تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 148 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1479

نام تاپيک: Stronghold Crusader آنلاین 100% تضمینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

چه ایست بلند بالایی اینا که از 16 ففر خیلی بیشترن کلی طول کشید تا همه رو ادد کنم.حریفو بگو بریم سراغش. راستی این اقای *Ali*اشمشون رو به کل عوض کردن دو سه تا از دوستانم یه مقدار اسمشون رو تغییر دادن اما با اکانت ای دی سرچ کنی مشکلی پیش نمیاد و راستی این دوستمون Shinobi نوشته ایرانی نیست یه کشور دیگه رو زده!!! در اخر هم باید بگم راست میگید الانم 5 نفر انلاین هستن برم سراغشون چند دست تمرینی بزنم برای مسابقه اماده بشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دورستان من هم که گفتم هستم. ایمیلمو که میگذارم حذفش می کنه این انجمن!
    said_gta"AT"yahoo.com
    همون MSH هستم.
    راستی یه سوال داشتم.
    من با اینکه ADSL 128 دارم و 15 کیلو بایت در ثانیه هم دانلود دارم، ولی تو بازی خیلی کانکشن لاست میده! دلیلش چیه ؟
    یه سوال دیگه : من وقتی میخوام هاست بشم یا حتی جوین بشم این اخطار رو می ده که : Port-restricted Cone NAT Router
    و یه متن بلند بالا که می گه خلاصه : ...that may prevent you from connecting to some players in peer-peer games
    البته بعد از زدن Continue می شه بازی کرد. فکر کنم سرعت کمش به خاطر این اروره باشه!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

از موقع پست قبلی تا حالا یعنی دقیقا 3 ساعت دنبال حریف میگردم فقط تونستم با یه نفر بازی کنم اصلا هم لگ نزد ولی حواصم نبود دستم رفت روی دکمه استارت خارج شد

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

الان رفتم با چندتا خارجی بازی کردم 2v2 بود اونی که با من بود از سرور خارج شد نامردا دو نفری ریختن سرم
    سرعت اینترنتم پایین بود هی میگفت go go go go go فکر کنم چهار تا فحش هم خوردم
    اصلا هم لگ نزد فقط موقع اتو سیو طرف کچل شد
    راستی اقا حامد یکی از دوستانتون که اومدم باش بازی کنم فکرد فرستادیم حالشو بگیرم با یکی از دوستانتونم که بازی کردم حواصم به این که 10 دقیقه اول نمشه حمله کرد نبود تمام چوب سنگ فروختم که سرباز بسازم دیدم نمیشه دوستتون فکر کرد هیچی سرم نمی شه نمیدونست ما داخل گیم نت بزرگ شدیم.راستی وسط بازی چطور میشه پیغام بفرستم؟
    Last edited by artoor32; 31-08-2009 at 01:58.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

الان رفتم با چندتا خارجی بازی کردم 2v2 بود اونی که با من بود از سرور خارج شد نامردا دو نفری ریختن سرم
    سرعت اینترنتم پایین بود هی میگفت go go go go go فکر کنم چهار تا فحش هم خوردم
    اصلا هم لگ نزد فقط موقع اتو سیو طرف کچل شد
    راستی اقا حامد یکی از دوستانتون که اومدم باش بازی کنم فکرد فرستادیم حالشو بگیرم با یکی از دوستانتونم که بازی کردم حواصم به این که 10 دقیقه اول نمشه حمله کرد نبود تمام چوب سنگ فروختم که سرباز بسازم دیدم نمیشه دوستتون فکر کرد هیچی سرم نمی شه نمیدونست ما داخل گیم نت بزرگ شدیم.راستی وسط بازی چطور میشه پیغام بفرستم؟
    فقط کافیه داخل بازی کلید اینتر رو بزنی و وارد چت رو بشی

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

چه ایست بلند بالایی اینا که از 16 ففر خیلی بیشترن کلی طول کشید تا همه رو ادد کنم.حریفو بگو بریم سراغش. راستی این اقای *Ali*اشمشون رو به کل عوض کردن دو سه تا از دوستانم یه مقدار اسمشون رو تغییر دادن اما با اکانت ای دی سرچ کنی مشکلی پیش نمیاد و راستی این دوستمون Shinobi نوشته ایرانی نیست یه کشور دیگه رو زده!!! در اخر هم باید بگم راست میگید الانم 5 نفر انلاین هستن برم سراغشون چند دست تمرینی بزنم برای مسابقه اماده بشم
    shinobi ایرانی هستش ! تو ترکیه . فقط مواظب باش خیلی حرفه ای هستش . یه کوچولو کفر آدمو در میاره ! جنگ روانی راه میندازه !

دورستان من هم که گفتم هستم. ایمیلمو که میگذارم حذفش می کنه این انجمن!
    said_gta"AT"yahoo.com
    همون MSH هستم.
    راستی یه سوال داشتم.
    من با اینکه ADSL 128 دارم و 15 کیلو بایت در ثانیه هم دانلود دارم، ولی تو بازی خیلی کانکشن لاست میده! دلیلش چیه ؟
    یه سوال دیگه : من وقتی میخوام هاست بشم یا حتی جوین بشم این اخطار رو می ده که : Port-restricted Cone NAT Router
    و یه متن بلند بالا که می گه خلاصه : ...that may prevent you from connecting to some players in peer-peer games
    البته بعد از زدن Continue می شه بازی کرد. فکر کنم سرعت کمش به خاطر این اروره باشه!
    ای پی شما Invalid هستش !! یعنی شناخته شده نیست و چند نفر دیگه هم از اون ای پی استفاده می کنند !! با این مشکل شما با بعضی از ایرانی ها نمی تونید بازی کنید ! فقط باید به ای اس پی زنگ بزنید و بگید که ای پی Valid بده بهتون ! فکز کنم 5 تومان ازتون بخواد !

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یعنی با وارد کردن دستی DNS این مشکل حل نمی شه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من می تونم وارد بازی بشم . حتی چند بار هم host شدم. ولی کانکشن لاست خیلی می ده.lag میده!
    یعنی مال همونه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حامد سلام به نظر من مسابقات 2 به 2 جذاب تره

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

اقا حامد من یه رمز ضدضربه دارم خودم ساختمش نوشته بودید شخص متخلف مجازات میشه اشکال نداره با این ترینر خودم مجازاتش کنم یا میخواد بدمش به خودتون باش مجازاتش کنین دی:

اما اگر بفهمم که رمز زدید حسابتون رو باش میرسم دی:

حامد خان یه پارتی بازی کن استفاده کنیم اینهمه زحمت ساختنش رو کشیدیم اما چیز باحالیه برای حال گیری 100% هم تابلو میشه

حالا از شوخی گذشته اینو گفتم یه تیم تشکیل بدیم حال خارجی ها رو بگیریم(البته فقط فرمانده ضدضربه هست) یه رمز دیگه هم هست اونو من نساختم توی اینترنت هستش پول طرف رو 0 میکنه به اینجور رمزا میگن خارجکی کش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •