یکی نیست جواب درست حسابی به بنده بده؟
پارس آنلاین 128 محدودیت بهتره یا art home 64 شاتل؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یکی نیست جواب درست حسابی به بنده بده؟
بعضی از reseller های شاتل دارن art 512 رو با محدودیت 2 گیگ ارائه میکنن.
با قمیمن 14 تومن در ماه.
از اونا میخوام بگیرم.
فکر کنم اشتباه گرفتی!!!
اکو512 شاتل قیمت 18900 تومان با محدودیت 2.5 گیگ در ماه!!!!
اینی که میگی اصلا فکر نکنم وجود خارجی داشته باشه!
فکر کنم هیچکدوم!!کی نیست جواب درست حسابی به بنده بده؟
128 کاملا محدویدت دار پارس بدیش اینه که دانلود نمیشه کرد
64ارت هوم هم چون سرعتش کمه بازم دانلود خاصی نمیشه کرد (نهایتا ماهی 10 گیگ!!! دانلود میشه کرد)
مادربرد من msi هست مال 3-4 سال پیش.
مودم هم از خود شرکت گرفتم. BILLION BiPAK 5210S
سیم کشی خونه هم چون قدیمی بود و از دم در با کابل برق از یک مسیر عبور کرده بودند مجبور شدم سیم مخصوص تلفن خریدم و از دم در تا توی اطاقم را از روی کار سیم کشی کردم.
![]()
Last edited by choory; 17-11-2008 at 13:38.
دوست عزیز همه میدونن رپید و مگاآپلود به کاربر فری فقط یک کانکشن میدن..من با همین یک کانکشن از سرورای دیگه روی 25_30 دانلود دارم اما با مگاآپلود حداکثر 16!!!
دقت نکردی گفتم که شاتل روی پهنای هر کانکشنی که به رپید یا مگا وصل بشه محدودیت گذاشته!!
ینی اگه با یک کانکشن (چه با اکانت و چه بدون اکانت) بخوای از رپید و یا مگا دانلود کنی سرعتت همونه!!
فقط راهش اینه که اکانت بخری و با IDM تعداد کانکشنهارو روی 16 قرار بدی تا سرعت واقعیتو ببینی
ولی روی سایتهای دیگه محدودیت کانکشن نذاشته به همین دلیله که شما هنگام دانلود از سایتهای دیگر سرعتت بالاتره!!!!
تایید میشه.من اکانت مگا ندارم و همونطور که گفتی سرعت پایینه ولی با و ی پی ان سرعت خیلی بهتر میشه فکر میکنم محدودیت رو برای ایران گذاشتن ضمنا من پارس آنلاین دارم نه شاتل.
دیشب با پ-ر-و-ک-س-ی از Rapidshare دانلود کردم.
درحالت عادی با 13.5 دانلود میکنه.با پ-ر-و-ک-س-ی 17 بود.اونم با یه کانکشن.
سلام به تمامی دوستان.
من هرچی میخوام از emule استفاده کنم نمیشه, اصلا نمیتونه connect بشه. میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارین؟ و آیا راهی برای حل این مشکل هست؟
با شاتل 64 سرعت دانلود 8تا 9 هست همیشه ولی پارس انلاین شبها فری هست و میتونی شب سیستمو بذاری دانلود نوسان سرعت داره ولی باز خوبه شاتل سرویسش پایدار تره و قطعی خیلی کمه البته فکر کنم پارس انلاین تو تهران بهتر باشه و تو تهران سرویسها فکر کنم محدودیت زمانی نداشته باشه
یه نکته اینکه پارس انلاین تو تهران شبانه رایگان نداره!!!
هم اکنون 287 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 287 مهمان)