درود
بهتره K Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کنید . خیلی از مشکلاتتون رو برای پخش فایل های صوتی و ویدئویی برطرف میکنه
درود
بهتره K Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کنید . خیلی از مشکلاتتون رو برای پخش فایل های صوتی و ویدئویی برطرف میکنه
اگر برنامه فوق را نصب کنم، آیا میشه از اونها در برنامه KMPlayer استفاده کرد (منظورم کدک های این برنامه هست).
شما کدک را نصب کن، خودش هنگام اجرای برنامه kmplayer فعال میشود و فایلها را میتوانی اجرا کنی.
سلام.دوستان چطوری میشه این تبلیغات کنار KM موقع باز کردن فایل رو غیر فعال کرد؟
حذف تبلیغات KMPlayer
روش 1
فایل زیر رو با Notpad باز کنید:
یک خط جدید به انتهای فایل اضافه کنید و دستورات زیر رو در انتها درج کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
KMPlayer رو ببندید و دوباره باز کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش 2
به مسیر زیر بروید:
سایتهای زیر رو به لیست سایتهای محدود شده اضافه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
KMPlayer رو ببندید و دوباره باز کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بهترین تنظیمات برای کیفیت تصویر و زیرنویس رو شما چه جوری اعمال میکنید
یه سرچی که کردم بعضی از فراد در انجمن خود برنامه این راه را پیشنهاد دادن
Better performance
Right click > Video (advanced) > Preset Performance
Better quality
Right click > Video (advanced) > Preset Quality
و بعضی ها هم پیشنهاد استفاده از رندر هالی را دادن
ببخشید potplayer گزینه بوکمارک نداره؟
چون شبیه kmplayer هست می پرسم
من خیلی ویدئوهایی که کی ام پلیر با پخششون مشکل داره رو با پات پلیر باز می کنم.
در kmplayer در پخش بعضی ویدئوها صدا و تصویر با هم مطابقت ندارن و صدا مثلا 1 ثانیه دیرتر یا زودتر از تصویر پخش میشه ولی همون ویدئو با پلیرهای دیگه صدا و تصویر کاملا هماهنگن. مشکل چیه؟
اشکال از کم آوردن دستگاه است.
در تنظیمات Kmpalyer در قسمت Video Advanced گزینه Video Render یک گزینه ی دیگر را انتخاب کنید. ترجیحا گزینه ی Default.
سلام
دوستان KMPlayer 3.9.1.129 دارم . مکشلی که هست اینه که فیلم های دوبله فارسی رو به انگلیسی برام نشون می ده و ولی تو jet audio این مشکل نیست و فیلم رو به زبان فارسی خوب نشون می ده!
راحل؟!
ممنونم
Last edited by a6543210; 12-12-2014 at 11:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)