تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 241 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها چقدر روم بي حال شده
    من توي كليپاي زيادي در مورد صفحه s9 ديدم كه با چاقو تيغ ميوفتن به جونش ايا اين حقيقت داره؟
    فكر مي كنم دقيقا مثل htc hd2
    اره منم دانلودیدمش جالب بود مخصوصا اون جایی که تیغ رو رو صفحه فشار میده من شوکه شدم چون هیچیش نشد!!!!!!!
    شیشه صفحه جلویی S9 رو یه کمپانی معروف به نام Corning ساخته که جزو پیشروهای صنعت شیشه و اپتیک محسوب میشه .. یعنی برای مصارف هسته ای و فضایی هم شیشه تولید می کنه (مثلاً پنجره های شاتل های فضایی!) ...

یکی از انواع شیشه هایی که برای تجهیزات الکترونیکی مصرفی می سازه اسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.. مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه صفحه از سایت خود اون کمپانی هست که در مورد s9 توضیح داده.

البته Corning برای رقبای cowon هم کار می کنه و میشه گفت مقاومت اکثر مدلهای این تیپی کم و بیش یکسانه (P3 سامسونگ یا Xfi کریتیو مثلاً) ... ضمن اینکه حتی با این حال باز هم خش روی صفحه از سوی بعضی کاربرها گزارش شده و بهرحال به نظر نمیاد استفاده از محافظ صفحه نمایش خیلی کار بیهوده ای باشه.

خیلی وقت پیش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشابهی در این مورد داشتیم. (پست 45 به بعد)

2. 7 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

واقعا ممنون از اطلاعات مفيدي كه مي دين
    به نوبه خودم ازتون تشكر مي كنم

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ببخشید دوستان شاید تاحالا زیاد پرسیده شده باشه اما میشه بگین قیمت S9 چنده ؟ و از کی ریلیس شده ؟
    اگه میشه یه سایت هم معرفی کنین که اطلاعات کامل MP3 پلیر ها رو داشته باشه (مثل GSMArena در زمینه موبایل) و سایت ایرانی ای که قیمت ها رو داشته باشه (مثل Gooshishop در زمینه موبایل)

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ببخشید دوستان شاید تاحالا زیاد پرسیده شده باشه اما میشه بگین قیمت S9 چنده ؟ و از کی ریلیس شده ؟
    اگه میشه یه سایت هم معرفی کنین که اطلاعات کامل MP3 پلیر ها رو داشته باشه (مثل GSMArena در زمینه موبایل) و سایت ایرانی ای که قیمت ها رو داشته باشه (مثل Gooshishop در زمینه موبایل)
    سلام

تا اون جایی که یادمه ( الآن باز می بینم ) برای 8 گیگ حدود 255 تومان ، و برای 16 گیگ هم چیزی حدود 285 تومان هست در ایران .
    تقریبا از اول سال 09 ریلیز شده ، اگه اشتباه نکنم .

در مورد سایت که اطلاعات بده ، من تا جایی که می دونم ، چنین سایت جامعی وجود نداره
      محتوای مخفی: چرا ؟ 
    ( نقل به مضمون از سیمور عزیز : چون یوزر های M P ها ، به کثرت یوزر های موب نمی رسه ، و نیز این که به نظرم جای جی اس ام آرنا تو بخش موب خالی بوده ، خود سایت شرکت ها ، کامل اطلاعات ریلیز نمی کنن ، اما خود شرکت های M P ها تقریبا کاملا .)

اگه اطلاعات می خوای باید از سایت خود شرکت ها استفاده کنید ، اطلاعات خوبd رو می ذارن رو سایت ها شون .
    در مورد قیمت ( امیدوارم تبلیغ نشه ) دیجی کالا هست ، ارادو هست ( البته سایت ارادو به نظرم چندان آپدیت نباید باشه )
    اما کاوون چون با نمایندگی امرتات هست ، خیلی من تو اینترنت قیمت ندیدم ازش ( جز عثمان خان )
    متاسفانه سایت خود امرتات هم اصلا آپ نیست ، من هیچ قیمتی توش ندیدم
    ( عثمان جان ، این رو منتقل کن به بالا حتما ، حیفه ، تنها نمایندگی کاوون تو سایت اش قیمت نزدن ، اگه یه دستی به سر و روی سات شون بکشن ، خیلی عالی می شه ، انتظار می ره حرفه ای تر برخورد کنن ، تنکس )

6. 3 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام

متاسفانه سایت خود امرتات هم اصلا آپ نیست ، من هیچ قیمتی توش ندیدم
    ( عثمان جان ، این رو منتقل کن به بالا حتما ، حیفه ، تنها نمایندگی کاوون تو سایت اش قیمت نزدن ، اگه یه دستی به سر و روی سات شون بکشن ، خیلی عالی می شه ، انتظار می ره حرفه ای تر برخورد کنن ، تنکس )
    سلام
    چشم حتما اینو میگم البته من خودم درمورد فروم سایت امرتات هم قبلا بهشون گفته بودم و دوباره بهشون میگم اما از یه طرفی باید یه کوچولو بهشون حق داد

8. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

داره خودمونی میشه sogol6561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان.
    چند تا سوال در مورد q5 داشتم؟
    اول اینکه فیلمهایی که کامپیوتر باز میکنه آیا q5 هم میتونه بدون کانورت کردن باز کنه؟؟؟؟؟منظورم اینه که بدون کانورت فیلم رو کپی کنیم به دستگاه و باز کنه؟
    دوم هم اینکه درسته فلش رو باز میکنه؟؟؟؟؟منظورم همون کول دیسک است.
    سوم هم اینکه صداش تو هدفون چطوره؟؟و اینکه اسپیکر هم داره یا نه؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین.
    Last edited by sogol6561; 25-12-2009 at 14:46.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان.
    چند تا سوال در مورد q5 داشتم؟
    اول اینکه فیلمهایی که کامپیوتر باز میکنه آیا q5 هم میتونه بدون کانورت کردن باز کنه؟؟؟؟؟منظورم اینه که بدون کانورت فیلم رو کپی کنیم به دستگاه و باز کنه؟
    دوم هم اینکه درسته فلش رو باز میکنه؟؟؟؟؟منظورم همون کول دیسک است.
    سوم هم اینکه صداش تو هدفون چطوره؟؟و اینکه اسپیکر هم داره یا نه؟؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین.
    سلام
    هر فرمتی رو نمیتونه بخونه ولی فرمت های زیادی داره که میتونه بدون کانورت کردن بخونه
    کول دیسک رو نمیدونم ولی قابلیت هاب رو داره که مثلا میتونی حافظه دوربینت رو انتقال بدی بهش که احتمالا کول دیسک رو هم میخونه
    برای اکثر کاربر ها خوبه ولی اگه بخوای کمی حرفه ای تر گوش میتونی یه ارفون خوب بخری
    بله اسپیکر هم داره استریو هست

12. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام سلام
    از s9 خبري نشددددددد؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه hamed_wise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Air

پيش فرض

سلام
    IAUDIO U2 من هنگام آپدیت خاموش شد. به هیچ وجه روشن نمیشه. ریست کردم. روشن نشد.
    کمک
    لطفا !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •