بنده خدا مگه خودش بازي ميسازه؟ هر چي بازي بياد و كرك بشه دو دقيقه بعدش ميزاره تو سايت و بهمون يه حالي ميده.بعدشم مگه شما همه رو تموم كردي كه دنبال بازي جديدي؟ من فقط Bounce رو تموم كردم.وقت نميكنم اصلا بشينم سر يه بازي و تمومش كنم
بنده خدا مگه خودش بازي ميسازه؟ هر چي بازي بياد و كرك بشه دو دقيقه بعدش ميزاره تو سايت و بهمون يه حالي ميده.بعدشم مگه شما همه رو تموم كردي كه دنبال بازي جديدي؟ من فقط Bounce رو تموم كردم.وقت نميكنم اصلا بشينم سر يه بازي و تمومش كنم
شما همرو بازي كردي؟ تموم شدن؟
![]()
خيلي آقايي..
خوب میگفتی من دانلود نمیکردم 3 روز وقتمو گرفتی![]()
چرا اینطوریه؟
![]()
یونس جان نظرت چیه یه تاپیک بزنیم و دوستان پوینت های ان گیج خود را بنویسند.
البته یه جایی که شمارش پست خاموش باشد!
دوستان اینم نسخه ی جدید N-Gage.Installer که ناسازگاریهای یه سری از بازی ها بخوصوص برای اونهایی که گوشیهای سری 9.2 دارند رو حل کرده.(در ضمن باید ساین بشه)
N-Gage.Fixes.SiS includes the following fixes:
•Gameloft Brothers In Arms v1.2.3: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•Rovio Bounce Boing Voyage v1.00: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•Jadestone Dirk Dagger And The Fallen Idol v0.99: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•Gameloft Dogz v1.3.6: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•EA Sports FIFA 08 v1.0.30: Fixed random crash on halftime during tournament or season modes.
•Mineshaft Pro Series Golf v1.39: Fixed compatibility with symbianOS9.2 and random crash on career mode.
•RedLynx Reset Generation v1.00: Fixed compatibility withsymbianOS9.2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
When I want to install Asphalt3, Block breaker,... in the ngage2 it says file is corrupted. what should i do? my cell is n95 8gb. sorry, i don't have Persion font now. thanx
سلام د.ستان من این بازیها رو دانلود کردم ولی فایلش مثل بازیهای قبل نیست موندم چیکار کنم؟
bounce
dirk dagger
دوست عزیز شما باید این فایلها رو تو فولدر ان گیج بریزی بهد ان گیج رو از تو گوشی باز کنی خودش شروع به نصب میکنه!
دوست عزیز اگه پست دوم رو با دقت بخونی مشکلت حل میشه!
شما در برنامه secman باید گزینه install root certificate رو بزنید ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)