آقا میلاد شما کی این لپتاپ 1299 رو خریدید؟؟
آقا میلاد شما کی این لپتاپ 1299 رو خریدید؟؟
تقریبا 20 روزی میشه
ببین تی وی این دستگاه فقط میشه باهاش کانال های تلوزیون رو دریافت کرد.و فقط جای ورودی انتن داره.و بدیش اینه که ورودی نداره تا بشه دستگاهی بهش وصل کرد.بدش تو اگه میخای لیست لپ تاپهای وارد شده به خاورمیانه رو ببینی میتونی تو لینک زیر بری.اینم مطمئا باش هر چی تو این لیست هست دیر یا زود به ایران هم میاداگه تو قسمت سری hdx بری مبینی که تنها لپ تاپ 4 هسته ای وارد شده همون 2.0 گیگاهرتزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميلاد جان سلام.
آقا به همه جواب مي دي الا ما؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرسي![]()
.
.
سلام: دست راست بین ورودی پاور و usb یک پورت کوچک وجود دارد که ورودی آنتن این دستگاه است. البته یک مبدل هم در جعبه دارد که این پورت را به پورت آنتن های معمولی تبدیل میکند.
با سلام .
ببخشید یه سئوال کوچیک :
لپتاپ با این مدل HP Agency Series HSTNN-C12C وبکم داره ؟
دوست عزیز چقدر عجله داری شما؟؟
ببین رنگش یجوریه که اصلا لک رو نشون نمیده.مثله ماشینای بژ که هر چقدر هم کثیف بشن نشون نمیدن.
فنش هم یکم صدا داره ولی توی محیط های خیلی ساکت شنیده میشه.(مثلا شب توی اتاق که همه خوابن).در طول روز که با خودم میبرمش بیرون همه از بی صدا بودن این لپ تاپ تعجب می کنن!
گرم کردن هم با گرافیک 9600 فکر میکنم که کاملا طبیعیه.البته فقط وقتی که بخوای از گرافیک کار بکشی(مثل بازی).توی کارای عادی کاملا خنکه
امیدوارم جواب سوالاتت رو گرفته باشی.![]()
آقا میلاد یه سوال داشتم .میشه بگید شما ویندوز ویستاتون 32 بیتی هست یا 64 بیتی ؟؟وهم اینکه میخواستم بپرسم سی دی اوریجینال ویندوز رو با لپتاپ بهتون دادن یا جدا خریدید؟
چون میلاد جان نیستن من جوابتو میدم .ویندوز این دستگاه 32 بیتی هستش.بعدش اینکه هیچ سیدی اورجینالی همراه با لپ تاپ های اچ پی نیست مگر اینکه خودت از شرکت سفارش بدی.اما معمولا تو همه ی لپ تاپ های اچ پی یک درایو 10 گیگابایتی ریکاوری وجود داره که اگه مشکلی واسه ویندوزت پیش اومد بتونی ویندوزتو به ویسله اون درایو ریکاوری کنی
نکنه خدای نکرده اینقدر با لپتاپ بازی کرده که لپتاپش ترکیده.(ازشدت حرارت)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)