تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 198 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم
    چطوری میشه سلاح ها رو با Weapon Rune آپگرید کرد؟
    من میگیرمشون بعد میکشم روی سلاح ولی اتفاقی نمیفته!
    برای این کار باید پیش sandal در کمپ بری...

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

GameSpot یه مصاحبه با Lead designer بازی کرده در مورد Awakening چیزهای خوبی داخل مصاحبه گفته من دقیق نخوندم یه نگاه گذرا انداختم.
    یکی از چیزها این که می‌تونی با کاراکتر قبلیت بازی رو ادامه بدی یا کاراکتر جدید بسازی ولی چون هدف بازی پیشروی به سمت لول‌ها و سطوح بالاتره کاراکتر جدید که بسازی از لول 18 شروع میکنه.
    داستان بازی هم ادامه خوده DragonAge هست.
    یه جایی هم گفته بود که قدرت Rogue و Warrior و Archer ها رو نسبت به Mage ها تقویت کردن چون بعضیا متوجه شدن که اگر سه تا Mage تو گروهت بزاری دیگه عمراً کسی حریفت نمیشه و بقیه کلاس‌ها سوسک هستن.

کلی مزخرفات دیگه هم گفته خودتون بخونید یکی هم خواست ترجمه کنه ما هم بخونیم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

GameSpot یه مصاحبه با Lead designer بازی کرده در مورد Awakening چیزهای خوبی داخل مصاحبه گفته من دقیق نخوندم یه نگاه گذرا انداختم.
    یکی از چیزها این که می‌تونی با کاراکتر قبلیت بازی رو ادامه بدی یا کاراکتر جدید بسازی ولی چون هدف بازی پیشروی به سمت لول‌ها و سطوح بالاتره کاراکتر جدید که بسازی از لول 18 شروع میکنه.
    داستان بازی هم ادامه خوده DragonAge هست.
    یه جایی هم گفته بود که قدرت Rogue و Warrior و Archer ها رو نسبت به Mage ها تقویت کردن چون بعضیا متوجه شدن که اگر سه تا Mage تو گروهت بزاری دیگه عمراً کسی حریفت نمیشه و بقیه کلاس‌ها سوسک هستن.

کلی مزخرفات دیگه هم گفته خودتون بخونید یکی هم خواست ترجمه کنه ما هم بخونیم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من قبلا چند تا پیش نمایش چند جا خونده بودم ولی این که گذاشتی خیلی جالب بود.
    نوشته که بود هر کلاسی 2 تا specializations جدید داره و هچنین هر کلاسی 3 تا skill جدید داره. بعد مبارزات بازی مثل اینکه بزرگتر و حسی تر شده. نکته جالب این هست در این بازی یکی از غولها این دفعه بازم اژدها هستش با این تفاوت که شبیه روح هستش! اسمش هم Queen of Blackmarsh هست. اینم عکسش:

فردا شاید ترجمه کامل اینو گذاشتم. حالا برای تاپیک شماره دوم بازی باید حسابی سنگ تموم بذاریم حتما با هم یه تاپیک خیلی خوب درست کنیم

6. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز منظورتون از کمبو چیه. این بازی میشه گفت سبکش نقش آفرینی کامپیوتر یا نقش آفرینی کلاسیک هست اصلا به این صورت بازیهای اکشن نیست که مثلا کمبو بزنید. اگه منظورتون Spell هست اگر اسم هر کدوم یا تصویر اونارو بذاری میتونم توضیح بدم. البته اگه تصویر بذاری بهتره چون بازیو پاک کردم و چند وقته بازیش نکردم ولی احتمالا دوباره بازیو یه دفعه دیگه تا آخرش میرم و یک Grey warden جدید درست خواهم کرد!
    کلا هر سوالی داشتید من در خدمتم. این از اون بازیهایی هستش که بدجور منو مجذوب خودش کرد. از این جور بازیها شاید هر چند سال یکبار بیاد. قبل از این مثلا بازیی مثل دیابلو بدجور منو مجذوب کرده بود.

من هر وقت این جملات و اصطلاحات رو می بینم هنگ می کنم.
    مگه ضربات فرق هم دارن؟کمبو چیه؟من هر چی جک و جونور می بینم روش کلیک می کنم و کاراکترم با شمشیر می افته جونش(کاراکترم واریور هست)

خب مثل اینکه کسی خبر نداره!
    اگر در قسمت jurnal (یکی از تب های اون بالا) در قسمت codex در قسمت spell combination نگاه کنید و در اونجا نوتی وجود نداره خب این یعنی که شما تا حالا کمبو اسپل استفاده نکردید و برای من فقط یک نوت اونجا هست به اسم shattering. این اسپل ها از نوع گروهی هستند یعنی شما با ترکیب چندتا اسپل از افراد مختلف گروه می تونید اونها رو اجرا کنید
    مثلا shattering این طور اجرا میشه:
    توسط موریگان و اسپل منجمد کردن(سومی که اسمش cone of cold می باشد) دشمن را منجمد کنید. بعد با یک ضربه ی محکم مثل ضربه ی overpower الیستار اون بدبخت رو بزنید که اگه مقاومت نکنه منجر میشه به shattering که یعنی درجا می می ره!
    Last edited by mmasha; 14-03-2010 at 02:04.

