این که خیلی کمه
من با نیسانم زیر 5000 دنده عوض نمیکنم![]()
بعد یه سوال : میگم رو چه دور موتوری دنده عوض بشه بیشترین شتابو داره ؟
این که خیلی کمه
من با نیسانم زیر 5000 دنده عوض نمیکنم![]()
بعد یه سوال : میگم رو چه دور موتوری دنده عوض بشه بیشترین شتابو داره ؟
حسن خان ماشين ها با هم متفاوت هستند.مثلا بيشتر ماشين هاي خانواده پژو در حدود دور 4000 بايد دنده عوض بشود.ضمنا در ماشين هاي اتوماتيک مدل بالا هم هميشه دور موتور بين 2000-3000 هست.اين دور موتوري که گفتم براي رانندگي هسن نه عوض کردن دنده.مثلا در پرايد حدود 3000 تا 4000 بايد دنده عوض شود تا دور موتور بين 2000 تا 3000 بماند.
بيشترين شتاب؟ خب نزديک هاي رد لاين!
(ضمنا اغفال نه اقفال! امضاتو مي گم!)
Last edited by Badform; 03-01-2010 at 17:26.
من تجربه ای که با سورنتو داشتم اگه حالت معمولی پاتو روی گاز فشار بدی معمولی و با دور موتوری بین 3000 - 4000 عوض میکنه ولی اگه پاتو تا ته روی گاز فشار بدی من که دنده 3 گاز داد همرو نزدیکای رد لاین عوض کرد
ماکسیما و مزدا 3 و سوناتا و ... من میدونم اونا هم اینطورین!![]()
اين كارخانه ي پرايد قصد نداره بدنه ي پرايد را يكمي مستحكم كنه و وزنش را زياد؟
بـا اجازه دوستان امیر وBadform اینـو باید اضافه کنم کـه موضوع اینجا فقط گاز خور ماشین نیست ، منظور اینه کـه اگه ماشین توی دور مناسب دندش عوض بشـه از هـر نظـر برای سلامت و عمـر مجموعه های حرکتی ( موتور، گیربکس و دیفرانسیل ) بهتـره .
کـه توی بعضی ماشین ها (بخصوص دیزلی ها) محدوده دور موتور مناسب رو با رنگ سبز روی اون مشخص میکنن . بطور کلی میشه گفت دور موتور مناسب برای کارکرد عادی ماشین های سواری 4000 - 2500 دور هست .
نه که اهداف مدیران سازنده ی پراید بلند پروازانه بوده خواستن هلیکوپتر ( چی بود معادل فارسیش؟؟!! آها چرخ بال ) هوا کنن انقد سبک ساختن![]()
كارخانه ي پرايد مي خواهد همچنين ماشين هاي بابدنه ي ضعيف توليد كنه؟عيني هيچ هدفي نداره براي اين موضوع.
حامدخان براي رسيدن به جواب سوالت مي توني به دفتر مديرعامل شرکت مراجعه کني....و اوضاع را ازشون جويا بشي....
(به خدا با اين سوالات فلسفي شما خيلي خيلي خيلي حال مي کنم)
دوست عزیز. حتی وقتی وزن فرغون را چند کیلو بیشتر کنی واسه کسی که باهاش کار میکنه کلی مشکل پیش میاد اونوقت شما همینجوری میگی که وزنش را بیشتر کنن و بدنه اش قویتر؟!
همه چیز باید حساب شده باشه. کلی کار و برنامه ریزی شده تا این خودرو تولید شده. اونهم نه به دست شرکت سایپا بلکه توسط سازندگان اصلی اش در کره (یه جا شنیدم اصل اصل پراید آلمانیه!)
این خودرو با استادندارد خاصی تولید شده. وزن خودرو و استحکام بدنه و ... همه و همه در رابطه با کل مجموعه بررسی میشه تا بهترین نتیجه را بده و ...
خلاصه اینکه نمیشه همینجوری برداشت دستکاری کرد و خدا نکه اون روز بیاد که اینا بخوان در اصل کار دستکاری کنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)