لیسانسهای پست 1050 رو دانلود کنید .
فایل 100.pro.working.kis9 هنوز بلک نشده .
من همین الان استفاده کردم .
موفق باشید .
لیسانسهای پست 1050 رو دانلود کنید .
فایل 100.pro.working.kis9 هنوز بلک نشده .
من همین الان استفاده کردم .
موفق باشید .
سلام
با توجه به ارائه نسخه جدید اینترنت سکوریتی کسپر و رفع پاره ای از مشکلات کوچک
که توسط کاربران در انجمن پشتیبانی محصولات کسپر مطرح شده ,
سازنده پچ قبلی یه پچ دیگه برای نسخه جدید ارائه کرده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این تفاوت که شما میتونید مستقیما برنامه رو به نسخه بتا تبدیل کنید ودیگه
نیاز نیست مراحل فوق رو طی کنید
درست مثل نسخه تریال
پس از اتمام مهلت 30 روزه شما میتونید با استفاده از پچ دومی که پیوست همین پست
هست مهلت استفاده از نسخه بتا رو ریست کنیدو مجددا برنامه رو اکتیو کنید
دانلود نسخه جدید اینترنت سکوریتی کسپر :
Kaspersky.Internet.Security.2010.v9.0.0.463.CF1 :
پچ اول :
Kaspersky.Internet.Security.2010.v9.0.0.463.WORKAR OUND.ONLY-NKD for english and german users
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ دوم :
Kaspersky.Internet.Security.2010.Beta.and.Trial.Re set.v2.00-NKD
نکته :
پچ دوم (تریال ریست )توسط کسپر اسکای فایل مشکوک شناخته میشه دلیلش هم که
کاملا مشخص هست . موقع استفاده و دانلود آنتی ویروستون رو Disable کنید
توضیح کامل در مورد نسخه جدید ارائه شده توسط کمپانی کسپر اسکای :
Just so you all know, version 9.0.0.463 is beta. It has Hot Fix "A" integrated, that they have been testing on the beta update server for the last several weeks and a few other new fixes. I would suggest at less your having problems, do not upgrade to the beta yet.
Change Log:
KIS/KAV 9.0.0.463 (CF1) Official Changelog
1. Changes in klif driver - memory leaks
2. Changes in driver kl1 - BSOD in kimul subystem
3. Change of AppInfo for chineese localization – added international key support – changes in module lic.ppl
4. Changes in file balloon.html for spanish localization
5. Changes in file bl.ppl - hangs during signature updates when "gaming profile" is active
6. Rare product crashes
7. Signature auto-update now operates properly
8. Other small changes
Bug thread
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Try 8.x keys with 9 (delete old blacklisted keys prior to that). These keys should not be blacklisted in version 9 at the time of posting, I tested with today`s 9.x blacklist, converted to the old format
&
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tested with today`s blacklist (both old 6,7,8 and new 9.x), 8.x keys included should also work with 9.x, just delete old license
خسته نباشید دوستان.دستتون درد نکنه من همیشه از این تاپیک برای پیدا کردن کلید استفاده می کردم منتهی الان با وجود اینکه کلید رو قبول می کنه بازم مینویسه support و مرتب اخطارش میاد و صفحه اکسپلورر رو باز می کنه!کلا این کسپراسکای از کار افتاده؟بنظرتون باید از یه سکیوریتی دیگه استفاده کرد؟یا این راهی داره؟میگن Eset nod 32 Smart Security بهتره نظر شما چیه؟
نه مساله ای از لحاظ فعالسازی کاسپر نیست که قابل رفع نباشه و همچنان با کلید به راحتی فعال میشه، فقط درست مشخص نکردی مشکلت چیه . ورژن دقیق به همراه شرح کامل مشکل یا یک تصویر از بخش license و ارور های مربوطه بگذار تا ببینیم قضیه چی هست.
من هم K.I.S 2009 رو 7 نصب کردم ولی support می خواد و می خواد repair کنه!
repair هم می کنم فایده نداره
آیا با 7 مشکل داره؟
درسته. محصولات کاسپر تحت ساپورت ویندوز 7 نیستند و بروز این مشکلات به همین دلیل هست. بلافاصله پس از انتشار نسخه نهایی 7 نسخه مخصوص این ویندوز هم عرضه خواهد شد.
خب ورژن Kaspersky Internet Security 2009 نوشته فقط....و اینم عکس ...با وجود قبول کلید بازم اینو می اندازه و ده دقیه یه بار می کنه توی چشممیعنی من کلید می زنم و در اون حین که اکتیو میشه و مینویسه فینیش بازم قرمز می مونه!
![]()
همیشه باید قبل از اکتیو کردن با کلید جدید ، کلید بلک لیست شده قبلی رو پاک کنید. و گر نه کلید جدید رو به عنوان کلید رزرو قبول میکنه و چون کلید اصلی، بلک لیست شده این پیغام رو میده که کلیدتون بلک لیست شده و کاسپر هم اکتیو نمیشه. با پاک کردن کلید بلک لیست شده مشکل رفع میشه و میتونید کلید فعال رو به عنوان کلید اصلی برای اکتیو کردن به کار ببرید.
اوه ممنون رفیق!کارتون درسته!شد دستت درد نکنه امید جان
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)