دوست من شما بشین این تاپیک را بخون همه چی دستت میاد ...
فقط یکم همت میخواد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کانفیگ ها هم میتونی سایت کمان رایانه را سرچ کنی
دوست من شما بشین این تاپیک را بخون همه چی دستت میاد ...
فقط یکم همت میخواد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کانفیگ ها هم میتونی سایت کمان رایانه را سرچ کنی
دوستان عزیز ، مثل اینکه قوانین تاپیک ها و تالار ها رو مدتی هست فراموش کردید
اگر درخواست مشاوره خرید لپ تاپ در این محل داده بشه غیر از پاک شدن پست ها و گرفتن اخطار دسترسی شما هم به کل انجمن لپ تاپ با هماهنگی با مدیر انجمن بسته خواهد شد .
بار n ام هست که تذکر میدم .
لطفا رعایت کنید
سلام...دوستان من لب تاپ sony FW 490 دارم...وقتی روش ویندوز 7 میریزم بعد از ری استارت اول حدود 5 دقیقه هنگ میکنه و my computer رو باز نمیکنه...به نظرم مشکل واسه اورجینال بودن ویندوز باشه...انگار با اکتیو کردن مشکل داره..البته حدس منه..نظر شما چیه؟؟
دوستان نظرتان در مورد Netbook سری X که فوق العاده سبک هستند چی است؟ کارائی اش چطور است ؟ آیا مشکل داغ کردن دارد؟
با تشکر
سلام
من لپ تاپ vaio F115 FM\Bخریدم.
اما الان تو اینترنت مدل F115 FX\Bرو هم دیدم
کسی می دونه فرقشون با هم چیه؟![]()
یکی از دوستان میشه بگه بهترین مدل سری CW چیه؟ منظورم اینه اونی که بالاترین مشخصات رو داره. اگر هم قیمت دارین لطف کنین قیمتش رو هم بگین.
ممنون.
سلام بچه ها دوستان
یه لبتاب سونی می خوام که گرافیکش خیلی بالا باشه یعنی بالاترین گرافیک تو سونی کدوم مدله؟بهم معرفی کنین با مشخصات یا سریش رو بگین یا کامل که برم پرسو جو کنم یه چیزی که همه بازیارو اجرا کنه در حد n61jq asus و یا حتی بالاتر از اون.مرسی
بهتره تو انجمن مشاوره برای خرید بپرسید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین مدل های f115 f116 f117 کدم تاشون از مانیتور مات (no glassy) استفاده میکنن؟؟؟ این غیر براق بودن تو کیفیت تصویر هم تاثیر میزاره یا نه؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
آقا کسی میدونه بین این چیپست ها کدوم به ترتیب بهتره و اصلا خیلی بینشون فرق هست؟
Mobile Intel PM55 Express
Mobile Intel HM55 Express
Mobile Intel QM57 Express
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)