تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 107 از 1042 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستش راه که زیاده
    یه نامه ای چیزی از یه شرکت(اگر کسی رو تو بستگان داری که شرکت داشته باشه)
    از همه اینها که بگذریم سپنتا بدون هیچ نامه ای حتی تا 2 مگ هم میده
    اما خوب راه داره
    اگر مثلا" همین الان زنگ بزنی بهشون بگی سرویس 256 میخوام میگه نامه بیار
    اما یه کلکی هست که میتونی بدون نامه بگیری
    اون کلکش که خیلی سادس...
    (ّشارژ اینترنتی....)

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

قبلا توضیح دادن یا با استفاده از شرکت یا نامه دانشگاه
    بعدم فکر نمیکنم بعد فارغالتحصیل شدنت بیان ببینن که فارغالتحصیل شدی یا نه
    یکی از دوستانم اینترنت ماهواره ای هم گرفته البته فقط واسه دانلود ولی واسه اپلود اصلا به درد نمیخوره
    نمیاین ببینن ولی توی نامه دانشگاه مینویسه که مثلا برای مدت 12 ماه نیاز به اینترنت پرسرعت دارم...

ولی کلک شرکت خوبه....از محل کارم یه نامه میگیرم...فقط بیگین ببنم چه جور نامه‌ای باشه؟؟
    منظورم اینه که متن نامه چی باید باشه؟؟

خییلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    لطفا درباره فن آوا بيشتر صحبت كنيد، چون فعلا به صرفه تر از همه هست (از نظر قيمت) من ميخوام يك 64 بدون محدوديت دانلود بگيرم. ميخوام بدونم دوستاني كه فن آوا دارند تو تهران معمولا سرعت آپ و دان چقدر هست و شبها به چند ميرسه. از قعطي ها بگيد لطفا و اينكه آيا شبها از 3 تا 7 هم رايگان داره يا نه ...
    ممنون

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مشگل پهنای باند عمومیت نداره اگه شرکتی همیشه خدا مشگل داره این ربطی به بقیه نداره ضمن این که وقتی شرکتی مثل داتک روز روشن پول ملت رو میخوره و کسی کاری نمیتونه بکنه خنده دار میشه که بگیم بخاطر کمبود پهنای باند خسارت بده
    آخه نمی شه که هیچ کاری نکرد ، هم سرمون گرم می شه هم این که حداقل یه کاری کردم ، اگه هیمن جوری بشینیم که که دیگه کلاهمون پس معرکه اس ، اگه واسه پی سی ام همین جوری می شستم ، حالا حالا باید خواب دی اس ال رو می دیدم
    به هر حال مرسی از نظرت
    آخوند عزیز !!!
    توی کشور ما در هیچ زمینه ای چیزی به نام حقوق مصرف کننده وجود نداره ... مگر موارد حاد و ویژه ای که مستقیما مجبوری بری دادگستری و شکایت کنی

اما طبق قوانین ما فعلا یکی از جاهایی که مثلا باید بتونی بهش شکایت کنی ، سایت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كشور هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    من شک دارم به نتیجه ی دلخواه برسی ولی حداقل می تونی سعیت رو بکنی
    مرسی مهدی جان ، این طبق قانون رو از کجا داری می گی ؟ جایی خوندی ؟ آخه فکر نکنم که بشه ربطش داد به سازمان مقررات رادیویی ، می شه ؟
    مرسی از توجهت
    ببینید بچه ها من تاپیک ها رو مطالعه کردم همه آنهایی که به adsl ربط داره .
    .....
    به نظر شما این بهترین راه برای شروع بررسی ها نیست ؟ تا همه بهترین رو انتخاب کنیم ؟
    دوست عزیز در مورد آسیاتک ، یه چیز هایی جمع کردم ، فکر هم می کنم که جامع بود ، ولی مانع نبود ، این کار به کمک همه نیاز داره ، برای هر آی اس پی ، یکی باید مسول بشه و این کار رو بکنه ، بقیه هم کمک اش کنن . یه نفر نمی تونه از پس همه آی اس پی ها برمیاد که
    مرسی از توجهت ، به موقع گفتی و خوب گفتی

يه راهنمايي......من شديدا به Adsl نياز دارم...ولي توي منطقه ما اصلا پورت خالي وجود نداره.(فقطم داتك و شاتل توي اين منطقه سرويس مي دن)....هيچ راهي وجود نداره از يه طريقي بشه يه كاري كرد؟؟؟

ممنون...
    راهی نیست ، بسته به تعامل شما ، با اون خانم یا آقا واحد فروش ، راضی شون کنی که زود تر بهت پورت بدن ، بستگی به خودت داره ، از در دوستی وارد شو
    مرسی
    برو بچ یه همفکری میخوام...
    به نظرتون چطوری میشه اینترنت با سرعت بالا و با مدت زمان نامحدود گرفت...
    من خودم نامه دانشگاه دارم وهفته دیگه میرم اون رو به تایید دانشگاه میرسونم...
    خوب یه مشکل هست اوننم اینه که حداکثر 12 ماه میتونم استفاده کنم ازش...بعد اون چی؟؟؟(فارغ التحصیل میشم و...)
    کسی راه حلی داره که برای همیشه بتونم سرعت بالاتر بگیرم؟؟؟؟
    نمیاین ببینن ولی توی نامه دانشگاه مینویسه که مثلا برای مدت 12 ماه نیاز به اینترنت پرسرعت دارم...
    ولی کلک شرکت خوبه....از محل کارم یه نامه میگیرم...فقط بیگین ببنم چه جور نامه‌ای باشه؟؟
    خییلی ممنون
    زبونم مو در آورد به خدا 30 جا گفتم ....
    اول از همه این که نامه دانشگاه رو این قدر هم که می گی بهش دقت ندارن ، می تونی یه بار بدی و تا آخر عمر حالشو ببری ( اگه از رانژه خارج نشی ) ( تازه ، اگه به مشکل خوردی ، تو فامیل همه مون دیگه یه دانشجو پیدا می شه که )
    راه دوم نامه از شرکت نیست ، نامه نمی خواد که بابا ، یه سایتی هست به اسم سایت روزنامه رسمی ، هر شرکتی که بخواد ثبت بشه باید تو این روزنامه آگهی بده و این روزنامه می شه نشانه ثبت این شرکت ، تا انیجا اوکی ؟
    حالا باید براشون ، یه کپی از روزنامه رسمی شرکت رو ببری ، یعنی می تونی بری تو سایت روزنامه رسمی و با سرچ کردن اسم اون شرکت مورد نظر ( شدیدا توصیه می کنم با شرکت هما هنگ کنید ، چون از عواقبش خبر ندارم این رو می گم ) روزنامه رسمی رو پیدا کنید و پرینت و خلاص . ( که شما از نظر هماهنگی مشکلی نداری )
    اون کلک هم ( التبه دیگه داتک ما رو می شناخت ، از بس که دهن داتک رو سرویس کردیم ، من شده بودم مسول سرویسینگ داتک ، تا سرعت دان از 32 می اومد رو 31 زنگ می زدیم دعوا ، چرا در گنجه بازه ، چرا دم خر درازه ، چار آب تو تلمبه است و .... ) هر موقع می گفتن روزنامه ، می گفتم براتون سند می کنم ، شما کانکت بکن ، کار واجت داریم ، سند هم نمی کردم دیگه

5. 2 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خوب میشه بفرمایین ادرس این سایت روزنامه رسمی چی بید؟

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سرعت اكانت روزانه صبانت، در گذشته هميشه روي 512 كيلوبيت بود.

ولي از چند هفته پيش، سرعت روزانه ، همان سرعت قرارداد شده با اين تفاوت كه در چند ثانيه اول، سرعت دانلود تقريبا 1 مگابيت بر ثانيه است.

ولي متاسفانه از 3 روز پيش، سرعت در لحظات اوليه دانلود هم برابر قرارداد شده است. يعني ديگر از 128 كيلوبيت شروع مي شود نه از 1 مگابيت!

به عبارت ديگر صبانت شده هر روز بدتر از ديروز...

من دفعه بعدي كه بخواهم اشتراكم رو شارژ كنم اگر با ارائه سرويس 1 مگ به من موافقت كردند كه هيچ، در غيراينصورت مي روم سرويس 512 Eco شاتل رو مي گيرم و از صبانت خداحافظي مي كنم.

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

quote=Beny-Nvidia;2965542]یک سوال ایا این 512 چقدر سرعت دانلود میده ؟
    اینجا 512 هست با 40-50 تومان میشه گرفت سرعتش هم 60-70 هست وبدون لیمیت !
    چرا اینقدر گرونه اونجا ؟ منظورم محل این قیمته ! من گلستانم ! گنبد ! پینار نت هم Isp مه !
    [/QUOTE]

آره ببخشيد نديدم. يعني آخه اصلاً فكرش هم نميكردم 512 نامحدود اين قيمت. سرعت دانلود 512 هاي اينجا كمتر از 64 هست كه بيشتر نيست (جز چند تا شركت شاخ كه اونام قيمتاشون خنده داره).

ولي توي سايتش كه تعرفه ننوشته ولي چيزي كه نوشته بوش مياد همشون محدوديت داره:

کد:
    Last edited by siamak_mu; 18-09-2008 at 17:59.

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

يه راهنمايي......من شديدا به Adsl نياز دارم...ولي توي منطقه ما اصلا پورت خالي وجود نداره.(فقطم داتك و شاتل توي اين منطقه سرويس مي دن)....هيچ راهي وجود نداره از يه طريقي بشه يه كاري كرد؟؟؟

ممنون...
    ببخشيد شما مركز مخابرات جماران نيستين؟

آخه اونجا شرايطش دقيقاً همينه (اگه يه پارس آنلاين هم به جمع اون دوتا اضافه كني ميشه خود خودش!)

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خییلی ممنون
    دوست عزیز دانشگاه دانشگاه شما رو نمیدونم ولی دانشگاه ما از این چیزا توش نمینویسن.فقط مینویسن که فلانی در این دانشگاه درس میخونه .همین .الا دانشگاه شما رو نمیدونم
    فکر کنم باید بنویسی که اینجانب فلانی احتیاج به اینترنت مثلا 256 برای کار شرکت احتیاج دارم
    ببین نامه نگاری و نامه بازی اینا همش فرمالیتس .برای اینکه مخابرات گیر نده بهشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بی نهایت ممنونم دوست عزیز ، البته ، اون شرکت حور قیمت هاش یه کم بهتر بود ، این هر گیگ رو می ده 10 ، اما اون می ده 5 تومان ، و نیز این که من لینکی توش پیدا نکردم که بشه لیست مراکز تلفن تحت پوشش رو دید ، شما هم یه نیگاه بنداز ...
    حتی اگه مفید هم نباشه ، هیچی از محبت شما کم نمی کنه ، باز هم ممنونم
    مرسی
    یا حق

حق با توست آخوند جون. ازونجا که بالای صفحه به درشتی نوشته: درشهریار و اندیشه
    اینه که فکر کنم کل این دو منطقه رو پوشش بده. البته این فقط حدس منه و بهترین راه
    تماس و پرسیدن از خودشونه.

مخلصتم دربست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •