سلام من می خوام n97 بگیرم چند تا سوال داشتم
1 برنامه ای هست که بشه باهاش xvid و ِdivx رو درست و حسابی باز کرد
2 موقع گرفتن به چیاش توجه کنم
3 در کل ارزش گرفتن رو داره یا دور و بر این قیمت یه گوشی دیگرو بگیرم ؟
سلام من می خوام n97 بگیرم چند تا سوال داشتم
1 برنامه ای هست که بشه باهاش xvid و ِdivx رو درست و حسابی باز کرد
2 موقع گرفتن به چیاش توجه کنم
3 در کل ارزش گرفتن رو داره یا دور و بر این قیمت یه گوشی دیگرو بگیرم ؟
gps گوشی برای من فعال نیست یعنی ماهواره را پیدا نمیکنه چجوری راه میفته؟
من NOKIA N97 خریدم حدود 6 روز پیش!
GPS اون واقعا آزار دهنده هست! خیلی خیلی زیاد طول میکشه تا کانکت بشه!
دیروز 2 تغیر در گوشی دادم که حالا حداکثر در 5 تا10 ثانیه کانکت میشه البته در فضای باز (حتی برای بار اول که کانکت میشه)
1: ارتقاع به ورژن v21.0.045 که یک سری تغیرات در بخش لوکیشن و GPS دیتا ایجاد کرده! مثلا دوباره امکان برسی وضعیت ماهواره ها و حتی موقیت ماهواره ها، خورشید، ماه نسبت به شما رو ایجاد کرده و به شما میگه ماهاره هایی که کانکت شدید کدم ها هستند!
2:تقویت انتن GPS! البته یک روش هست که همه جای اینترنت پر هست که از یک سیم مسی استفاده شده که چندان جالب نیست، هم از نظر ظاهری و هم اینکه انجام این کار با سیم سخت تر است ا! ولی من از ورقه نازک مسی استفاده کردم که راحت میتونم بگم یک ورقه 2 در 1 سانتی متر تا 10 برابر بهتر از سیم مسی به طول 30 سانتی متر عمل میکنه! این ورقه درست مثل ورقه المنیومی ولی از جنس مس مثل کاغذ نازک هست!
هرکس هم نتونست از این کاغذهای مسی پیدا کنه من میتونم براش تهیه کنم، کافیه پیام بدید!
اگه لازمه روش تقویت رو هم توضیح بدم، بگید همین جا بنویسم!
معمولا بار اول خیلی طول میکشه تا پیدا بشه ...
شما چند تا نرم افزار GPS نصب کن و امتحان کن ...
اگه Quick GPS داره ( مطمئن نیستم که n97 داره یا نه ، باید چک کنم) حتما به اینترنت وصل بشید و آپدیتش کنید ، اگه باشه خیلی از مواقع مشکل رو حل می کنه .
===
جدیدا یه گوشی اومده به نام N97i ، ساخت کره ! گرچه شباهت چندانی به N97 نداره . قیمتش هم حدود 120 تومن هست .
دوستان ممكنه بگيد كه هارد 32 گيگا بايتي N97 رو چه جوري ميشه فورمت كرد ؟(Storage)
من از كد *#7370# و تركيب كليدهاي شيفت و اسپيس و بك شيفت و پاور هم استفاده كردم اما فقط حافظه خود گوشي ريست شد .
می خواستم بدونم حساسیت صفحه لمسی شو می شه تغییر داد آخه از وقتی که آپدیتش کردم روی آیکون ها باید خیلی فشار بدم؟!!
اگه لطف کنید راجع به Theme effects توضیح بدید ممنون میشم!
اتفاقا برای من بعد بروز کردن حساسیت تاچ فوقولاده بهتر شده!
ولی جالبه فرستنده FM حذف شده!
Nokia have finally started to released Firmware v20 for the Nokia N97 via NSU, this firmware brings improved performance updates to the device:
* Improved touch screen scrolling
* Ovi Maps 3.1 with 3–D maps
* Nokia e-mail, Ovi Contacts, Ovi Store
* Improved memory and battery performance
* Improved image and video stability
* Vlingo pre-installed
سایرین هم همین مشکل رو داشتن ! جالبه ها !!اتفاقا برای من بعد بروز کردن حساسیت تاچ فوقولاده بهتر شده!
ولی جالبه فرستنده FM حذف شده!یعنی واقعا FM Transmiter حذف شده !!
تاچش بهتر شده ... منم اثری از FM Transmiter نمی بینم !سایرین هم همین مشکل رو داشتن ! جالبه ها !!یعنی واقعا FM Transmiter حذف شده !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)