سلام . من یه مشکل دارم . موقع لود شدن برای مسابقه ها قفل میکنه و اون لوگو لودشن (همون دوتا ماشینها ) قفل میکنه و فقط صدای آهنگ میاد . البته نه همیشه ولی حدود 85% مسابقه ها اینجوریه . چیکار کنم ؟؟!!![]()
سلام . من یه مشکل دارم . موقع لود شدن برای مسابقه ها قفل میکنه و اون لوگو لودشن (همون دوتا ماشینها ) قفل میکنه و فقط صدای آهنگ میاد . البته نه همیشه ولی حدود 85% مسابقه ها اینجوریه . چیکار کنم ؟؟!!![]()
منم دقیقا همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید.
عزیزم اگه بازی رو روی ویندوز 7 رو نصب کردید باید بگم که باید اونو پاک کنید و ویندوز XP نصب کنید چون توی XP دیگه خبری نیست.
بچه ها کسی هست که ماشین رو بتوته از داخل ماشین بدون هیچ مشکلی ادامه بده؟؟؟ والا من که نمیتونم و اصلا نمیشه و کنترلم خیلی بد میشه؟
البته این سوالو پرسیدم بخاطر اینکه آماری دستم بیاد تا ببینم اصلا میشه از داخل ماشین , ماشین رو روند یا نه؟
دوست عزیز ویندوز سون با بازی هیچ مشکلی نداره ..
به راحتی من بازی میکنم مشکلی نداره ..
اره اتفاقا من از داخل و نمای زیر سپر ماشینخیلی حال میکنم ..البته ممکنه از داخل یه مقدار سخت تر باشه اما بازم میشه بازی کرد درست و حسابی و مشکلی نداره .. .
مشکل همچنان پا برجاست ،،، وقتی بازی رو اجرا ميکنم ، اينجا ميمونه:![]()
منم همین مشکل رو در ویندوز xp دارم.عزیزم اگه بازی رو روی ویندوز 7 رو نصب کردید باید بگم که باید اونو پاک کنید و ویندوز XP نصب کنید چون توی XP دیگه خبری نیست.
با GTS 8600 کرایسیس بازی میکردی ؟؟؟؟؟
ای و ل ل ل ل ل !!!!
بابا تو دیگه کی هستی !!
من اتفاقا از دوربین داخل اتاق بهتر می تونم بازی کنم.
دوستان در قسمت بالا که یه چیزی پر میشه و در نهایت 2x میشه اون چیه ...؟؟
اگه نیترو هستش کدوم دکمه نیترو میزنه والا من کل دکمه های کیبورد رو زدم هیچ کدوم جواب نداد..؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)