تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 177 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1763

نام تاپيک: Need for Speed: Shift

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

سلام . من یه مشکل دارم . موقع لود شدن برای مسابقه ها قفل میکنه و اون لوگو لودشن (همون دوتا ماشینها ) قفل میکنه و فقط صدای آهنگ میاد . البته نه همیشه ولی حدود 85% مسابقه ها اینجوریه . چیکار کنم ؟؟!!

در آغاز فعالیت Game4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام . من یه مشکل دارم . موقع لود شدن برای مسابقه ها قفل میکنه و اون لوگو لودشن (همون دوتا ماشینها ) قفل میکنه و فقط صدای آهنگ میاد . البته نه همیشه ولی حدود 85% مسابقه ها اینجوریه . چیکار کنم ؟؟!!
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم لطفا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

عزیزم اگه بازی رو روی ویندوز 7 رو نصب کردید باید بگم که باید اونو پاک کنید و ویندوز XP نصب کنید چون توی XP دیگه خبری نیست.

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بچه ها کسی هست که ماشین رو بتوته از داخل ماشین بدون هیچ مشکلی ادامه بده؟؟؟ والا من که نمیتونم و اصلا نمیشه و کنترلم خیلی بد میشه؟
    البته این سوالو پرسیدم بخاطر اینکه آماری دستم بیاد تا ببینم اصلا میشه از داخل ماشین , ماشین رو روند یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

عزیزم اگه بازی رو روی ویندوز 7 رو نصب کردید باید بگم که باید اونو پاک کنید و ویندوز XP نصب کنید چون توی XP دیگه خبری نیست.

دوست عزیز ویندوز سون با بازی هیچ مشکلی نداره ..

به راحتی من بازی میکنم مشکلی نداره ..

بچه ها کسی هست که ماشین رو بتوته از داخل ماشین بدون هیچ مشکلی ادامه بده؟؟؟ والا من که نمیتونم و اصلا نمیشه و کنترلم خیلی بد میشه؟
    البته این سوالو پرسیدم بخاطر اینکه آماری دستم بیاد تا ببینم اصلا میشه از داخل ماشین , ماشین رو روند یا نه؟
    اره اتفاقا من از داخل و نمای زیر سپر ماشین خیلی حال میکنم ..البته ممکنه از داخل یه مقدار سخت تر باشه اما بازم میشه بازی کرد درست و حسابی و مشکلی نداره .. .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بعد از اینکه دمو معرفی بازی تمام شد شما به صورت خودکار وارد یک پیست میشد و اونجا به شما یک BMW داده میشه تا یک دور تست بزنید ، وقتی دور کامل رو زدید بسته به مهارتی که تو دور تست داشتید به شما یکسری مشخصات نشون داده میشه که داخلش میزان سختی بازی ، کنترل های ماشین و ... داخلش هست شما وقتی از نوع تنظیماتت مطمعن شدی اینتر رو میزنی و مجددآ به صورت خودکار وارد یک مسابقه با همون BMW میشید و بعد از بردن بازی به شما مقداری پول داده میشه تا ماشین خودتون رو بخرید .

کل این مراحل به صورت خدکار و خارج از کنترل شما طی میشه و شما نمی تونید داخلش دخالتی کنید و اگر این مراحل برای شما طی نشده بهتره برای اجرای مجدد این مراحل وارد Documents بشید و پوشه سیو بازی رو پاک کنید و دوباره وارد بازی بشید تا بعد از انتخاب اسم پلیر مراحل ابتدای بازی به صورت خدکار طی بشن .
    مشکل همچنان پا برجاست ،،، وقتی بازی رو اجرا ميکنم ، اينجا ميمونه:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم همین مشکل رو در ویندوز xp دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام رفیق. شرمنده که من دیر رسیدم. آخه من فقط شب ها به اینترنت وصل میشم.
    این هم مشخصات سیستم من:

Motherboard : Foxconn X38 A
    CPU : Intel Q6600
    Ram : Corsaire DDR2 2 GB 1066 * 2
    Graphic : Geforce 8600 GTS
    Power : coolerMaster 550W

البته این سیستم تو اجرای بازی خیلی خوب عمل میکنه. ولی فقط تو لود این بازی مشکل دارم.
    کرایسیس رو خیلی سریعتر از این حرف ها بالا می آورد.
    تو Cod 5 سر پانزده ثانیه من تو صفحه ی بازی بودم.
    ولی این بازی لعنتی همه جوره داره من رو اذیت میکنه.
    الان هم که به اخراش رسیدم، اینقدر مسابقات طولانی شده که میره تو اعصاب و روان ادم پشتک میزنه.

با GTS 8600 کرایسیس بازی میکردی ؟؟؟؟؟

ای و ل ل ل ل ل !!!!

بابا تو دیگه کی هستی !!

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اتفاقا از دوربین داخل اتاق بهتر می تونم بازی کنم.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان در قسمت بالا که یه چیزی پر میشه و در نهایت 2x میشه اون چیه ...؟؟
    اگه نیترو هستش کدوم دکمه نیترو میزنه والا من کل دکمه های کیبورد رو زدم هیچ کدوم جواب نداد..؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •