جان؟
اگه این گواهی نامه ما اومد...یه ماه گذشت...........فکر کنم صادر شده.دسته پسته.نامردا نمیارن![]()
جان؟
اگه این گواهی نامه ما اومد...یه ماه گذشت...........فکر کنم صادر شده.دسته پسته.نامردا نمیارن![]()
رفتیم برای پیگیری گواهینامه یکی از دوستان تو آموزشگاه زد تو کامپیوتر گفت گواهینامه صادر شده اما بارکد نخورده ! من اینجا پرسیدم بارکد چیه دیگه ؟!
امروز از یکی پرسیدم گفت بارکد پست رو گفته یعنی بارکد پستی برا ارسال روش نخورده اما صادر شده ! اونم بعد از دو ماه !
آهان
به من بارکدشو دادن . همون کدی که برای پسته باهاش میشه رهگیری کرد.اگه منظورت اونه.
بالاخره باید بارکد داشته باشه دیگه....احتمالا چند روز دیگه به دستتون میرسه.از صدور گواهی نامه حدود 5 روز دیگه گواهی نامه دستتون میرسه...
من زنگ زدم آموزشگاه گفت صادر شده اومده در خونتون نبودین رفته پست.رفتم پست اونجام نبود.کد رهگیریشو میزنم تو اینترنت هم میگه اطلاعاتش ارسال نشده!
فکر کنم گم شده
احتمالا خورده به این سه روز تعطیلی!یعنی پستم تعطیل بود؟نمیشه که
دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره...
کسی سوالای آئین نامه رو داره ؟ من هرچی امتحان میدم رد میشم![]()
یادم رفت بگم
یکشنبه این هفته بعد از 35 روز گواهی نامم اومد...
چیزی نیست که بشه تو اینترنت پیدا کرد...فکر کنمکسی سوالای آئین نامه رو داره ؟ من هرچی امتحان میدم رد میشم
پس یعنی راهی جزخوندنش نیست ؟ هر بار فکر می کنم خوب دادم امتحان رو ولی جوابش که میاد 6 تا 7 تا غلط دارم
من یه ماهی میشه نرفتم امتحان افسر ماشین مرحله آخر دو بار رد شدم دیگه حال نبود برم
الان یه دو هفته دیگه برم چی میشه ؟
آموزشگاه ایمن ولی عصر !
+ 10 جلسه رو میگن از اول برو یا نه ؟؟؟
گواهینامه منم بعد از 19 روز اومد![]()
Last edited by SIMPATICO4949; 12-12-2010 at 11:36.
سلام دوستان
من الان دارم برای گواهینامه اتوموبیل تعلیم میبینم...
گفتم حالا سوالای آیین نامه تو ذهنم هست برای موتور سیکلت هم اقدام کنم,ولی نمیدونم کجا باید برم و چه مدارکی همراه خودم ببرم؟
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)