من تا الان که مشکلی باهاش نداشتم! عیب از نظر من (نظر کاملا شخصی!) نداشتن شتاب سنجه! وگرنه تا حالا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری نداشتم
(به جز 2-3 بار که کلیدهاش قاطی کرده بود برای یه لحظه)
من تا الان که مشکلی باهاش نداشتم! عیب از نظر من (نظر کاملا شخصی!) نداشتن شتاب سنجه! وگرنه تا حالا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری نداشتم
(به جز 2-3 بار که کلیدهاش قاطی کرده بود برای یه لحظه)
درسته شتابسنج نداره ولی افکت های زیبایی داره فکر میکنی شتابسنج داره
به نظر کن گوشی کاملیه چیزی کم نداره .منم تو این 4 روز مشکل هنگ و.... رو نداشتم در ضمن گوشیم فریمور 11.043 هم هست ساخت فلاند.
ولی به نظر من اگه چیپ گرافیکی داشت خیلی بهتر بود
اگه فلش LED قویتری داشت بهتر بود چون این زیاد قوی نیست یکمی از n73 هم ضعیفتره ولی خوب عمل میکنه عکاسیش کلا شفاف و زیبا هست
سلام. ببخشيد واسه ريختن برنامه بازي يا تم روي n78 بايد ساينشون كنيم.
اگه يه فايله sis رو واسه يه گوشي ديگه مثلن n82 ساين كنيم بازم ميتونيم واسه n78 استفاده كنيم
این اولین گوشی سیمبین منه! این افکتها کدومها رو منظورته؟! والله به من احساس شتاب سنج داشتن دست نمیده! یعنی کلا افکتی نمیبینم!
به نظرم فلشش بد نیست! البته مسلمه که میتونست بهتر باشه!
منم فریم ور 11 هستم! انگار این ورژن خوبیه! هر جا نگاه کردم کسی که این ورژن رو داره چیزی از هنگ نگفته! (حالا الان همه میان میگن!:d )
ماله من چیننیه! در حقیقت اصلا برام مهم نبود که کجایی باشه! چون توی تولید اینجور وسایل فقط ربات استفاده میشه حالا میخواد کره ی مریخ باشه یا بورکینافاسو!
بله! یا باید ساین کنی یا هک!
نمیتونی برنامه ای رو که واسه 82 ساین کردی توی 78 استفاده کنی! من توی موبایلستان یه سایت جدید به همراه اموزشش برای ساین کردن گذاشتم! میتونی اونجا رو یه نگاه بندازی!
برید به این مسیر:
Menu> Settings> General> Personalisation> Themes> General> Options> Theme Effects
بزاریدش رو ON
Last edited by KINGTATu; 30-01-2009 at 23:31.
ميشه اينجاهم بزاري يا آدرسه مطلبو بهم بدي
ممنون ميشم![]()
خب اقایKINGTATu ادرس فعال سازی رو بهتون دادن
من یک توصیف کوچک کن مثلا وقتی دوربین میاد تصویر اصلی میچرخه میره عقب تصویر دوربین میاد
یا اگه پوشه ای سمت راست باشهباز کنی از اون زاویه سمته راست باز میشه و میاد بالا و اگر مسط باشه از همون وسط
خیلی باحاله کلا
مرسی از دوستان!! چه باحال شد:d ندیده بودم قبلا
من بعد از بوقي وگوش شيطون كر ميخوام يه گوشي واسه خودم بخرم كه مال داداشم نباشه حالا خدايش اگه اين خوبه واعصاب خورد كن نيست بخرمش چون از فرمش واقعا خوشم مياد البته من بازي ميكنم اما خوره بازي نيستم.
قيمت جديد كي داره؟؟ سرم كلاه نره
واينكه بالاخره فقط نوع چيني داره ؟ فنلاندي داره؟ يا هردونوع .... ما كه گيج شديم هركي يه چيز ميگه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)