تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 209 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون از جوابت- اما این چه وضعیه من با 125 خودم از شرکت باسل نزدیکای 130 رفتم اما در مورد این آپاچی و پالس میگن که 130 تا هم نمیره ؟میشه روشنم کنین که حداکثر سرعت آپاچی 180 و پالس 200 چنده و چرا با وجود حداقل 60 سی سی بیشتر سرعت چندانی ندارن؟باک بنزین شون چنتا جا میگیره؟ این هیوسانگ طرح ریس زیر 2 میلیون نداره؟ و در آخر پایین ترین قیمتی که میشه آپاچی 180 و پالس 200 گیر آورد رو بدین؟
    سلام
    خیلی از مردم می پرسن چرا وقتی تو هیچ جاده ای نمی شه 300 کیلومتر در ساععت رانندگی کرد ، خیلی از مردم لامبورگینی و هایابوسا می خرن وقتیکه حتی تا دنده 2 اون رو هم نمی تونن پر کنن
    این می شه پاسخ سووال شما که هدف از انجین و تکنولوژی برتر صرفا سرعت ماکزیمم نیست .
    ثانیا : 125 سی.سی حداکثر 120 کیلومتر در ساعت در یک جاده صاف بدون هیچ باد و ... می ره . کیلومتر شمار کمپانیهای سازنده هم بمراتب دقیقتر از "اسپیدوو" های 10 هزار تومانی موتورهای سی.جی کار می کنند . شما اگر اپاچ یا پالس خریدید تو همون مسیر قبلی که سی.جی روندید تست بگیرید با همون شرایط و اینبار از سرعت سنج مبتنی بر جی.پی.اس استفاده کنید تا آمار مستند تری داشته باشید .
    خیلی ها می گن ما با اپاچ180 ، کیلومتر 160 به بالا هم رفتیم . حتی فیلم هم می گیرن و از طرفی اپاچ خودش یه تاپ اسپید داره ولی خب اینا آماری که ریسک اعتمادش بخوده خوده شما بستگی داره

پایین ترین قیمت برای این دو موتور -صفر- هم باشند با پلاک 88 :
    اپاچی180 سی.سی 2100 و پالس 200 2400 الی 500
    در شهرستان شما همین نرخ با تفاوت 100 تومان فروخته می شه . مگر اینکه از تهران خودتون حمل کنید . هیوسانگ هم زیر 2 میلیون تومان هیچ طرحش قابل یافت نیست . مگر بدون مدارک و پلاک

2. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

آیا موتور150سی سی پیدا می شه قیمتش چنده؟

4. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    خیلی از مردم می پرسن چرا وقتی تو هیچ جاده ای نمی شه 300 کیلومتر در ساععت رانندگی کرد ، خیلی از مردم لامبورگینی و هایابوسا می خرن وقتیکه حتی تا دنده 2 اون رو هم نمی تونن پر کنن
    این می شه پاسخ سووال شما که هدف از انجین و تکنولوژی برتر صرفا سرعت ماکزیمم نیست .
    ثانیا : 125 سی.سی حداکثر 120 کیلومتر در ساعت در یک جاده صاف بدون هیچ باد و ... می ره . کیلومتر شمار کمپانیهای سازنده هم بمراتب دقیقتر از "اسپیدوو" های 10 هزار تومانی موتورهای سی.جی کار می کنند . شما اگر اپاچ یا پالس خریدید تو همون مسیر قبلی که سی.جی روندید تست بگیرید با همون شرایط و اینبار از سرعت سنج مبتنی بر جی.پی.اس استفاده کنید تا آمار مستند تری داشته باشید .
    خیلی ها می گن ما با اپاچ180 ، کیلومتر 160 به بالا هم رفتیم . حتی فیلم هم می گیرن و از طرفی اپاچ خودش یه تاپ اسپید داره ولی خب اینا آماری که ریسک اعتمادش بخوده خوده شما بستگی داره

پایین ترین قیمت برای این دو موتور -صفر- هم باشند با پلاک 88 :
    اپاچی180 سی.سی 2100 و پالس 200 2400 الی 500
    در شهرستان شما همین نرخ با تفاوت 100 تومان فروخته می شه . مگر اینکه از تهران خودتون حمل کنید . هیوسانگ هم زیر 2 میلیون تومان هیچ طرحش قابل یافت نیست . مگر بدون مدارک و پلاک

دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه سر یه یوتوب بزنید وفیلم موتور دربی که الانم توسط کویر موتور پیشفروش میشه با حجم 125 سی سی که 163 تا پر میکنه که با تیون هم 180 تا میره ببینید

6. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون از جوابت- اما این چه وضعیه من با 125 خودم از شرکت باسل نزدیکای 130 رفتم اما در مورد این آپاچی و پالس میگن که 130 تا هم نمیره ؟میشه روشنم کنین که حداکثر سرعت آپاچی 180 و پالس 200 چنده و چرا با وجود حداقل 60 سی سی بیشتر سرعت چندانی ندارن؟باک بنزین شون چنتا جا میگیره؟ این هیوسانگ طرح ریس زیر 2 میلیون نداره؟ و در آخر پایین ترین قیمتی که میشه آپاچی 180 و پالس 200 گیر آورد رو بدین؟
    من قبلا هندا 125 داشتم و تا آخر کیلومتر شمار هم باهاش پر می کردم یعنی 120 تا ولی در حقیقت 100 تا بیشتر نمی رفتم.ولی زمانی که با پالس 120 تا میرم عدد درست همون 120 هست.
    من خیلی از دوستان رو دیدم که اومدن و ادعا کردن که مثلا با پالس 180 حدود 150تا رفتن و قسم هم می خورن ولی به نظرتون حرف اینها قابل اعتماده؟؟؟مگه میشه با یه موتور 180 سی سی هندی به همچین سرعتی رسید؟یا یه شخصی ادعا می کرد که با آپاچی 180 سی سی 160 تا رفته در صورتی که این سرعته یه موتور 250 سی سی ژاپنیه نه یه موتور 180 سی سی هندی.
    خیلی ها هستند که نمایشگر کیلومترهاشون دستکاری شدست.یا خودشون دستکاری می کنن یا شرکت سازنده موتور.
    من خودم شخصا با پالس توی سراشیبی چمران بیشتر از 142 نتونستم پر کنم و تو اون لحظه هم موتور داشت منفجر می شد و توی شرایط عادی و توی جاده کفی بیشتر از 120 نمیشه رفت(البته من 90 کیلو وزنمه)
    در مورد قدرت هم که دوستمون سوال کرد باید بگم این چیزا بیشتر توی سربالایی و دو ترک بودن خودشو نشون میده.

زنگ زدم به شرکتی برای خرید موتور . می گه پلاک 89 رو اردیبهشت سال بعد می دیم با حداقل 100 تومان تفاوت قیمت . من چه کنم . الان بخرم یا 3 ماه دیگه !
    می خواستم یکم اینور اونور برم . تازه پولم تو این مدت راکد می مونه . مثل پیش فروش می مونه . نکته اش اینکه مدل موتور همون 2008 ای هست که هست و اینا فقط پلاکش رو عوض می کنند .
    از طرفیم زور داره یه هفته مونده به سال بعد من موتور پارسال رو سوار شم . اینا هم که می گن سال بعد تا آخر فروردین نمی آن سر کار . ملت کلا عاشق تعطیلین
    چه کنم ؟
    این موقع از سال به نظر من اصلا خرید موتور صلاح نیست چون دو روز دیگه که بخوای بفروشیش چنان می زنن تو سر مال که باورت نمیشه.شما که تا الان صبر کردی،یه ماه دیگه هم روش.

دوست عزیز پیشنهاد میکنم یه سر یه یوتوب بزنید وفیلم موتور دربی که الانم توسط کویر موتور پیشفروش میشه با حجم 125 سی سی که 163 تا پر میکنه که با تیون هم 180 تا میره ببینید
    دوست عزیز اصلا به فیلم های یوتوب توجهی نکن.من خودم فیلمی از پالس 200 دیدم که طرف 145 تا پر می کرد ولی من که خودم پالس 200 دارم تا حالا به همچین سرعتی نرسیدم.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

میشه دوستان یه کم در مورد موتور وینر توضیح بدن ؟ (واسه خودم نمیخوام چون خودم که با کمک راهنمایی های شما اگه پولم جور شد آپاچی 180 میخرم اگر نه یا آپاچی 160 یا پالی 180 ) قشنگ یه کالبد شکافی ازش کنین به همراه قیمت و چنتا عکس---- راستا چنتا عکس هم از آپاچی 160 و 180 و سه مدل پالس بزارین ببینیم کدوم خوشکل تره؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

میشه دوستان یه کم در مورد موتور وینر توضیح بدن ؟ (واسه خودم نمیخوام چون خودم که با کمک راهنمایی های شما اگه پولم جور شد آپاچی 180 میخرم اگر نه یا آپاچی 160 یا پالی 180 ) قشنگ یه کالبد شکافی ازش کنین به همراه قیمت و چنتا عکس---- راستا چنتا عکس هم از آپاچی 160 و 180 و سه مدل پالس بزارین ببینیم کدوم خوشکل تره؟
    در مورد وینر که من اصلا توصیه نمی کنم چون هیچ نکته مثبتی نداره.
    در مورد عکسها هم یه سرچی توی گوگل بکنی همه چی دستگیرت میشه و خیلی راحت تره تا اینکه اینجا عکس آپلود کنیم.
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    امروز با اعضای سایت tt یک قرار ملاقات دسته جمعی داشتیم که خیلی خوب بود واقعا
    دوستان واسه دیدن عکس ها و ... به لینک زیر برند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    امروز با اعضای سایت tt یک قرار ملاقات دسته جمعی داشتیم که خیلی خوب بود واقعا
    دوستان واسه دیدن عکس ها و ... به لینک زیر برند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    لینک انجمن های دیگر رو اینجا نگذارید . بخصوص که مدیرش یه فروشنده موتور با یه اخلاق منحصر بفرد باشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه spz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله اکثر بچه های سایت هم باهاش مشکل دارند ...
    باشه ازین به بعد عکس ها رو فقط قرار میدم

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

salam
    ba tashakor az matalebe jazzab va mofidetoon
    man hodoode 7sale ke ye ravane 125 cc fogholade ba marefat daram amma tasmiim gereftam ke ye motor no begiram va entekhabah inhast:
    ravan 200 cc
    kavir 200cc
    puls 200 cc
    puls 220 cc
    albate ba dashtane ghade 173 cm dar morede khride yeki az 2 motore aval shak daram
    lotfan rahnamaiim konid
    manoon va motoshakeram

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •