حالا آخرش این psp phone معرفی میشه یا نه؟؟؟
حالا آخرش این psp phone معرفی میشه یا نه؟؟؟
راست ميگه اين مهمه!حالا آخرش این psp phone معرفی میشه یا نه؟؟؟
چي به ما ميرسه؟
به نظرم من معرفی نمیشه ولی خوب سری F بالاخره باید ادامه داشته باشه با یه گوشی لااقل mid rang .ولی ظاهرا 2 تا گوشی اساسی معرفی میشه.یکیش که همون سری X هست.امیدوارم اون هیکارو رو کنار این نگذارن که لااقل یه سیمبین ببینیم.
فکر نکنم .... تا سونی رضایت نداده نمیشه ..حقم داره ..سونی اریکسون میخواد با چهار تا گوشی mid-end برند psp رو خراب کنه ..سونی عمرا نزاره مگر گوشیه چیزه خوفی باشه !
آقا من یه چیز یادم اومد ..اون موقع که سونی ماژول سی ماوس exmore 12 مگا رو زد تو خبرش این بود که march وارد صحنه میشه .. مارچ هم یعنی cebit .. حالا این بابا eomer هم گفته تو بارسلون اس ای سیمبین معرفی میکنه با امکاناته خفن .. حالا آدم میمونه این گوشیه سیمبین همون کاکوراست یا چیزه دیگریست !!!
بچه ها بی خیال psp phone بشید. چند وقت پیش از یکی از مسئولان SCE (sony computer entertainment پرسیده بودن در موردش. اونم گفته بوده فکرشو نکنید. به هیچ عنوان psp phone ساخته نخواهد شد
همون بهتر اسم پی اس پی خراب میشد !
راستی یه چیز خنده دار بگم قیافه95 و براداراش یادتونه که ؟!
از این به بعد به قیافه 97 عادت کنین چون نوکیا می خواد 100 تا گوشی مثل تریپ 97 بزنه !![]()
علی این گوشی نوکیا چفرقی با ن97 داره؟؟؟
چرا هیچ عکسی لک نمیشه ؟؟
من کف کردم
هیچی
تازه یکی دوربینش کمتر شده از 97 اون یکی کیبوردش
من بیشتر از تو کف کردم کشت ما رو این نوکیا !
حمید اون پست صفحه قبلیت چه بود سونی اریکسون تیکه شده بود ؟؟؟
هیچی باوو ..میگه علارغم صحبت های اخیر ..همون ضرر مالی و ندادن برند psp سونی به اس ای ..که میگفتن منجر میشه به جدایی سونی و اریکسون.. اتحاد اونها قویتر از همیشه است..نمیدونم کی زر زده که هر دو شرکت ضرر کردن و اینا ..حالا میخوان بترکن..یعنی بترکونن!(خودمم درست نخوندم)
بابا حالم خوش نیست ..برم بخوابم
روز شمار هم درست شد .. تا چشت درآد !![]()
كجا گفته ميخوان بتركونن!حالا میخوان بترکن..یعنی بترکونن!
اين يارو كه خبرو ازش گذاشتي گفته كه حالا خوبه چند تا هيكارو نشونمون بدن! هوم؟ ... نه اين كه اونا گفته باشن مي خوان بتركونن!(فقط همديگه را بيشتر از پيش دوست دارنthat's great, now how about showing us some more hikaru, hm?)
حميد همين جوري خبر برامون مياري؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)