سلام آنتی ویروس online armor که فایروالش دومین فایروال دنیاست چطوریه؟ میصرفه از آنتی ویروسش که در نسخه ++ داره استفاده کرد؟
سلام آنتی ویروس online armor که فایروالش دومین فایروال دنیاست چطوریه؟ میصرفه از آنتی ویروسش که در نسخه ++ داره استفاده کرد؟
دوستان به نظرتون AVAST INTERNET SECURITY 5 سبکتر از KIS2010 نیست؟
ایا میشه به AVAST به عنوان یه محصول سبک و قدرتمند اطمینان کرد؟
ایا AVAST قابلیت بک اپ گیری از دیتا بیسش رو داره؟
ممنونم
سلام
اقا من ویندوز رو عوض کردم و الان 3 روزه فایلی رو باز نکردم چون سیتمم وحشتناک ویروس داره.
حالا میخوام یه انتی ویروس و فایروال و خلاصه یه چیز کاملو بخرم که دیگه خیالم از همه چیز راحت باشه
اپدیت شدنش هم چون دیال اپ دارم راحت باشه ( البته شاید تا ماه دیگه DSL بخرم)
خلاصه تا حالا 10 تومن پول این سی دی ها و نرم افزار های کرکی و چیزی رو دادم یه چیز پدر مادر دار در سطح زیر خط فقر میخوام
یه چیز که هی زود به زود نخوای پچ وکرک و .. اینا بکنی
خلاصه یه بسته امنیتی توپ این بسته های امنتیی تو پی سی شاپ ( همینجا) چطوره؟
در مورد محصول Avast هر سوالي داريد لطفا در تاپيك اختصاصي Avast مطرح نماييد.
با توجه به شرايط شما متاسفانه چنين چيزي شايد پيدا نشه.
از طرف ديگه دوست عزيز اين تاپيك صرفا به مباحث تخصصي مقايسه آنتي ويروسها ميپردازه.
سلام
کدمشون امنیت بهتری دارن
KIS 2010 یا اویرا پرمیوم سکورتی 2010
مشخصات سیستم بالاست
ویندوز 7 هست
ملاک امنیت هست که کدومشون بهتر اینترنت رو سکیور میکنن و پی ام ها رو چک میکنن و فعالیت های مخرب رو زیر نظر دارن
کسی نظری نداره؟
این که دیگه معلومه امنیتی که کاسپر ایجاد میکنه هیچ انتی ویروسی نمیتونه ایجاد کنه
شما اگر نگاهي به نتايج تستها كنيد ميتونيد قدرت آنتي ويروس و فايروال هر دو محصول را مشاهده و خودتون براحتي تصميم گيري كنيد.لازم به ذكره كه فايروال اينترنت سكيوريتي كاسپر يكي از قدرتمندتريم فايروالهاست(بر اساس نتايج تستهاي معتبر).
با سلام به همه دوستان
یه سئوال و یه درخواست
اول اینکه مقایسه آنتی ویروسها چند بار درسال انجام میشود ، و اگه جدیدا انجام شده ، اساتید محترم لطف بفرمایید توی فروم بزارین .
ممنون از لطفتون
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
مراحل کاری یکی از معتبرترین مراکز تست رو در پست زیر ببینید :
جدیدترین تست این مرکز هم ماه آینده میلادی منتشر میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتایج تست سال گذشته هم در پست اول این تاپیک موجود هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)