اهه چه با حال
اره عالیه حرف نداره دفعه اول که تست کردم تو شوک بودم چون تا حالا واکمن نداشته بودم نمیدونستم اینقدر با کیفیت هستش
ایپاد باید بره جلوش لنگ بندازه![]()
اهه چه با حال
اره عالیه حرف نداره دفعه اول که تست کردم تو شوک بودم چون تا حالا واکمن نداشته بودم نمیدونستم اینقدر با کیفیت هستش
ایپاد باید بره جلوش لنگ بندازه![]()
مرسی از نظرت
نه من ناراحت نمی شم ولی این حالت اینجا خیلی پیش میاد که کسی از خریدش ناراضی باشه و اون هم فقط به خاطر اینه که ما اینجا زندگی می کنیم یکی از دلایل من برا انتخاب آی پاد این بود که اگر بعدا بخوام عوضش کنم حتی 5 سال هم بگذره به خاطر اسمش می تونم ولی حتی کریتو رو هم به این راحتی نمیشه این کار رو باهاش کرد.
منظورم از اینکه اینجا اینطوریه اینه که شما هر جای دیگه دنیا باشی می تونی اول بری تست کنی ببینی اصلا از قیافش، صداش ... خوشت میاد یا نه اینجا ما حتی برای ماشین 50 میلیون تومانی هم این امکان رو نداریم حتی موقع خرید اول پولش رو دادم بعد فروشنده از جعبه بیرون آورد .
من در مورد خریدم کاملا همه موارد رو توضیح دادم و حتی گفتم چه قسمتهاییش برام جالب بود ولی چیزی که باز هم میگم اینه که اصلا در حد انتظار نیست و به جز قابلیتهای اضافیش خودش به عنوان یک پلیر هیج برتری نداره.
و مطمئن هستم تا چند روز دیگه کسانی که این پلیر رو تهیه کنند میان ونظرشون رو که به احتمال خیلی زیاد با من فرق داره می گن ولی برای اینکه منظورم رو واضح تر بگم من از نظر مقایسه ای به این پلیر به عنوان پخش کننده امتیاز خوبی نمی دم حتی کیفیت صدای گوشی سری N نوکیا که دارم بسیار از این بالاتره.
شاید هم با گوشی مشکل حل بشه به هر حال باز هم از دوستان ممنونم و حتی اگر از خریدم نا راضی باشم کسی رو مقصر نمی دونم چون خودم انتخاب کردم هر چند که تو این دو روز دارم بهش عادت می کنم.![]()
اگه کلاسیک واسه ات راضی کننده بوده، نانوی جدید مطمئناً ناامیدت نمی کنه ... چون از نظر کیفیت از اون بالاتر نباشه، پایین تر نیست ..
نه - کیفیت کارای آیپاد رو نمیشه با Cowon مقایسه کرد ... بخصوص با یه هدفون خوب، تفاوت کیفیت باید واسه 30-40 درصد مصرف کننده ها محسوس باشه از نظر من .. cowon اعتبار زیادی به عنوان "سازنده ای که مشخصاً روی کیفیت صدا تاکید داره" کسب کرده، هرچند همچنان گمنام تر از خیلی مارک ها ... در مقابل Apple انگار از عمد تلاشی برای ارتقای سطح کیفیت صدا انجام نمیده (و البته دلیل خوبی هم واسه این کار داره: نیازی نمی بینه! و مخاطب هدفش از کیفیت صدای خوب ipod راضیه - حتی اگه فوق العاده هم نباشه)
کلاسیک 16 یا 8 یا زیر 120 گیگش گیر نمیاد تهران؟
قیمتش 16 گیگش چند؟
Last edited by mamad gonzo; 04-11-2009 at 20:09.
ممنون ممد جان
ولی من مطمئنم نانو منو راضی نمیکنه چون رفیقمونو که راضی نکرده مطمئنم انتظارم از رفیقمون کمتر نیس
چون من در مقابل 180 ت که میدم واسه یه پلیر ( برای من پوله زیادی به حساب میاد واسه خرید پلیر )
انتظار دارم منو شوکه کنه ( نسبت به پولش اینو گفتم) وگرنه چه کاریه میرم یه u5 میگیرم که این تبلیغاتو و سر وصدای نانو هم نداره کیفیتش هر چی هم که باشه ( که میدوم چیز خوبیه )باهاش کنار میام.
ولی من میخوام یه پلیری بگیرم که باهاش حال کنم و خودم هر بار که باهاش اهنگ گوش میدم به خودم بگم دمت گرم با این انتخابت.
حالا اگه بدونم i9 تا دو ماه دیگه میاد اینجا صبر میکنم چون احتمالا اون از i7 بهتر باید باشه و قیافشم نسبت به i7 خیلی بهتره پس ارزشه خریدن داره (کیفیت cowon هم که دیگه عالی به نظر میرسه)
Last edited by mamad gonzo; 05-11-2009 at 12:03. دليل: اشتباه شده بود درستش کردم ( i9 )
نشتی صدا هم داره؟ یعنی صداش به بیرون هم درز میکنه؟(این مورد خیلی من و اطرافیانم رو آزار میده!)اهه چه با حال
ایپاد باید بره جلوش لنگ بندازه
s9 که خیلی وقته اومده
اما فکر کنم منظورت i9 هست مگه نه؟ به نظرم صبر کنی بهتره البته خودت میدونی تو باید تصمیم بگیری
درمورد اون سوالت تو pm نه ندارم متاسفانه
نشتی صدای که هر پلیری داره البته اگه تا ته صداشو زیاد کنی که منم همیشه تا ته زیاد میکنم یه بار دادم پسر عمم تست کرد تو ون بودیم صداش خیلی بیرون نمیومد
ولی وقتی هومن موقع اپاد نانو رو تست کرد خیلی خیلی بیشتر بود نشتیه صداش تازه با ایرفونه زینهایسر
در ضمن نشتیه صداش از کریتیو xfi هم کمتره
در کل یه پلیر اسه حرف نداره در ضمن بالاش هم کنترلر داره ودیگه لازم نیست برای عوض کردن اهنگ از جیبت در بیاریش و nc اش حرف نداره وقتی فعالش میکنی سوکوت همجا رو فرا میگیره
در ضمن تاچشم خازنی هستش نه مقاومتی یعنی به گرمای دست حساسه من قبله اینکه بخرم فکر میکردم تاچش مقاومتی هست و جنس بدنش خیلی عالیه نمیدونم از چیه ولی یه چیز تو مایه های سرامیک و سنگه![]()
اقای mamad gonzo به نظر من s9 رو بگیر چون حرف نداره یعنی من تستش کردم خیلی عالیه
kiljoy جان حالا ما یه اشتباه نوشتاری کردیم جای i9 نوشتم s9 شما جدی نگیر
اگه من 250 تون پول داشتم بدم واسه پلیر میرفتم باهاش یه هواپیمای شخصی میگرفتم روش سیستم توپ میبستم تو هوا حال میکردم
بودجه من سقف 150 - 180 ه این پلیرا به ما نمیچسبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)