8. 2 کاربر از mmasha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه سوال داشتم

دوستان میدونن حجم تقریبی نسخه Awakening چقدره ؟

بیشتر از 3 یا 4 گیگه ؟

چون میخوام دانلود کنم میپرسم

ممنون

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همگي. چون چند روزي به انجمن نتونستم بيام, نميدونم اين خبر رو قبلآ كسي اينجا گذاشته يا نه, در هرصورت ميزارم (اميدوارم تكراري نباشه)

احتمال عرضه Dragon Age 2 در اول فوریه 2011 میلادی
    الکترونیک آرتز و BioWare با انتشار بسته‌های قابل دانلود و حتا بسته الحاقی سعی دارند تا از عنوان خود Dragon Age پشتیبانی کنند. به تازگی سایت 1UP با دریافت بسته الحاقی Awakening متوجه نکته جالبی شده است. در این بسته کارتی تبلیغاتی وجود داشته که شمایل اژدهای قرمز رنگ بازی بر روی آن نقش بسته و در قسمت بالای آن تاریخ اول فوریه 2011 میلادی (12 بهمن 89) حک شده است.
    احتمالاً این روشی است که استودیوی BioWare برای اعلام تاریخ انتشار دنباله این عنوان انتخاب کرده است. این تاریخ زودتر از آن چیزی است که انتظار می‌رفت و کاملاً به روش غیرمعمولی صورت گرفته است. اول فوریه سال آینده میلادی روز سه‌شنبه است و برای روز عرضه بازی کاملاً متداول است. همچنین الکترونیک آرتز ماه پیش در کنفرانس خبری خود، از انتشار دنباله‌ی این عنوان بین ماه‌های ژانویه و مارس 2011 میلادی خبر داده بود. باید منتظر اظهار نظرهای مقامات EA و BioWare بمانیم تا این تاریخ به صورت رسمی تأیید شود. با این حال احتمالاً طرفداران باید منتظر دنباله این عنوان در تاریخ مقرر باشند.

11. 2 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه warmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101World

پيش فرض

ن امیدوارم در شماره 2 بازی هم Morigan و هم Alistair باشن. آخه خیلی شخصیتهای جالبی هستن.اگه با هم باشن حداقل میشه تیکه هایی که به هم میگن رو ببینیم.به نظر من این دو تا شخصیت یکی از بهترین شخصیتهایی هستن که تا حالا توی بازیهای کامپیوتری بودن.
    بابا Wynne و Oghren که خنده دار تر بود مخصوصا که جفتشون هم تو کار شراب و اینا بودن
    اون تیکیه که Wynne میندازه میگه چرا انقدر ریشات بلنده بعدش جواب میده....
    چرا تو Awaking نشون میده Alister پادشاه شده چون میتونستیم تصمیم بگیریم که پادشاه بشه یا نه! اگه انتخاب میکردیم که دختر لگین ملکه بشه چی؟
    من یجورایی عاشق RPG هستم اونم RPG سنگین و کلاسیک مثل همین Dragon Age حالا تصمیم گرفتم برم Neverwinter Nights، The Elder Scrolls IV، Torchlight بزنم تا DragonAge 2 و Diablo III بیاد بازی خوب RPG میدونی بگو بریم بزنیم.
    oblivion خیلی طولانیه 3 برابره Dragon Age زمان میبره با اینکه 3 سال قبل از Dragon Age اومد ولی گرافیکش خیلی بهتره. اگه وقتشو داری پیشنهاد میکنم از دستش ندی

اینا چیه تو پست اول نوشته
    Loghain :
    Ancient Map of the Imperium : مغازه Wonders of Thedas در Denerim .
    Botanist's Map of Thedas : صندوقی در قصر Redcliffe ( قابل دسترسی بعد از Landsmeet )
    Current Map of Ferelden : مغازه Alarith در Alianage .
    Map of the Anderfels : از Gorim در Market District .
    Map of Occupied Ferelden : صندوقی در طبقه بالایی قصر Redcliffe .
    مگه Loghain هم میشه به ما بپیونده

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من واسه Awakening میخواستم بشینم بازی کنم که سیومو نگه دارم ، بعد دیدم اصلا" حسش نیست ! دوبار قبلا" بازی کرده بودم الن خدایی نمیشه ...

کسی هست که سیو ِ بازیو در حالتی که الیستر پادشاهه ، موریگن هم با یه بچه دیده شده ، خود ِ یارو هم آرچ رو کشته و زنده ول میچرخه رو داره ؟

تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه warmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101World

پيش فرض

دوستان من واسه Awakening میخواستم بشینم بازی کنم که سیومو نگه دارم ، بعد دیدم اصلا" حسش نیست ! دوبار قبلا" بازی کرده بودم الن خدایی نمیشه ...

کسی هست که سیو ِ بازیو در حالتی که الیستر پادشاهه ، موریگن هم با یه بچه دیده شده ، خود ِ یارو هم آرچ رو کشته و زنده ول میچرخه رو داره ؟

تشکر فراوان
    دقیقا همون حالتی که من بازی رو تموم کردم
    احتمالا هیرو ی Warior لول 21 نداشتی!

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دقیقا همون حالتی که من بازی رو تموم کردم
    احتمالا هیرو ی Warior لول 21 نداشتی!
    ا ِ ؟ مگه چه حالت ِ دیگه ای پیش میاد ؟

بهترین حالت ِ تموم شدن ِ بازی چیه ؟

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •