احتمالا دیگه اون جونور آخربازی رو میگید
اونجا که علامت سبز زده یه اسلحه توی جعبه هست باید اون رو برداری و باهاش اینقدر شلیک کنی تا بمیره![]()
احتمالا دیگه اون جونور آخربازی رو میگید
اونجا که علامت سبز زده یه اسلحه توی جعبه هست باید اون رو برداری و باهاش اینقدر شلیک کنی تا بمیره![]()
کرک این بازی برای ویندوز سون 64 بیتی را کسی داره بزار؟
تو انجمن درخواست کرک مطرح کنی بهتره، یه سرچ بزن میاد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه جا گیر کردم همون اوایل بازی کنارد دریا میرم 100 نفرو میکشم اما یه تانکی میاد به گلوله میبنده نمیدونم اصلا باید چکار کنم . هر چی نارنجک داشتم پشت سر هم انداختم روش حدود 16 تا شد اما باز هم که هیچیش نشد . چه باید کرد؟ حتی به هلیکوپرتم بود که اونو با هزار تا ترفند پکوندم . اصلا باید چه کرد؟ کمک کنید . (لطفا نخندید بعد 4 سال نشتم یه بازی رو میخوام تمو م کنم چند مرحله دیگه مونده؟
فکر کنم اونجا همون اطراف چند تا مین ضد تانک دستی وجود داره که باید به بدنه تانک بچسبونی و منفجرشون کنی بگرد پیدا میکنی...
فکر می کنم همون اطراف یه راکت انداز بود... تو رستوران اگه اشتباه نکنم.
لطفا کرک بازي براي ويندوز 32 بيتي قرار دهيد چون همه لينکها expire شدن .
میخواستم ببینم کسی از رفقا هست که کرایسیس وارهد رو با رزولوشن 2560در 1600 بازی کرده باشه؟؟؟
سلام
لطفا لینک دانلود مستقیم این بازی رو قرار بدین لطفا کم حجم شده باشه.
بهترین فایل تورنت وارهد همینه بالاترین سید و لیچر رو داره
Status: September 2008
Other Games: Advanced Battlegrounds: The Future of Combat, Breed, Chrome, Chrome: SpecForce, Crysis, Far Cry, Venom. Codename: Outbreak
Language: English,Chinese, Czech, French, German, Hungarian, Italian, Polish, Russian, Spanish
Ripped - Nothing
Multiplayer: (32) LAN, Internet
Requirements:
CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz or AMD Athlon XP 2800+
System RAM: 1 GB
Operating System: Windows XP SP2 or Windows Vista
Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT or ATI Radeon 9800 Pro
Free Disk Space: 15 GB
Installation:
Mount with Daemon Tools and Install.
Seed & Enjoy
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)