تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 577 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عضو شدم اما ایمیل فعال سازی برام نمیده
    تو اون فروم یک دوست شیرازی بود که سی دی لینوکسubuntu رو به آدرس کاربران به طور رایگان ارسال می کرد
    البته توسایت هم میشه دانلود کرد (حجم برنامه 700 مگ بود) هم میشد به صورت رایگان آدرس داد تا در خونه بفرستن
    حالا اگه کسی لینوکس ubuntu را داره آدرس میدم بفرسته و یا بگه چطور فرم آدرس رو پر کنمتو سایتubuntu
    البته من تهران نیستم. اگه می‌خواین آدرس بدین من براتون می‌فرستم و اگه دوست دارین اون رو بخرین می‌تونین 600 تومن بدین و از این سایت بخرین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یا :
    کد:

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام!
    من امروز دل رو زدم به دریا و کلا ویندوز رو باک کردم! به چند مشکل خوردم که امیدوارم بتونید کمکم کنید.
    به ترتیب میگم!
    P فارسی کجاست؟!
    بعدیش اینه
    کد:
    مشخصه که چه فاجعه ایه! راهی هست که درست بشه؟
    موضوع بعدی اینه که وقتی میخوام Opera نصب کنم ، بنجره ی
    ?Enable the Installation of Software From Gusty-Partner
    میاد که نمی دونم چرا میاد! توی قسمت Software Sources ، قسمت Third-Party Software هر دو Gusty-Partner رو تیک زدم. به هر حال! بعد از این قسمت، بنجره Downloading Package Information میاد و شروع میکنه به دانلود و از 22 یا 20 و اندی فایل، سه تای آخرشو دانلود نمیکنه و این ارور میاد:
    The repository might be no longer available or could not be contacted because of network problems. If available an older version of the failed index will be used. Otherwise the repository will be ignored. Check your network connection and the correct writing of the repository address in the preferences.

کد:
    Could not connect to archive.canonical.com:80 (91.189.90.142), connection timed out

کد:
    Could not connect to archive.canonical.com:80 (91.189.90.142), connection timed out

cdrom:[Ubuntu 7.10 _Gutsy Gibbon_ - Release i386 (20071016)]/dists/gutsy/main/binary-i386/Packages.gz: Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs

cdrom:[Ubuntu 7.10 _Gutsy Gibbon_ - Release i386 (20071016)]/dists/gutsy/restricted/binary-i386/Packages.gz: Please use apt-cdrom to make this CD-ROM recognized by APT. apt-get update cannot be used to add new CD-ROMs.
    و خب! در نتیجه نمیتونم Opera نصب کنم ( Opera Cannot be installed on your Computer type (i386)
    که البته با وجود ارور قبلی یکم عجیب به نظر میاد!

مشکل بعدی اینه که فایل های RAR رو چه جوری Extract کنم؟!

مورد بعدی اینه که من دو تا هارد دیسک دارم. روی یکیش لینوکس نصب کردم و اونیکی یک درایو هست با فایل سیستم NTFS. و متاسفانه Mount نمیشه.
    خواستم از دستور Mount استفاده کنم اینو گفت!
    root@St0rm:~# mount /dev/sdb1

$LogFile indicates unclean shutdown (0, 0)

Failed to mount '/dev/sdb1': Operation not supported

Mount is denied because NTFS is marked to be in use. Choose one action:

Choice 1: If you have Windows then disconnect the external devices by

clicking on the 'Safely Remove Hardware' icon in the Windows

taskbar then shutdown Windows cleanly.

Choice 2: If you don't have Windows then you can use the 'force' option for

your own responsibility. For example type on the command line:

mount -t ntfs-3g /dev/sdb1 /media/sdb1 -o force

Or add the option to the relevant row in the /etc/fstab file:

/dev/sdb1 /media/sdb1 ntfs-3g defaults,force 0 0

میخوام از سوییچ Force استفاده کنم. اول خواستم تحقیق کنم تا چه حد میتونه ریسک داشته باشه؟
    و اینکه بعد از این عمل، هر بار خود به خود مونت میشه؟ اگر نمیشه، چه جوری Auto Mount کنمش که خودش مونت بشه؟

ممنونم از اینکه این همه رو خوندید.
    با اشتیاق فراوان منتظر جواب یا راهنماییتون هستم.
    شاد باشید.

داره خودمونی میشه patrician1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Open Source (انجمن P30 World)

12 پاسخ به c0dest0rm

دوست عزیز شما باید ابتدا بعد از نصب تعدادی فونت روی سیستمتون نصب کنید . برای این کار تعدادی فونت از داخل cd یا اگر توی یکی از درایواتون دارید رو انتخاب و به پوشه فونتهاتون کپی کنید . در ضمن اوبونتو از پسوند .ttf پشتیبانی میکنه . درباره کلید پی هم باید بگو رو هر سیستمی فرق میکنه ٍ برای مثال روی لپ تاپ من m=پ . درباره نصب اپرا هم باید بگم اول باید مشخص کنید که می خواهی از روی سی دی نصب کنی یا از مخازن اوبونتو ؟ به لینک زیر یه سر بزن -------->
    کد:

داره خودمونی میشه patrician1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Open Source (انجمن P30 World)

12 پاسخ به c0dest0rm

دوست عزیز شما باید ابتدا بعد از نصب تعدادی فونت روی سیستمتون نصب کنید . برای این کار تعدادی فونت از داخل cd یا اگر توی یکی از درایواتون دارید رو انتخاب و به پوشه فونتهاتون کپی کنید . در ضمن اوبونتو از پسوند .ttf پشتیبانی میکنه . درباره کلید پی هم باید بگو رو هر سیستمی فرق میکنه ٍ برای مثال روی لپ تاپ من m=پ . درباره نصب اپرا هم باید بگم اول باید مشخص کنید که می خواهی از روی سی دی نصب کنی یا از مخازن اوبونتو ؟ به لینک زیر یه سر بزن -------->
    کد:

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

c0dest0rm جان شما باید فونت های فارسی رو نصب کنی. اگر قرار باشه هر چند وقت یکبار یکسری سوالات و جواب های تکراری اینجا مطرح بشه به نظرت درسته ؟ لطف کن توی همین تاپیک جستجو کن !

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

c0dest0rm جان شما باید فونت های فارسی رو نصب کنی. اگر قرار باشه هر چند وقت یکبار یکسری سوالات و جواب های تکراری اینجا مطرح بشه به نظرت درسته ؟ لطف کن توی همین تاپیک جستجو کن !
    شرمندم! ببخشید! هول کردم. متاسفانه نمیدونم چرا دکمه ویرایش رو نمیبینم! رفته اونطرف صفحه! نمیتونم اسکرول کنم!

کد:
    ممنونم دوست عزیز، خیلی لطف کردید. تمام جوابهایی که دادید کارآمد بود و مشکلاتم رو حل کرد. واقعا متشکرم.
    شاد باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خسته نباشید
    من میخوام با root تو سیستم login کنم ولی به من اجازه نمیده چرا؟

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان گل بخش لینوکس

در زمینه پخش آهنگها در لینوکس چند تا مساله هست که اذیت میکنه. گفتم از شما راهنمایی بگیرم.

من کدک ها رو از روی هما برای ubuntu 7.04 نصب کردم. اما اکثر برنامه ها بازم اونطور که باید mp3 رو پخش نمیکنند.

1- VLC قابلیت پخش رو داره، اما صدا واقعا خرابه. کافیه کمی ولوم رو زیاد باشه تا بلندگو ها شروع به خش خش کنن.

2- البته Real Player و Mplayer درست کار میکنند و کیفیت صدا خوبه.
    اما بازم صدا یکم ضعیفه مثلا اگه تو ویندوز با چرخاندن کلید ولوم بلندگو روی 2 به مقدار بلندی صدای دلخواهم میرسم در لینوکس ولوم بلندگو رو باید روی 3 بذارم تا صدا همونقدر بلند باشه.

3- نمیدونم چطور در این برنامه ها چندین فایل رو باهاش باز کنم که وقتی یک آهنگ تموم شد خودش بره آهنگ بعدی. به عبارتی Playlist داشته باشه. الان هربار یه آهنگ تموم شه. باید آهنگ بعدی رو از هارد اجرا کنم. از منوی open هم که وارد پوشه آهنگها میشم اجازه Select All نمیده.

خلاصه اینکه علت مشکلات صدا چیه؟ و اینکه چطور میتونم تعیین کنم یه تعداد آهنگ رو یکی بعد دیگری اجرا کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خسته نباشید
    من میخوام با root تو سیستم login کنم ولی به من اجازه نمیده چرا؟
    باید اول اجازه ورود روت رو بدید.
    برید به
    System --> Administration --> Login Window
    در تب Security ، گزینه Allow local System administrator Login رو تیک بزنید.
    در ضمن باید برای روت پسورد هم انتخاب کنید.
    برید به :
    System--> Administration--> Users and Groups
    روی روت دابل کلیک کنید و در قسمت Set Password By Hand پسورد مورد نظرتون رو بدید ( این پسوردی که هست رو سیستم خودش ساخته)
    شاد باشید.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان گل بخش لینوکس

در زمینه پخش آهنگها در لینوکس چند تا مساله هست که اذیت میکنه. گفتم از شما راهنمایی بگیرم.

من کدک ها رو از روی هما برای ubuntu 7.04 نصب کردم. اما اکثر برنامه ها بازم اونطور که باید mp3 رو پخش نمیکنند.

1- VLC قابلیت پخش رو داره، اما صدا واقعا خرابه. کافیه کمی ولوم رو زیاد باشه تا بلندگو ها شروع به خش خش کنن.

2- البته Real Player و Mplayer درست کار میکنند و کیفیت صدا خوبه.
    اما بازم صدا یکم ضعیفه مثلا اگه تو ویندوز با چرخاندن کلید ولوم بلندگو روی 2 به مقدار بلندی صدای دلخواهم میرسم در لینوکس ولوم بلندگو رو باید روی 3 بذارم تا صدا همونقدر بلند باشه.

3- نمیدونم چطور در این برنامه ها چندین فایل رو باهاش باز کنم که وقتی یک آهنگ تموم شد خودش بره آهنگ بعدی. به عبارتی Playlist داشته باشه. الان هربار یه آهنگ تموم شه. باید آهنگ بعدی رو از هارد اجرا کنم. از منوی open هم که وارد پوشه آهنگها میشم اجازه Select All نمیده.

خلاصه اینکه علت مشکلات صدا چیه؟ و اینکه چطور میتونم تعیین کنم یه تعداد آهنگ رو یکی بعد دیگری اجرا کنه؟
    با gnome-volume-control یا alsa-mixer صدا رو تنظیم کن
    زیاد هم سخت نگیر
    only audacious

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •