با سلام خدمت دوستان
من دنبال کتابی برای آموزش به زبان لاتینم.
اگر دوستان کتابی در این مورد سراغ دارند که برای دانلود آزاد باشه لطفا معرفی کنند
ممنون میشم اگه زودتر جوابم رو بدید
درود
من هم لاتین را دوست دارم. تقریبا پارسال بود که در پاساژ کتاب در میدان انقلاب یک دیکشنری لاتین دو جلدی که فکر کنم Cassell's Latin Dictionary (دقیقا بخاطر ندارم) بود دیدم و قیمتش هم فکر کنم بین 20 تا 30 تومن بود.
ببینید Cassell's Latin Dictionary :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما برای دانلود بهترین دیکشنری مربوط به دانشگاه آکسفورد هست و با آنکه خیلی سال پیش تدوین و کار شده ظاهر بهترین دیکشنری در این زمینه هست. چند وقت پیش یک فایل 135 مگابایتی با فرمت DJVU این دیکشنری را گرفتم اما بدبختانه باز نشده و الان رو دستم هست. این لینکهایی که پایین هست نمی دانم مثل همان باشد یا خیر ولی خودم دوباره دنبالشم و حتما می خواهم. ضمنا همین دیکشنری بصورت سی دی توسط یک شرکت تدوین شده اما فعلا در رپیدشیر یا آپلود سنترهای دیگر موجود نیست. در ضمنا در سرچ گوگل می توانید منابع خوبی از لغات و گرامر این زبان بدست آورید.
اما دیکشنری لاتین آکسفورد در دو لینک و اینکه مطمئن نیستم مثل فایل قبلی که خودم دانلود کردم مشکل با باز شدن دارد یا سالم است. اگر شما دانلود کردید و سالم فایل باز شد خبر دهید..gif)
کد:
کد:
Fifty years in the making, the Oxford Latin Dictionary is the first Latin-English dictionary based on a fresh reading of original sources. The Dictionary was published in eight fascicles between 1968 and 1982 and is now available in a single bound volume.
Features of the Oxford Latin Dictionary
First Latin-English dictionary composed directly from original sources
Comprehensive coverage of classical Latin with entries for approximately 40,000 words
Based on a collection of over one million quotations that illustrate the meaning and use of Latin words from the earliest known instance
Definitions are in modern English and based on modern lexicographical principles
Up-to-date with the inclusion of better texts as well as epigraphical material that was previously unavailable
The Oxford Latin Dictionary is a comprehensive and authoritative reference work for students, teachers, professionals, and general readers interested in classical languages and literature, ancient history, medieval studies, languages, art history, ancient philosophy, religion, archaeology, law,
medicine, and natural science.
موفق و پاینده باشید
بدرود