درود
این نقاط مشکلی روی صورت رو بهش چی میگن ؟
از بچکی حدود 10 تا از اینا توی صورت من بوده و الان هم هست !
چطوری میتونم از بین ببرمشون ؟
درود
این نقاط مشکلی روی صورت رو بهش چی میگن ؟
از بچکی حدود 10 تا از اینا توی صورت من بوده و الان هم هست !
چطوری میتونم از بین ببرمشون ؟
Last edited by MohsenStar; 15-09-2012 at 00:19.
سلام
فرق لوسین با کرم چیه؟
اونوقت میگن تاپیک جدا ایجاد نکنید !
پس چرا کسی پاسخگو نیست ؟
تاپیک بزنم ؟
سلام من سه روز هست مرطوب کننده آردن اوره 5٪ مخصوص پوستهای خشک برای صورت رو گرفتم واقعا عالیه! من برای پوستم که خشک هست هر چی مارک خارجی رو بگین امتحان کردم از همه بهتر مرطوب کننده مارک اوسرین اوره 5٪ بود که خیلی عالیه و همیشه همین رو میگرفتم ولی خب به خاطر قیمت بالاش گفتم آردن رو هم یه امتحان کنم با توجه به اینکه قیمتش مفته در برابر خارجیه یعنی حدود 4 تومن! ولی جالبه این کرم آردن دقیقا داره همون کاری رو میکنه که کرم 36 تومنی میکنه.
ببینید من هر چی مرطوب کننده خارجی گرفتم با اینکه زده بود برای پوستهای خیلی خشک ولی به حد کافی چرب نبودن این اوسرین خارجی هم به حد کافی چرب هست و هم زود جذب میشه و صورت برق نمیزنه واسه همین عالی بود برای من الان کرم آردن هم دقیقا مثل همین هست خیلی راضی هستم ازش.
Last edited by Delkook; 24-09-2012 at 09:50.
عزیز اینا خال ریز هست! و راه های زیادی برای برداشتنش هست....مثل لیزر یا جراحی باز...اکیدا توصیه میکنم برای برداشتنشون پیش یه متخصص معروف پوست برید! وگرنه عواقب بدی داره اگه طرف اینکاره نباشه ..جاش میمونه!
لوسیون و کرم نوعی امولسیون هستن.به پخش و پراکندگی مایع در مایع دیگر ، امولسیون میگن. امولسیون (به انگلیسی: emulsion) محلولیه که در اون قطرههای ریز یه مایع (مانند روغن) در مایعی دیگه (مانند آب) بذون اینکه با هعم قاطی بشن..پراکنده س .به زبان ساده مخلوط آب و روغن را امولوسیون میگن.اگر مقدا آب اون بیشتر باشه بهش میگن لوسیون و اگر مقدارروغن آن بیشتر باشد بهش کرم میگن
سلام
برای از بین بردن جای جوش . جوش سر سیاه بینی کرم رژودرم موثره ؟؟؟/ شما چی میگن .... مرسی
نه تاثیری روی جوش سر سیاه نداره
ولی روی جای جوش ممکنه تاثیر کنه
من تقریبا بعد از 2 هفته که دارم کرم اوره آردن برای صورت رو استفاده میکنم نظرم عوض شده و باید بگم به خوبی مارک اوسرین نیست قضاوت من توی یه هفته اول بود که گفتم فرقی نداره ولی الان بعد از 2 هفته نظرم تغییر کرده البته نه اینکه بد باشه حتی شاید در حد خیلی از کرم های خارجی باشه که استفاده کردم ولی کرم اوره اوسرین نامبر وانه. بهترین کرم مرطوب کننده خارجی که استفاده کردم.
تفاوت این آردن یا بقیه مرطوب کننده ها با کرم اوره اوسرین این هست که توی روز باید 3 یا 4 بار زده بشن ولی اوره اوسرین رو من صبح میزدم تا آخر شب دیگه نمیزدم یه بار هم قبل از خواب میزدم.
پ.ن: توجه کنید که اوسرین فقط اوره اوسرین مد نظرم هست نه بقیه کرم هاش چون قوی ترین مرطوب کنندش برای صورت همین هست.
Last edited by Delkook; 01-10-2012 at 13:13.
میگم عجیبه ها صورت ما هوا گرم بشه مثلا تابستان جوش در نمیاد ولی سرد که شد بعد از تابستان شروع میشه! جوشه داریم؟ دی![]()
چرا ؟!![]()
همیشه اینطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)