سلام به همگی.میخواستم بپرسم که مدی هست که اسلحه ها رو یه جوریایی با گرافیک تر و خفن تر کنه اگه هست لطفا لینکشو بزارید.
با تشکر![]()
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
سلام به همگی.میخواستم بپرسم که مدی هست که اسلحه ها رو یه جوریایی با گرافیک تر و خفن تر کنه اگه هست لطفا لینکشو بزارید.
با تشکر![]()
سلام..اینم چنتا عکس خوشگل که از بهترین ماشین هایی که تا حالا برای بازی اومده گرفته شده..
تاپیک خیلی خلوته گفتم عکس بزارم تا یکم راه بیفته..(شما هم عکس بزارید)![]()
(پک 1)
این اخری رو لینک کردم تا صفحه سنگین نشه..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر نکنم ولی شما می تونی اصلحه های با کیفیت تر رو دانلود کنی از gtainsideسلام به همگی.میخواستم بپرسم که مدی هست که اسلحه ها رو یه جوریایی با گرافیک تر و خفن تر کنه اگه هست لطفا لینکشو بزارید.
با تشکر![]()
(پست اول رو یه نگاه بنداز)
Last edited by king of the kings; 04-09-2009 at 09:45.
محمدرضا زحمت کشیدن اموزش رو گذاشتن دیگه
شما بعد از اون کار ها باید با یک برنامه عکس بگیری خود بازی نداره..
اسم برنامه:Hypersnap
بعد از اینکه برنامه رو دانلود کردی ..برنامه رو اجرا کن بعد بزار اجرا باشه برو تو بازی بعد با دکمه ی prtsc sysrq عکسو بگیر..
افرادی که به سوالاتشان پاسخ داده نشده می توانند تا ساعت 19 امشب؛سوالات را بنویسند تا من به آنها پاسخ دهم؛چرا که از 28 شهریور تا اولین روز 1397؛خیلی کم به این سایت مراجعه میکنم.
سپس من ساعت 8:15 تاپیک را میبینم و پرسش ها را پاسخ میدهم.
Last edited by کاربر_P30W; 30-08-2009 at 13:30. دليل: Important MUST BE READ
مگه چی شده که 9 سال سر نمیزنید؟؟قصد فضولی ندارم اما امیدوارم تو این مدت خوش بگذره بهت.
سلام براتون 16 تا عکس از چندتا از ماشین های ساخته شده برای بازی رو آماده کردم که امیدوارم خوشتون بیاد ، تمامی عکس ها رو هم خودم گرفتم.
پسوورد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم فایل : 786 کیلوبایت
لینک دانلود :
موفق باشید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها هنوز راهی درست حسابی نیومده تا بشه فریم بازی رو بالا برد!مال من همش افت فریم داره نمی دونم چه کنم با همین وضع هم تمومش کردم!!
سیستم من:
vga:1gb 9800gtx
ram:4gb bus1066
cpu:intel 7300
راستی آقا محمد رضا شما سیستمت چیه که همه تنظیمات رو تا آخر میزاری بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by mohebbinodej; 31-08-2009 at 04:09.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)