیقه ای به خرج میدید ؟ میخوام تا هفتهء دیگه یکی از این دو تا رو بگیرم. یکساله منظره SATIO

نشستم اما الان تردید دارم !
    دوست عزیز اچ دی2 واسهخودش غولیه.ساتیو یه گوشی خوب در حد عالی هستش ولی اچ دی2 خیلی خیلی عالیه.
    من اگر جای شما بودم همون اچ دی 2 رو انتخاب می کردم چون تنها برتری ساتیو به اچ دی2 دوربینش هست،همین و بس.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

HD 2 سخت افزارآ بهتره ! ویندوز هم که برات بهتره ! ولی خاب معایب خودشو داره
    سیمبین هم همینطور
    ولی دوربین ساتیو بیشرف بد چیزیه

داره خودمونی میشه arefooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست من شما خودت جواب خودتو دادا (از سیمبین نفرت دارم)
    در حال حاضر هم hd2 بهترین دوربین رو بین ppc ها داره
    ولی من فکر میکنم x2 واسه شما که هم ویندوز می خوای و هم دوربین بهتر باشه البته اگر بتونی صبر کنی وگرنه با برتری های محسوس ویندوز نسبت به سیمبین ورژن 5 همون hd2 بگیر

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقا HD2 نسبت به ساتیو جز یه Lcd خر چی داره؟ اصلا کاری به os نداریم
    توی مالتی مدیا ساتیو 100% بهتره.
    موزیک گوش دادن با HD2 گویا زیاد حال نمیده (اونایی که خریدن گفتن)
    دوربین ساتیو بهتره
    از مولتی تاچ hd2 همه جا نمیشه استفاده کرد
    الان هم قیمتشون 100تومن اختلاف داره
    از لحاظ زیبایی هم که ساتیو بهتره
    فقط میمونه ویندوز و سیمبین که این یکی رو خودت باید بپسندی. با کدوم بیشتر حال میکنی؟ ویندوز؟ پس برو hd2 بگیر

5. 2 کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

hd 2 اصلا دوربین خوبی نسبت به 5 ها نداره .. حداقل عکسهاش اینو میگه ... بعد چجوری بهترین دوربین ppc هاست ! ... بهتر نیس به جای اینکه بگیم بهترین دوربین بگیم بهترین cpu رو داره ! یا اینکه سرعت منوها فوق العادست و مواردی از این دست ! نه چیزی که نیس.. اصلا این 2 گوشی رو با هم مقایسه نکنید ... اون یه گوشی برای برنامه خوری و گشت و گذار تو محیط اینترنتو غیرست ! این یه گوشی با امکانات مولتی مدیای فوق العاده .. دوربین .. صدا ... و ..

7. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حرفهای همه دوستان متین هست ولی نکته اینجاست برای ساتیو برنامه زیاد نیومده در ضمن هر دو گوشی زیبا هستند ولی خوب ساتیو جمع و جوره و سبک وزن که خودش یه حسن هست. کیفیت و بلندای صدا در HD2 هم ظاهرا عالیه و مشکل ظاهرا از هدفونش بوده . میمونه دوربین که واقعا ساتیو معرکست ....قیمت هم HD2 امروز از علاالدین گرفتم 760 تومن با گارانتی یاس و بیمهء البرز در مقابل ساتیو 720 تومن بدون گارانتی و بیمه ....همهء اینها رو که توی ماتریس تصمیم گیری میذارم کفه ترازو به سمت HTC هست . البته بازم باید صبر کنم ببینم توی این یک هفته افت قیمت ساتیو محسوس میشه یا نه .راستش دلم نمیاد بیشتار از 500 تومن به ساتیو پول بدم یعنی نمی ارزه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

حرفهای همه دوستان متین هست ولی نکته اینجاست برای ساتیو برنامه زیاد نیومده در ضمن هر دو گوشی زیبا هستند ولی خوب ساتیو جمع و جوره و سبک وزن که خودش یه حسن هست. کیفیت و بلندای صدا در HD2 هم ظاهرا عالیه و مشکل ظاهرا از هدفونش بوده . میمونه دوربین که واقعا ساتیو معرکست ....قیمت هم HD2 امروز از علاالدین گرفتم 760 تومن با گارانتی یاس و بیمهء البرز در مقابل ساتیو 720 تومن بدون گارانتی و بیمه ....همهء اینها رو که توی ماتریس تصمیم گیری میذارم کفه ترازو به سمت HTC هست . البته بازم باید صبر کنم ببینم توی این یک هفته افت قیمت ساتیو محسوس میشه یا نه .راستش دلم نمیاد بیشتار از 500 تومن به ساتیو پول بدم یعنی نمی ارزه
    هر دو گوشی زیبا هستند ولی خوب ساتیو جمع و جوره و سبک وزن که خودش یه حسن هست
    کیفیت و بلندای صدا در HD2 هم ظاهرا(البته زیاد مشخص نیست) عالیه و مشکل ظاهرا از هدفونش بود
    دوربین که واقعا ساتیو معرکست
    قیمت هم HD2 امروز از علاالدین گرفتم 760 تومن با گارانتی یاس و بیمهء البرز در مقابل ساتیو 720 تومن
    همهء اینها رو که توی ماتریس تصمیم گیری میذارم کفه ترازو به سمت HTC هست
    اینا همش حرفای خودت بود یه بار دیگه بخون
    میشه یکم دیگه توضیح بدی چطوری کفه ترازو به سمت HTC شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درسته دو سه مورد رو جا انداختم سی پی یوی قوی و همچنین 448 مگ حافظه و ال سی دی بهتر رو هم اضافه کن

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

اینا فقط اعداد و ارقامن
    البته اعداد ارقام هیچ وقت دروغ نمیگن ! یعنی 100% سی پی یو 1 گیگ بهتر از 600 و رم 440 بیشتر از 256 هست
    ولی نکته اینجاست که ویندوز موبایل خیلی سنگین تر از سیمبین هست ! واسه همین این سی پی یو و رم رو گذاشتن روش
    یعنی سرعت اچ دی 2 در برابر ساتیو جت نیست ! من که فک میکنم احتمال داره از ساتیو کمتر هم باشه (با توجه به سیمبین که خیلی سریعتره از ویندوز)
    یه چیز میمونه که اونم گرافیک کلی هست که اچ دی 2 بخاطر مقداری از رمش که حافظه گرافیکش هست شاید بهتر باشه یعنی خیلی روونتر باشه
    خلاصش فک نکن اچ دی 2 بخاطر این رم و سی پی یو خیلی از ساتیو سرتره ! اینطور نیست ! بلاخره ویندوزی گفتن
    در مورد مولتی مدیا هم شک نکن که ساتیو یه سرو گردن بالاتره ! دوربین هم که ...
    فقط میمونه قیمتش که قبول دارم ساتیو واقعآ گرونه ! بنظرم 550 تا 600 قیمت خیلی عالی ای هست واسش !

12. 3 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

میگم این عکسه خیلی کلاس داره ها هرکی میبینتش دهنش باز می مونه: دی

14. 4 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •