راستی اینجا تاپیک رنوار هست، یا بحث نکنید یا حداقل توی تاپیک آرینا بحث کنید....رنواری های بیچاره چه گناهی کردن آخه!![]()
![]()
راستی اینجا تاپیک رنوار هست، یا بحث نکنید یا حداقل توی تاپیک آرینا بحث کنید....رنواری های بیچاره چه گناهی کردن آخه!![]()
![]()
با این که همونطور که آقا حسین گفت اینجا جاش نیست ولی باید جواب داده بشه چون ممکنه دوستانی
که بحث رو دنبال میکنن سوال در ذهنشون پیش بیاد
سلام رفیق
نمیدونم شما چه گیری دادی به منبه خدا واسه من فرقی نمیکنه کسی جت بخره یا آرنا
LG یا سامی .. واسه چی باید تعصب داشته باشم
خداییش شما داری میری تو تاپیک گوشیای مختلف و هی یه بلبشویی به پا میکنی
اولا درسته اینجا یه بحث دوستانس ولی لطفا ادب رو رعایت کنید و به نظر دیگران احترام بذارید
البته 50-60 هزار تومن گنج قارون نیست
1-دقیقا اگه شما با آرنا کار میکردید عمرا از S-CLASS صرف نظر نمیکردید
2-درسته .. این محدودیت عیبه .. ولی خداییش بجر چنتا نقشه کدوم نرم افزار جاوا حجمش بالای 3مگه
به نظر من که محدودیت sms خیلی بدتره .. با این که رنوار 1000 تا sms جا میگیره ولی هنوزم واسه
من کمه .. چه برسه به 500 تا
من که تو عمرم با گوشی ایمیل نزدم .. لطفا ایراد بنی اسرائیلی نگیر
درسته .. تو سایتا نوشته فلش ساپورت نمیکنن ولی من خود با رنوار تریلر COD 6 رو از یوتیوب دیدم ..
آرنا که حتما بروزرش پیشرفته تره
قبول .. دوربین و صفحه نمایش و .. جت بهتر (البته من تست نکردم) اما مطمئن باش اینترفیس S-CLASS
همه اینا رو میرزه .. اصلا کل آرنا به اینترفیسشه![]()
ما چاکر همه هستیم
هر کس خب نظری داره.یه نفر واسه پولی که داره ارزش قاعله و بهترین رو می انتخابه!
یه کی هم پولش رو مفت بدست اورده و فقط به خاطر اس کلاس پول میده!
من هم ریست کردم،هم مموریم رو فرمت کردم
اما درست نشد
بچه ها به نظرتون با یه ترفندی ،کاری،چیزی نمیشه از سایت ال جی نرم افزار داونلود کرد ؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی یکی از برنامه ها یا بازی هایی که به همراه کیپد مجازی میاد این کارو انجام بدین (برای مثال: برنامه اپرا مینی):
فایل .jar رو با WinRAR باز کنید و وارد پوشه META-INF شده و فایل MANIFEST.MF رو از همونجا باز کنید، این دو خط رو به آخر فایل اضافه کنید و فایل رو ذخیره کنید، بعد خود WinRAR پیغام میده که میخواید فایل فشرده شده رو آپدیت کنم؟ اوکی کنید، بعد بریزید تو گوشی و نصب کنید، ببینید کیبورد مجازی از بین رفته یا نه، اینم اون کدها:
احتمالا با این یه خط هم کار کنه (یعنی به جای دو خط بالا):LGE-MIDlet-Width: 240
LGE-MIDlet-Height: 400
MIDlet-Touch-Support: True
Last edited by Michael Ropy; 06-12-2009 at 16:45.
بله ... حذف شد
نرم افزار هم تمام صفحه شد .. یعنی نوار سیاه و .. نیومد
با تشکر از آقا حسین .. روش خوبیه واسه نرم افزار هایی که خودشون لمسین
خواهش میکنم، خوشحالم که میبینم کار کرد...با تشکر از آقا حسین .. روش خوبیه واسه نرم افزار هایی که خودشون لمسین
راستی فکر کنم با همین یه خط هم کار میکنه، و نیاز به اون دو خط نیست:
کسی حوصله داشت این کد رو هم تست کنه!MIDlet-Touch-Support: True
رو استار من جواب داد!
![]()
مثل اینکه فلاش این گوشی انقدر ضعیفه که pooria فکر کرده استروبه .
عزیز قابل توجه شما
من اصلا برای عکس برداری نه با این گوشی و نه حتی با دوربین دیجیتال اصلا از فلش استفاده نمیکنم
چون رنگها رو غیر طبیعی میکنه
من تو محیط خیلی تاریک یا عکس نمیگیرم یا اگه بگیریم به جای فلش ایزو رو میبرم بالا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)