بستگی داره. ولی در بیشتر موارد خیلی کم تاثیر داره. من که اینکارو کردم زیاد فرقی نداشت و فقط زحمتش برام موند
شما مودم رو از سر خط وصل کنید و وضعیت خط رو چک کنید. اگه زیاد فرق داشتن و بصرفه بود سیم مستقیم بکشید.
بستگی داره. ولی در بیشتر موارد خیلی کم تاثیر داره. من که اینکارو کردم زیاد فرقی نداشت و فقط زحمتش برام موند
شما مودم رو از سر خط وصل کنید و وضعیت خط رو چک کنید. اگه زیاد فرق داشتن و بصرفه بود سیم مستقیم بکشید.
Line Attenuation یعنی میزان افت سیگنال از مرکز مخابراتی تا مودم شما، قطعا این افت سیگنال از سیم تلفن در خونه تون تا مودم اتفاق نمیفته پس سیم کشی جدید تاثیری رو این مولفه نداره، اما روی نویز میتونه تاثیری قابل ملاحظه ای داشته باشه. اگه نویز ندارید یا خیلی کمه سیم کشی جدید نکنید بهتره چون هزینه و زحمت بیخودی رو متحمل میشید
کسی ادرس دفتر ترکانت رو میدونه؟ لطفا بگید
با توجه به کیفیت و قیمیت دیگر شرکت ها فعلا تصمیم دارم از این شرکت اینترنت بگیرم
Line Attenuation مگه همون نویز نیست؟
من از این کلمات هیچی نمیفهمم!(تو هیچکدوم از درس های دانشگاهمون همچین چیزی نیست)
وقتی از اتاقم وصل میشه مودم، Line Attenuation حدود 34.5 هست ولی وقتی در ورودی وصل هست حدود 33.5 هست! این چقدر تاثیر داره؟
درضمن دوستان لطف کنید کمی واضخ تر در مورد هر کدوم ار این گزینه ها توضیح بدید!
و یک گزینه دیگه ای هم هست به نام پاور در قسمتDownstream نوشته 18.5 و در قسمت Upstream نوشته 12، این چیه دیگه؟
POWER: 18.5 12.0 dbm
Line Attenuation یعنی میزان افت سیگنال مخابراتی برحسب فاصله که با افزایش فاصله این مقدار هم افزایش پیدا میکنه (یعنی به تجهیزات مخابراتی مربوطه)
SNR یعنی نسبت سیگنال مخابراتی به نویز که درواقع کیفیت سرویس شما رو نشون میده و با افزایش این مقدار شما قطعی و خطای کمتری خواهید داشت. نسبت snr ممکنه بخاطر کیفیت بد مرکز مخابراتی محلی و در داخل خونه به خاطر وجود سیگنالهای مزاحم و عوامل دیگه کاهش پیدا کنه (یعنی با افزایش نویز؛ کیفیت سیگنال کاسته بشه). این مورد رو کاربر میتونه در بالا یا پایین بردنش دخیل باشه
مقدار 1 هم مقدار خاصی نیست و تفاوتی بوجود نمیاد. شما چک کن ببین snr افزایش پیدا میکنه یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا من تعجب میکنم . این مکس نت چطور روش میشه ؟! با تمام ظلم های که در حقمون میکنن حد اقل این پیگ رو دیگه بیخیال نمیشدن . هیچ کسی هیچی نمیگی و درنتیجه شرکت هم عین خیالش نیست ! حدود2 ماه هست این پینگ ماست . در حالی که یه استان اونورتر ما یعنی تبریز با همین مکس نت پینگ زیر 200 میگیره . همین جا باید بگم لعنت به تمام مدیران مکس نت . خدا ذلیلتون کنه. بی خاصیتا
![]()
دوستان ادرس DNS زیر رو تست کنید، بنظر خوب میاد:
156.154.70.1
میانگین پینگ آنا از این سرور 164 میلی ثانیه شد!![]()
ما ISP خودمونو پینگ میکنیم 500 میده ! دیگه چه انتظاری از سایتای دیگه باید داشته باشیم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)