اون کلکش که خیلی سادس...
(ّشارژ اینترنتی....)
![]()
اون کلکش که خیلی سادس...
(ّشارژ اینترنتی....)
![]()
نمیاین ببینن ولی توی نامه دانشگاه مینویسه که مثلا برای مدت 12 ماه نیاز به اینترنت پرسرعت دارم...
ولی کلک شرکت خوبه....از محل کارم یه نامه میگیرم...فقط بیگین ببنم چه جور نامهای باشه؟؟
منظورم اینه که متن نامه چی باید باشه؟؟
خییلی ممنون
سلام،
لطفا درباره فن آوا بيشتر صحبت كنيد، چون فعلا به صرفه تر از همه هست (از نظر قيمت) من ميخوام يك 64 بدون محدوديت دانلود بگيرم. ميخوام بدونم دوستاني كه فن آوا دارند تو تهران معمولا سرعت آپ و دان چقدر هست و شبها به چند ميرسه. از قعطي ها بگيد لطفا و اينكه آيا شبها از 3 تا 7 هم رايگان داره يا نه ...
ممنون
آخه نمی شه که هیچ کاری نکرد ، هم سرمون گرم می شههم این که حداقل یه کاری کردم ، اگه هیمن جوری بشینیم که که دیگه کلاهمون پس معرکه اس ، اگه واسه پی سی ام همین جوری می شستم ، حالا حالا باید خواب دی اس ال رو می دیدم
به هر حال مرسی از نظرت
مرسی مهدی جان ، این طبق قانون رو از کجا داری می گی ؟ جایی خوندی ؟ آخه فکر نکنم که بشه ربطش داد به سازمان مقررات رادیویی ، می شه ؟
مرسی از توجهت
دوست عزیز در مورد آسیاتک ، یه چیز هایی جمع کردم ، فکر هم می کنم که جامع بود ، ولی مانع نبود ، این کار به کمک همه نیاز داره ، برای هر آی اس پی ، یکی باید مسول بشه و این کار رو بکنه ، بقیه هم کمک اش کنن . یه نفر نمی تونه از پس همه آی اس پی ها برمیاد که
مرسی از توجهت ، به موقع گفتی و خوب گفتی
راهی نیست ، بسته به تعامل شما ، با اون خانم یا آقا واحد فروش ، راضی شون کنی که زود تر بهت پورت بدن ، بستگی به خودت داره ، از در دوستی وارد شو
مرسی
زبونم مو در آورد به خدا30 جا گفتم ....
اول از همه این که نامه دانشگاه رو این قدر هم که می گی بهش دقت ندارن ، می تونی یه بار بدی و تا آخر عمر حالشو ببری ( اگه از رانژه خارج نشی ) ( تازه ، اگه به مشکل خوردی ، تو فامیل همه مون دیگه یه دانشجو پیدا می شه که)
راه دوم نامه از شرکت نیست ، نامه نمی خواد که بابا ، یه سایتی هست به اسم سایت روزنامه رسمی ، هر شرکتی که بخواد ثبت بشه باید تو این روزنامه آگهی بده و این روزنامه می شه نشانه ثبت این شرکت ، تا انیجا اوکی ؟
حالا باید براشون ، یه کپی از روزنامه رسمی شرکت رو ببری ، یعنی می تونی بری تو سایت روزنامه رسمی و با سرچ کردن اسم اون شرکت مورد نظر ( شدیدا توصیه می کنم با شرکت هما هنگ کنید ، چون از عواقبش خبر ندارم این رو می گم) روزنامه رسمی رو پیدا کنید و پرینت و خلاص . ( که شما از نظر هماهنگی مشکلی نداری )
اون کلک هم ( التبه دیگه داتک ما رو می شناخت ، از بس که دهن داتک رو سرویس کردیم ، من شده بودم مسول سرویسینگ داتک ، تا سرعت دان از 32 می اومد رو 31 زنگ می زدیم دعوا ، چرا در گنجه بازه ، چرا دم خر درازه ، چار آب تو تلمبه است و .... ) هر موقع می گفتن روزنامه ، می گفتم براتون سند می کنم ، شما کانکت بکن ، کار واجت داریم ، سند هم نمی کردم دیگه![]()
خوب میشه بفرمایین ادرس این سایت روزنامه رسمی چی بید؟
سرعت اكانت روزانه صبانت، در گذشته هميشه روي 512 كيلوبيت بود.
ولي از چند هفته پيش، سرعت روزانه ، همان سرعت قرارداد شده با اين تفاوت كه در چند ثانيه اول، سرعت دانلود تقريبا 1 مگابيت بر ثانيه است.
ولي متاسفانه از 3 روز پيش، سرعت در لحظات اوليه دانلود هم برابر قرارداد شده است. يعني ديگر از 128 كيلوبيت شروع مي شود نه از 1 مگابيت!
به عبارت ديگر صبانت شده هر روز بدتر از ديروز...
من دفعه بعدي كه بخواهم اشتراكم رو شارژ كنم اگر با ارائه سرويس 1 مگ به من موافقت كردند كه هيچ، در غيراينصورت مي روم سرويس 512 Eco شاتل رو مي گيرم و از صبانت خداحافظي مي كنم.
[/QUOTE]
آره ببخشيد نديدم. يعني آخه اصلاً فكرش هم نميكردم 512 نامحدود اين قيمت. سرعت دانلود 512 هاي اينجا كمتر از 64 هست كه بيشتر نيست (جز چند تا شركت شاخ كه اونام قيمتاشون خنده داره).
ولي توي سايتش كه تعرفه ننوشته ولي چيزي كه نوشته بوش مياد همشون محدوديت داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by siamak_mu; 18-09-2008 at 17:59.
ببخشيد شما مركز مخابرات جماران نيستين؟
آخه اونجا شرايطش دقيقاً همينه (اگه يه پارس آنلاين هم به جمع اون دوتا اضافه كني ميشه خود خودش!)
دوست عزیز دانشگاه دانشگاه شما رو نمیدونم ولی دانشگاه ما از این چیزا توش نمینویسن.فقط مینویسن که فلانی در این دانشگاه درس میخونه .همین .الا دانشگاه شما رو نمیدونم
فکر کنم باید بنویسی که اینجانب فلانی احتیاج به اینترنت مثلا 256 برای کار شرکت احتیاج دارم
ببین نامه نگاری و نامه بازی اینا همش فرمالیتس .برای اینکه مخابرات گیر نده بهشون
حق با توست آخوند جون. ازونجا که بالای صفحه به درشتی نوشته: درشهریار و اندیشه
اینه که فکر کنم کل این دو منطقه رو پوشش بده. البته این فقط حدس منه و بهترین راه
تماس و پرسیدن از خودشونه.
مخلصتم دربست![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)