تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 314 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوباره سلام . چنتا سئوال :
    علیک سلام!

1- تقویم شمسی نداره ؟
    یکم به این عکس دقت کنی متوجه میشی برادر:

2- برا استفاده از زبون فارسی باید کلا زبون گوشی رو فارسی کنی (منو و ...) یا میشه انگلیسی باشه و SMS فارسی فرستاد ؟
    بله میشه مشکلی نیست. تو این عکس اگه دقت کنی اون پایین سمت چپ یه علامت کره زمین هست که اگر روش کلیک کنی یه لیست حدود 30-40 تا زبون میاد! فارسی هم همون اوایلشه!

3- آخرین قیمت کوکی با گارانتی چنده ؟ و شما چند گرفتی ؟
    من 169 گرفتم با دوسال گارانتی پارس کامتل. فکر کنم 165 هم پیدا بشه.

و یه سئوال بیربط به کوکی . سرعت استفاده از GPRS چقده ؟ اخه من نمیدونم کجا بود همین سئوال رو یرسیدم بعد یکی جواب داد که سرعتش مثل دایل آیه و من هنوزم تو کفم که طرف درست گفت یا سرکاریم ؟ حالا شما که تجربه کردی لطف کن جواب مارو بده .
    اون کسی که گفته مثل دایل آپه احتمالا خودم بودم! بله تقریبا مثل دایل آپه ولی بعضی موقع ها سریعتر (البته من ADSL دارم نمی تونم بگم چقدر شبیه دایل آپه). من پیشنهادم اینه که حتما از اپرا مینی استفاده کنی. علاوه بر سرعت بالاش، قابلیت های خوبی داره. مثلا یه قابلیت توپی که داره اینه که میتونی تنظیم کنی عکس ها رو یا نشون نده یا با کیفیت پایین نشون بده. نسخه پایدار فعلیش هم 4.2 هست. ولی نسخه 5 که فاینالش بیاد دیگه عالیه!

مرسی
    Last edited by Michael Ropy; 29-09-2009 at 21:13.

2. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

1. این کوکی اندازه موهای سر امیررضا زبون داره! اینقدر لیستش طولانیه که حوصله شمردن ندارم (ولی یه نسخه ی کره ایش بود یارو میگفت 33 تا زبونه! اگه فارسی رو هم بزاریم میشه 34 تا! البته ممکنه تو اون نسخه ای که یارو داشت زبون عربی و... هم نبوده باشه که این جوری خیلی زیادتر میشه!)
    وای بچه ها یعنی این گوشی بدون گارانتیش فارسی نداره ؟
    عربی هم نداره ؟

من که دیروز برا دوستم یه استار گرفتم گارانتی متفرقه 168 تومن. فارسی نداشت ضد حال خوردیم.
    خیلی گرون بهمون انداخت قبلا 155 هم سراغ داشتم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

کوکی عادی داره ولی انحصاری هایی هم هستن برای شرکت های خاص که دیگه فارسی توش نمیزارن!
    یادمه اون اولای تاپیک منو حسینم دیدیم که زبان های این گوشی خیلی خیلی زیاده!

5. 2 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

این گوشی چیزی تو مایه های چراغ سرویس N73 یا نوی بریزینگ N78 نداره ؟
    وقتی اس ام اس یا میس کال داشته باشیم روی صفجه چیزی نشون میده در حالتی که صفحه خاموشه ؟
    ساعت و تاریخ چی ؟
    بصورت Screen saver داره ساعت ؟ اگه داره اگه میشه 1 عکس بذارید ببینیم چجوریه.

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام با کوکی پست میدم. چراغ سرویس نداره. وقتی صفحه خاموشه چیزی نشون نمیده فقط کافیه یکی از ۳ دکمه پایین رو بزنی تا صفحه روشن شه و ساعت و تاریخ و گزارش پیغام های رسیده و میس کال ها و ... رو نشون بده.

8. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

سال دیگه؟!!! تا اون موقع کلوچه (کوکی) که هیچ شیرینی دانمارکی اومده!
    منظورتون احتمالا شیزینی گل محمدی هست دیگه !!

یکم به این عکس دقت کنی متوجه میشی برادر:

من 169 گرفتم با دوسال گارانتی پارس کامتل. فکر کنم 165 هم پیدا بشه.
    حسین جان اگه زبان گوشی رو فارسی کنی تقویم هم کامل فارسی میشه؟ منظورم ماه هست (خرداد ، مهر و ... )
    ولی خداییش با این قیمت مفته . سعی میکنم نزارم به سال دیگه بکشه خریدش

اون کسی که گفته مثل دایل آپه احتمالا خودم بودم! بله تقریبا مثل دایل آپه ولی بعضی موقع ها سریعتر (البته من ADSL دارم نمی تونم بگم چقدر شبیه دایل آپه). من پیشنهادم اینه که حتما از اپرا مینی استفاده کنی. علاوه بر سرعت بالاش، قابلیت های خوبی داره. مثلا یه قابلیت توپی که داره اینه که میتونی تنظیم کنی عکس ها رو یا نشون نده یا با کیفیت پایین نشون بده. نسخه پایدار فعلیش هم 4.2 هست. ولی نسخه 5 که فاینالش بیاد دیگه عالیه!
    آآآآآآآآآ . خداییش هی میگفتم چقد صداتون آشناس ، نگو خودت گفته بودی
    ولی واقعا دیگه واجب شد بگیرم . حسین جان خط شما چیه ؟ و چقد هزینه برا gprs میدی ؟

سلام با کوکی پست میدم. چراغ سرویس نداره. وقتی صفحه خاموشه چیزی نشون نمیده فقط کافیه یکی از ۳ دکمه پایین رو بزنی تا صفحه روشن شه و ساعت و تاریخ و گزارش پیغام های رسیده و میس کال ها و ... رو نشون بده.
    ببیخشید چجوری میشه تای÷ کرد از توی opera ؟

و 2 تا سئوال دیگه :

1- عکسی که خودتون گزوشته بودین و محتویات جعبه ی کوکی رو گزوشته بودین بنظر هندزفریش خیلی گنده و دکل هستش . اصلا تو گوش جا میشه این ؟ یه جا خوندم نوشته بود انگاری برا گوش فیل ساختنش (البته اگه اینم شما نگفته باشی). به هر حال من 100 در 100 اینو نمیخوام و عوضش میکنم . دوستان چی ییشنهاد میکنن ؟(حتما دو تکه ی لوله ای باشه ) . اگه لطف کنید عکس هم بزارین و حدود قیمتش .

اون کیف چرمی هم گفتید تو بسته بندی خودش هست دیگه ؟

2- رم چیچی بگیرم ؟ میخوام 8 گیگی بگیرم . حسین آقا شما که 8 گیگ سیلیکون کلاس 6 گرفتی راضی هستی ازش ؟ گزینه ی بهتری هم هست تو همین رنج قیمت حدود 22 تومن ؟

ممنون از دوستان بخاطر راهنماییشون

داره خودمونی میشه meisamalikhani63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهرک صادقیه

پيش فرض

چند تا سوال 1- فایل های pdf , word رو اجرا می کنه؟2- اگر به طور متوسط باهاش کار کنی ( نه خیلی کم نه خیلی زیاد ) چقدر شارژ نگه می داره ؟ 3- واقعا محدودیت نصب بالای 3 مگ داره ؟ آخه یکی می گفت برنامه 6 مگ نصب کرده.4- تم اصلا واسش پیدا نمی شه؟ 5- تشخیص دستخط فارسی داره ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهرک صادقیه

پيش فرض

آقایان یکی نیست جواب مارو بده . من بین 5530 با کوکی گیر کردم . کمکم کنید.[

داره خودمونی میشه sengele's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    roma

پيش فرض

سلام بچه های کلوچه ای کسی ازبچه هاقیمت کلوچه ی ماروتو قم داره؟پیشاپیش ازجوابتون سپاسگذارم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهرک صادقیه

پيش فرض

16500 تومن. مفته بگیرش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •